Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Kljub temu, da je resnica prišla na dan, ta kandidatka objavila zelo grdo sporočilo

Objavljeno

V redu

Je pokazala svoj pravi obraz? To vas bo res zelo šokiralo.

Kot smo lahko videli v zadnji epizodi šova Ljubezen po domače, sta se Jure in Lea vrnila iz Španije, doma pa naletela na zelo negativen odnos. Dekleti, Sajra in Teja sta bili zelo jezni in to dali tudi jasno vedeti.  Odšli sta domov.

A tukaj se zgodba še zdaleč ni končala. Jure je za javnost pojasnil, da je bil izlet v Španijo načrt produkcije, da je pač izbral Leo, ker mu je bila od vseh kandidatk najbolj pri srcu in da ostalima dvema ni smel povedati, kam odhajata. A kljub temu, da Jure ni imel nič pri tem, je doživel zelo hladen tuš. Teja se je namreč pred nekaj urami oglasila na družbenih omrežjih in zapisala komentar, ki izraža sovražnost do ljudi in živali.

»Poglej najprej sebe, nikakav si. Jaz, da sem sedaj na uni prljavi farmi, bi vse kure pobacala, da se razletijo povsod (zapis smo popravili le toliko, da je razumljiv, op. a.),« je pričela s svojim zapisom. Dodala je še nekaj besed, ki niso za v javnost in s katerimi je žalila Jureta. Svoj zapis je sicer kasneje zbrisala, a ga hranimo v uredništvu.

Kaj pa je na njeno pisanje dejal Jure?

»Joj, prav res se nimam časa ukvarjati s tem. Punca je pač pokazala svoj obraz,« je Jure smeje zamahnil z roko.

Teja in Sajra sta z Juretom prekinili vse stike.

Foto: Voyo

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals