Connect with us

Zanimivosti

V slovenski osnovni šoli napadli Nejca, ker so sumili, da je gej

Published

on

Nejca Reka na obiskovanje osnovne šole vežejo boleči spomini. Že kot majhen deček je bil vsakodnevno deležen napadov, ki so za seboj pustili globoke rane.

Nejc Rek je mlad moški, ki si je ustvaril srečno življenje s partnerjem Renejem Žuničem in njegovim najstniškim sinom. Družina se ne skriva pred svetom, par na družbenem omrežju skozi iskrene in nevsiljive objave podira tabuje in razkriva zakulisje njihovega življenja. Simpatični fantje lepo skrbijo drug za drugega in si prizadevajo okoli sebe ustvariti prijazen svet.

Nejc Rek (foto: osebni arhiv)

A pred leti temu ni bilo tako. Čeprav je Nejc danes srečen, da lahko po ulici stopa z dvignjeno glavo, del njega ostajajo spomini na odraščanje, ko je družba mladih ljudi v osnovni šoli poskrbela, da je bilo njegovo soočanje s spolno usmerjenostjo grenko in boleče. Dolga leta je namreč prestajal pravo nočno moro, žaljivke, poniževanja in ja, tudi fizično nasilje. Med najbolj boleče spomine sodi dogodek, ko je skupina šolarjev organizirala njegovo javno ‘razkritje’ in na hodniku šole poskrbela za kruto ponižanje, v katerem je imela pomembno vlogo njegova ‘prijateljica’.

»Vsi so se mi smejali, kazali s prstom name in kričali, da sem ‘peder’. V tistem trenutku nisem vedel, kaj naj storim. Od sramu sem stekel na toaleto in se zjokal. Nikogar ni bilo, da bi me zaščitil, učiteljem in ne staršem nisem potožil o tem dogodku, saj me je bilo sram. Nikakor si nisem mislil, da me bodo na tak način osramotili. In vsi njihovi izrazi na obrazih polni obsodb, kakor, da sem naredil nekaj slabega. Ustvarili so mi dodaten strah, strah biti to, kar sem,« pripoveduje Nejc, ki je zaradi vsega trpinčenja pogosto razmišljal, da bi vse izginilo, če bi si vzel življenje.  

Nejc Rek in Rene Žunič s sinom. (foto: osebni arhiv)

So otroci kdaj vsaj za hip pomislili, kako se počuti? Jim je morda mar danes, ko so odrasli? Vzgoja se prične za zidovi domačega doma. Pazite, kaj govorite, madežev, ki so jih za seboj pustile vaše misli in dejanja, namreč niti čas ne more izmiti …

Foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Vroče: Ta znana slovenska pevka z zapeljivo fotografijo vse pustila odprtih ust

Published

on

Takšnih fotografij pa od nje nismo vajeni …

Priljubljena slovenska pevka, ki smo jo gledali tudi v resničnostni oddaji Znan obraz ima svoj glas, Nastja Gabor, je svoje spletne prijatelje pustila brez besed. Objavila je namreč zelo zapeljivo fotografijo, ki je takoj prejela številne všečke.

»Kako seksi, bravo,« se je glasil eden izmed komentarjev, mnogi pa so ji dodali emotikon ognja in ji s tem sporočili, da je zares zelo vroča.

Gaborjeva je sicer zaročenka priljubljenega pevca Luke Basija, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana zvezdnica, ki smo jo v tej vlogi oboževali vsi, je nenadoma umrla

Published

on

Veliko prezgodaj in povsem nepričakovano se je poslovila velika zvezdnica, ki je po vsem svetu številne gledalce navduševala v tej seriji …

People poroča o nenadni smrti televizijske zvezdnice Anne Shay, ki je povsem nepričakovano umrla v starosti 62. let. Kot poročajo, je doživela možgansko kap.

»Z žalostjo sporočamo, da je umrla Anna Shay, ljubeča mama, babica, karizmatična zvezdnica in naš najsvetlejši sončni žarek,« je v sporočilu za javnost zapisala njena družina.

»Anna nas je naučila veliko življenjskih lekcij o tem, kako življenja ne jemati preveč resno in kako uživati v lepših stvareh. Njen vpliv na naša življenja bomo za vedno pogrešali, a nikoli pozabili,« so zapisali.

Shayjeva je v seriji Bling Empire nastopila prvič leta 2021. od prve predvajanje serije na Netflixu je hitro postala ljubljenka oboževalcev.

“Anna Shay je napol Japonka in napol Rusinja in je super, super bogata,” je med izpovedjo v prvi sezoni dejal Kane Lim.

Po uspešni prvi sezoni, je nastopila tudi v drugi in tretji. Poleg nje pa so v resničnostnem šovu nastopili tudi nastopili Christine Chiu, Kim Lee, Kane Lim, Kevin Kreider in Kelly Mi Li.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Shay (@annashay93)

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ta znani slovenski pevec pri 57. letih presrečen: Njegova družina se bo povečala

Published

on

V družini bo kmalu spet slišati otroški jok …

Eden najbolj priljubljenih pevcev na slovenski glasbeni sceni, Magnifico, bo postal dedek. Da bo njegov sin edinec Peter Peršut postal očka, poroča revija Lady.

»Izvedeli smo, da bosta Magnifico in njegova žena Barbara Pešut postala prvič stara starša. Njun sin, edinec Peter, ki je že dlje časa v resnem razmerju, pričakuje prvega otroka. Pri Pešutovih je to poskrbelo za nepopisno veselje, saj so zelo povezana družina in rojstvo vnuka bo zagotovo najlepše darilo. Magnifico je znan po tem, da obožuje otroke in tudi otroci ga imajo radi piše omenjena revija.

Družina se bo dojenčka razveselila v jesenskih dneh, še poročajo.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals