Kontaktirajte nas

Zabava

Mija (Ljubezen po domače) se mora sedaj braniti pred gledalci. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Tega zagotovo ni pričakovala. Tudi vi boste šokirani …

Mija Rovtar je zbrala pogum in se odločila, da se prijavi v šesto sezono šova Ljubezen po domače. Po smrti moža, s katerim sta se zares ljubila, je ostala sama in osamljena. Želela si je spoznati osebo, s katero bi ji lahko bilo ponovno lepo. Zagotovo pa se je zavedala, da to ni enostavno. Z leti imamo ljudje vse več izkušenj, pa tudi prtljage, ki jo nabiramo skozi življenje in katero je potem potrebno deliti z novim partnerjem. Tega se je Mija zavedala, pa tudi dejstva, da je zelo energična ženska. Tega ni skrivala. Povedala je, da ima rada zabavo, da počne mnogo stvari, da se rada smeji in govori.

A žal je tako, da nobena oseba ni všeč vsem, to slej ko prej spoznajo tudi akterji resničnostnih šovov. Mija je to sedaj izkusila na lastni koži. Veliko gledalcev ji piše lepe in spodbudne besede, vmes pa se najdejo tudi takšni, ki s svojim zapisom lahko prizadenejo – hote ali nehote.

»Dragi moji najdrazji..hvala vam za vsak komentar..za vso skrb zame in podporo skozi celo oddajo.Hvala,ker ste me bodrili in hvala tudi za kaksen negativni komentar.Ce sem bila komu zelo zoprna se mu opravičujem..castim kavo na ta racun..Cez celo oddajo so se v meni prepletala razlicna ..čustva..občutki…tudi strahovi in dvomi …spoznavala sem sebe kot še nikoli..ja..tudi razočarana bila nad seboj v določenih momentih .Tukaj je bila še skrb za mamo kako bo vse skupaj sprejela..Še enkrat hvala vsem.Rada vas imam vse po vrsti,« je na svoj Facebook zid zapisala Mija potem, ko je prebrala vse komentarje, tako tistih gledalcev, ki so jo pohvalili, kot tistih, ki so jo grajali.

Mija in Lovro sta zares simpatičen par.

Foto: Voyo

Zabava

Lea Bertoncelj po šovu uživa takšno srečo! Zelo boste presenečeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vse postavilo na svoje mesto.

V finalni oddaji Ljubezen po domače smo izvedeli, da sta Lea in Jure Novak ostala dobra prijatelja. Se je pa Lei takoj po snemanju šova nasmehnila sreča, spoznala je čudovitega fanta, s katerim je srečna še danes.

Kaj pa sicer počne danes Lea?

»Delam v pisarni ter delam tudi kot osebna asistentka. Jeseni bom naredila strokovni izpit za zastopnika, imam tudi par projektov, ki sedaj delam na njih a zaenkrat o tem še ne bi spregovorila.«

In kaj pravi o svoji sreči, o svojem življenju?

»Moje življenje je tako, kot si ga naredim jaz, torej najboljše kar lahko. Ni vse vedno v rožicah ampak iz tega se vedno kaj naučimo.  Je pa res, da se mi je, ko sem spoznala svojega fanta življenje spremenilo. Pomagala sva drug drugemu pri uresničevanju želja ter drug drugega učiva za življenje. Tako da sem mu hvaležna, da sem se lahko marsikaj naučila.«

Lea uživa življenje. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poroka na prvi pogled: Uganka – kaj se je dogajalo med akterji po večerjah, ko ni bilo kamer?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste kaj šokirani?

V šovu Poroka na prvi pogled so imeli pari enkrat tedensko skupno večerjo. Tam se je, po besedah Nine, sklepalo prijateljstvo in gradili so se odnosi. Kaj pa se je dogajalo, ko kamer ni več bilo?

»Vsi pari smo se srečevali in družili samo na večerjah in ceremonijah, tako da smo imeli bolj malo časa za spoznavanje in druženje,« nam je razkrila Nina in dodala še, da je bil namen večerij druženje, tedenska refleksija, izmenjava izkušenj, pa tudi svetovanje, predvsem pa druženje.

»Seveda smo na večerjah spili tudi kakšen kozarček vina, kot se spodobi ob dobri hrani. Na zadnji večerji pa so nas vse preplavila čustva. Začeli smo dojemati, da se eksperiment približuje koncu in da bomo zelo hitro v realnem svetu, kjer nas bo čakalo ogromno neznank in na novo nastalih situacij,« je še pojasnila.

Ko je bilo konec večerje, so ugasnile tudi kamere. Kaj se je dogajalo?

Kajs se je dogajalo, ko so kamere ugasnile?

»Po večerji so kamere ugasnile, kaj se je pa potem dogajalo, pa vemo le mi,« ostaja Nina skrivnostna.

Razkrila je le to, da so prav na teh večerjah posamezni akterji med seboj spletli tesnejša prijateljstva, ki pa so se spremenila v prava šele, ko je bilo že vsega konec. »Z vsemi smo ostali v korektnih in lepih odnosih, a sama sem se z Danico in Monjo, s katerima se slišim praktično vsak dan, najbolj spoprijateljila.«

foto: planet tv

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ste videli, kakšna lepotica je danes Sajra (Ljubezen po domače)? Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je velika sprememba.

Na družbenem omrežju smo opazili zares lepo fotografijo Sajre Halep, ki smo jo gledali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače. Sajra je videti naravnost popolno, njena preobrazba je očitna. Videti je, da je izgubila tudi nekaj odvečnih kilogramov.

»Mislite? Neeee, to držim trebuh noter,« nam je v smehu dejala, ko smo jo poklicali. »Moja mami čisto predobro kuha, da bi lahko kaj shujšala,« je še dodala.

Se tudi vam zdi tako? Mi vztrajamo, da je videti zelo dobro.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals