Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Lendero šokirana, tako so se odzvali ljudje

Objavljeno

V redu

Poglejte, kaj je storil njen Miha Hercog, takšnega odziva ni pričakoval nihče!

Potem ko je pred časom Saša Lendero na družbenem omrežju objavila zapis, v katerem je ‘izdala’, da ima njen zaročenec in dolgoletni partner zelo lep glas in ko je dodala še posnetek njegovega glasu, je na družbenih omrežjih završalo. Številni so bili mnenja, da je škoda, ker tako lepega vokala ne sliši javnost. In Miha Hercog se je opogumil ter pričel z ustvarjanjem svoje pesmi.

Seveda njegova Saška ni mogla skrivnosti držati zase in je delček ponovno delila na družbenem omrežju. Na posnetku Miha poje.

Evo, vidite, kaj so naredile vaše besede in vzpodbude … Moj Miha je kar poletel na njih! Medtem ko dokončuje svojo prvo pesem, že ustvarja naprej. Danes je dobil navdih za novo pesem in jo na hitro zapel kar v improvizirani hrvaščini, ki mu je prišla takrat na misel. Bo pa seveda v slovenskem jeziku.
… kaj mislite, ga je odneslo stilsko preveč na morje? 
,« je zapisala poleg posnetka.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Ponovno so se oglasili številni in zapisali celo, da ima najlepši moški vo0kal v Sloveniji, nekateri menijo, da spominja na legendarnega Oliverja Dragojevića.

Saša se je seveda zahvalila za vse lepe besede in pohvale ter objavila čudovito fotografijo, na kateri je skupaj s hčerko Ario in psičko Dimo.

“Najprej se vam iz srca zahvaljujem za vaš prelep odziv na prejšnjo objavo. Tudi Miha je prebral vse, kar ste napisali in zraven žarel od veselja! Res ste prijazni in vzpodbudni in obema mama to ogromno pomeni! ❤
Takole pa vas Aria, Dima in moja malenkost, pozdravljamo z vrta in vam želimo lep večer!”

Mi pa že komaj čakamo, da slišimo pesem Mihe Hercoga!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals