Kontaktirajte nas

Zanimivosti

V slovenski osnovni šoli napadli Nejca, ker so sumili, da je gej

Objavljeno

V redu

Nejca Reka na obiskovanje osnovne šole vežejo boleči spomini. Že kot majhen deček je bil vsakodnevno deležen napadov, ki so za seboj pustili globoke rane.

Nejc Rek je mlad moški, ki si je ustvaril srečno življenje s partnerjem Renejem Žuničem in njegovim najstniškim sinom. Družina se ne skriva pred svetom, par na družbenem omrežju skozi iskrene in nevsiljive objave podira tabuje in razkriva zakulisje njihovega življenja. Simpatični fantje lepo skrbijo drug za drugega in si prizadevajo okoli sebe ustvariti prijazen svet.

Nejc Rek (foto: osebni arhiv)

A pred leti temu ni bilo tako. Čeprav je Nejc danes srečen, da lahko po ulici stopa z dvignjeno glavo, del njega ostajajo spomini na odraščanje, ko je družba mladih ljudi v osnovni šoli poskrbela, da je bilo njegovo soočanje s spolno usmerjenostjo grenko in boleče. Dolga leta je namreč prestajal pravo nočno moro, žaljivke, poniževanja in ja, tudi fizično nasilje. Med najbolj boleče spomine sodi dogodek, ko je skupina šolarjev organizirala njegovo javno ‘razkritje’ in na hodniku šole poskrbela za kruto ponižanje, v katerem je imela pomembno vlogo njegova ‘prijateljica’.

»Vsi so se mi smejali, kazali s prstom name in kričali, da sem ‘peder’. V tistem trenutku nisem vedel, kaj naj storim. Od sramu sem stekel na toaleto in se zjokal. Nikogar ni bilo, da bi me zaščitil, učiteljem in ne staršem nisem potožil o tem dogodku, saj me je bilo sram. Nikakor si nisem mislil, da me bodo na tak način osramotili. In vsi njihovi izrazi na obrazih polni obsodb, kakor, da sem naredil nekaj slabega. Ustvarili so mi dodaten strah, strah biti to, kar sem,« pripoveduje Nejc, ki je zaradi vsega trpinčenja pogosto razmišljal, da bi vse izginilo, če bi si vzel življenje.  

Nejc Rek in Rene Žunič s sinom. (foto: osebni arhiv)

So otroci kdaj vsaj za hip pomislili, kako se počuti? Jim je morda mar danes, ko so odrasli? Vzgoja se prične za zidovi domačega doma. Pazite, kaj govorite, madežev, ki so jih za seboj pustile vaše misli in dejanja, namreč niti čas ne more izmiti …

Foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Teja Rožen objavila čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Se še spominjate Teje Rožen, komentatorke šova Ljubezen po domače in hčere tekmovalca Jožeta Rožena, ki je poskušal najti v šovu ljubezen? Objavila je fotografijo svoje družine in pokazala, kako velik je že njen sinček Filip.

Teja Rožen, ki je pred nekaj meseci postala mamica, s partnerjem Sebastjanom sta se razveselila sinčka, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih.

Tokrat je dodala zares čudovito fotografijo, pospremila pa jo je tudi z zelo lepimi besedami.

»Družina je kot pisan travnik Vsaka roža na njem je enkratna in vsaka diši čisto drugače Njegova lepota pa je v tem, da vsi cvetovi rastejo skupaj,« je zapisala poleg.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Najstarejši igralec z oskarjem za vlogo očeta je v resnici slab oče

Objavljeno

V redu

Avtor

Najslavnejši Valižan in najstarejši oskarjevec se na začetku kariere ni ločil od steklenice, s hčerko edinko se je že zdavnaj razšel, srečo pa je našel v ljubezni s svojo 27-let mlajšo ženo, zaradi katere je začel slikati in prodajati svoja dela.

Ko je Anthony Hopkins pred dnevi drugič v karieri dobil oskarja za najboljšega igralca in postal najstarejši dobitnik te nagrade v zgodovini, je to kot se za njegova leta spodobi, to prespal in se srečen zahvalil šele zjutraj. Oglasil se je po podelitvi nagrad v Los Angelesu iz rodnega Walesa, kamor se je s precej mlajšo ženo odpravil na daljši dopust.

Igralec, ki je v svoji več kot 60-letni karieri posnel številne filme, je dobili prvega oskarja kot Hannibal Lecter, morda najstrašnejši zlobnež v zgodovini filma, medtem, ko je letošnji kipec dobil za vlogo ostarelega očeta, ki se v filmu “The father” bori z izgubo spomina. V resničnem življenju Hopkins nima težav s spominom, saj ga nenehno uri, igra klavir, vadi besedila in podobno. Uspešen igralec, ki ga obožuje svet, je v resnici manj uspešen v očetovski vlogi.

Hči Abigail (foto: profimedia)

Abigail Hopkins, ki sebe opisuje kot pevko, igralko in režiserko, se je rodila leta 1968, ko je Hopkinsova zakonska zveza z njeno materjo že propadla. Igralec je večino časa preživel na snemanjih ali s steklenico tekile, na koncu pa je z novo ženo dobesedno pobegnil v Ameriko, nekdanjo ženo in hčer pa pustil v Londonu.

Videla sem ga morda enkrat na leto, če že toliko,” se je kasneje pritožila Abigail, ki je zrasla v nesrečno, neurejeno mladenko. Ko je očetova slava rasla, se je Abigail uničevala z amfetamini in alkoholom ter razmišljala o samomoru. Abigail in Hopkins sta se uspela zbližati, ko je igralec dobil oskarja za vlogo Hannibala Lecterja, skupaj sta se celo začela pojavljati na premierah, oče pa ji je pomagal, da je dobila manjše filmske vloge in si kupila stanovanje.

Toda Abigail mu ni mogla odpustiti, ker jo je kot otroka zanemarjal, ni mogla živeti v njegovi senci, tako da se je odnos spet ohladil. Ko so ga leta 2018 vprašali, ali ima vnuke, je moral Hopkins priznati, da nima pojma.
“Ljudje se razhajajo. Gredo svojo pot. Ni nujno, da imate radi svojo družino. Otroci niso nujno všeč staršem. Ni se treba ljubiti,” je komentiral Hopkins. Ko so ga obtožili, da zveni hladno, je odgovoril: “No, ja. Življenje je hladno.”

Anthony Hopkins s svojo 27-let mlajšo ženo. (foto: Profimedia)

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Zorjan pokazala posnetek s sestro

Objavljeno

V redu

Avtor

Obe sta pravi lepotici!

Priljubljena mlada pevka Nika Zorjan ima pet let mlajšo sestro Evo, s katero pa sta več kot očitno zelo povezani. Sestri se večkrat skupaj tudi fotografirata, Nika večkrat omeni, da jo ima zelo rada. Jo pa mlajša sestra tudi večkrat spremlja na njenih koncertih kot spremljevalna vokalistka.

Tokrat je na svoj Instagram račun dodala posnetek, na katerem je skupaj s svojo sestro, ta pa ji pritisne poljubčke na lice. Poglejte si, kakšni lepotiti sta Zorjanovi dami!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO