Domov Zanimivosti Saša Lendero šokirana, tako so se odzvali ljudje

Saša Lendero šokirana, tako so se odzvali ljudje

Poglejte, kaj je storil njen Miha Hercog, takšnega odziva ni pričakoval nihče!

Potem ko je pred časom Saša Lendero na družbenem omrežju objavila zapis, v katerem je ‘izdala’, da ima njen zaročenec in dolgoletni partner zelo lep glas in ko je dodala še posnetek njegovega glasu, je na družbenih omrežjih završalo. Številni so bili mnenja, da je škoda, ker tako lepega vokala ne sliši javnost. In Miha Hercog se je opogumil ter pričel z ustvarjanjem svoje pesmi.

Seveda njegova Saška ni mogla skrivnosti držati zase in je delček ponovno delila na družbenem omrežju. Na posnetku Miha poje.

Evo, vidite, kaj so naredile vaše besede in vzpodbude … Moj Miha je kar poletel na njih! Medtem ko dokončuje svojo prvo pesem, že ustvarja naprej. Danes je dobil navdih za novo pesem in jo na hitro zapel kar v improvizirani hrvaščini, ki mu je prišla takrat na misel. Bo pa seveda v slovenskem jeziku.
… kaj mislite, ga je odneslo stilsko preveč na morje? 
,« je zapisala poleg posnetka.

Ponovno so se oglasili številni in zapisali celo, da ima najlepši moški vo0kal v Sloveniji, nekateri menijo, da spominja na legendarnega Oliverja Dragojevića.

Saša se je seveda zahvalila za vse lepe besede in pohvale ter objavila čudovito fotografijo, na kateri je skupaj s hčerko Ario in psičko Dimo.

“Najprej se vam iz srca zahvaljujem za vaš prelep odziv na prejšnjo objavo. Tudi Miha je prebral vse, kar ste napisali in zraven žarel od veselja! Res ste prijazni in vzpodbudni in obema mama to ogromno pomeni! ❤
Takole pa vas Aria, Dima in moja malenkost, pozdravljamo z vrta in vam želimo lep večer!”

Mi pa že komaj čakamo, da slišimo pesem Mihe Hercoga!

Foto: Facebook