Connect with us

Zabava

Mija (Ljubezen po domače) se mora sedaj braniti pred gledalci. Kaj se dogaja?

Published

on

Tega zagotovo ni pričakovala. Tudi vi boste šokirani …

Mija Rovtar je zbrala pogum in se odločila, da se prijavi v šesto sezono šova Ljubezen po domače. Po smrti moža, s katerim sta se zares ljubila, je ostala sama in osamljena. Želela si je spoznati osebo, s katero bi ji lahko bilo ponovno lepo. Zagotovo pa se je zavedala, da to ni enostavno. Z leti imamo ljudje vse več izkušenj, pa tudi prtljage, ki jo nabiramo skozi življenje in katero je potem potrebno deliti z novim partnerjem. Tega se je Mija zavedala, pa tudi dejstva, da je zelo energična ženska. Tega ni skrivala. Povedala je, da ima rada zabavo, da počne mnogo stvari, da se rada smeji in govori.

A žal je tako, da nobena oseba ni všeč vsem, to slej ko prej spoznajo tudi akterji resničnostnih šovov. Mija je to sedaj izkusila na lastni koži. Veliko gledalcev ji piše lepe in spodbudne besede, vmes pa se najdejo tudi takšni, ki s svojim zapisom lahko prizadenejo – hote ali nehote.

»Dragi moji najdrazji..hvala vam za vsak komentar..za vso skrb zame in podporo skozi celo oddajo.Hvala,ker ste me bodrili in hvala tudi za kaksen negativni komentar.Ce sem bila komu zelo zoprna se mu opravičujem..castim kavo na ta racun..Cez celo oddajo so se v meni prepletala razlicna ..čustva..občutki…tudi strahovi in dvomi …spoznavala sem sebe kot še nikoli..ja..tudi razočarana bila nad seboj v določenih momentih .Tukaj je bila še skrb za mamo kako bo vse skupaj sprejela..Še enkrat hvala vsem.Rada vas imam vse po vrsti,« je na svoj Facebook zid zapisala Mija potem, ko je prebrala vse komentarje, tako tistih gledalcev, ki so jo pohvalili, kot tistih, ki so jo grajali.

Mija in Lovro sta zares simpatičen par.

Foto: Voyo

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals