Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk presenetila mnoge s takšnim mnenjem, a povedala je svojo resnico

Objavljeno

V redu

Pa vi, se strinjate z njo ali ne?

Televizijska voditeljica Miša Molk je zagotovo zelo dobra poznavalka Evrosonga, zato je njeno mnenje vedno tehtno. Tudi letos se je oglasila preko družbenega omrežja in zapisala svoje mnenje o slovenskem nastopu.

“Sem tudi danes, no včeraj, gledala Evrosong in videla veliko dobrih video projekcij – scenskih rešitev; tako da se sprašujem, zakaj smo mi želeli prav tavtološko uprizoriti to, kar pripoveduje besedilo; disko zgodbo s kakor disko kuglo, ki me je popolnoma zmedla; sem mislila, da je dan zemlje za en mesec premeščen.

Morda bi bilo pa bolje, če bi včasih prepustili odločitev scenskega nastopa kar organizatorjem ali pa vsaj ne šli na prvo možno asociacijo.

Vem, da je bil naš rekvizit največji in najtežji na Evrosongu, vem tudi, da bi se morala krogla spustiti iz stropa, ampak, to je še vedno zgolj krogla.

Prav tako, z besedilom domišljen in dovršen je bil nastop švedske predstavnice. Pevka, sama. Z dinamično kamero in učinkovito uporabo zgolj enega »elementa« na sceni, je njen nastop nadvse prepričljiv je zapisala in dodala še: »In samostalnik »prop«, torej rekvizit, dobro podpre ne le glagol- podpreti, ampak tudi celoten nastop.”

Pa vi, se strinjate z njo?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals