Kontaktirajte nas

Zanimivosti

V slovenski osnovni šoli napadli Nejca, ker so sumili, da je gej

Objavljeno

V redu

Nejca Reka na obiskovanje osnovne šole vežejo boleči spomini. Že kot majhen deček je bil vsakodnevno deležen napadov, ki so za seboj pustili globoke rane.

Nejc Rek je mlad moški, ki si je ustvaril srečno življenje s partnerjem Renejem Žuničem in njegovim najstniškim sinom. Družina se ne skriva pred svetom, par na družbenem omrežju skozi iskrene in nevsiljive objave podira tabuje in razkriva zakulisje njihovega življenja. Simpatični fantje lepo skrbijo drug za drugega in si prizadevajo okoli sebe ustvariti prijazen svet.

Nejc Rek (foto: osebni arhiv)

A pred leti temu ni bilo tako. Čeprav je Nejc danes srečen, da lahko po ulici stopa z dvignjeno glavo, del njega ostajajo spomini na odraščanje, ko je družba mladih ljudi v osnovni šoli poskrbela, da je bilo njegovo soočanje s spolno usmerjenostjo grenko in boleče. Dolga leta je namreč prestajal pravo nočno moro, žaljivke, poniževanja in ja, tudi fizično nasilje. Med najbolj boleče spomine sodi dogodek, ko je skupina šolarjev organizirala njegovo javno ‘razkritje’ in na hodniku šole poskrbela za kruto ponižanje, v katerem je imela pomembno vlogo njegova ‘prijateljica’.

»Vsi so se mi smejali, kazali s prstom name in kričali, da sem ‘peder’. V tistem trenutku nisem vedel, kaj naj storim. Od sramu sem stekel na toaleto in se zjokal. Nikogar ni bilo, da bi me zaščitil, učiteljem in ne staršem nisem potožil o tem dogodku, saj me je bilo sram. Nikakor si nisem mislil, da me bodo na tak način osramotili. In vsi njihovi izrazi na obrazih polni obsodb, kakor, da sem naredil nekaj slabega. Ustvarili so mi dodaten strah, strah biti to, kar sem,« pripoveduje Nejc, ki je zaradi vsega trpinčenja pogosto razmišljal, da bi vse izginilo, če bi si vzel življenje.  

Nejc Rek in Rene Žunič s sinom. (foto: osebni arhiv)

So otroci kdaj vsaj za hip pomislili, kako se počuti? Jim je morda mar danes, ko so odrasli? Vzgoja se prične za zidovi domačega doma. Pazite, kaj govorite, madežev, ki so jih za seboj pustile vaše misli in dejanja, namreč niti čas ne more izmiti …

Foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals