Domov Zabava Ljubezen po domače: Kljub temu, da je resnica prišla na dan, ta...

Ljubezen po domače: Kljub temu, da je resnica prišla na dan, ta kandidatka objavila zelo grdo sporočilo

Teja in Sajra sta še najstnici.

Je pokazala svoj pravi obraz? To vas bo res zelo šokiralo.

Kot smo lahko videli v zadnji epizodi šova Ljubezen po domače, sta se Jure in Lea vrnila iz Španije, doma pa naletela na zelo negativen odnos. Dekleti, Sajra in Teja sta bili zelo jezni in to dali tudi jasno vedeti.  Odšli sta domov.

A tukaj se zgodba še zdaleč ni končala. Jure je za javnost pojasnil, da je bil izlet v Španijo načrt produkcije, da je pač izbral Leo, ker mu je bila od vseh kandidatk najbolj pri srcu in da ostalima dvema ni smel povedati, kam odhajata. A kljub temu, da Jure ni imel nič pri tem, je doživel zelo hladen tuš. Teja se je namreč pred nekaj urami oglasila na družbenih omrežjih in zapisala komentar, ki izraža sovražnost do ljudi in živali.

»Poglej najprej sebe, nikakav si. Jaz, da sem sedaj na uni prljavi farmi, bi vse kure pobacala, da se razletijo povsod (zapis smo popravili le toliko, da je razumljiv, op. a.),« je pričela s svojim zapisom. Dodala je še nekaj besed, ki niso za v javnost in s katerimi je žalila Jureta. Svoj zapis je sicer kasneje zbrisala, a ga hranimo v uredništvu.

Kaj pa je na njeno pisanje dejal Jure?

»Joj, prav res se nimam časa ukvarjati s tem. Punca je pač pokazala svoj obraz,« je Jure smeje zamahnil z roko.

Teja in Sajra sta z Juretom prekinili vse stike.

Foto: Voyo