Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 13.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 13/06/2020

“Zunanja svoboda se rodi iz notranje svobode posameznika”

Lepo pozdravljeni, sobota je pred nami. Ta najbolj zgodnjim mirno dobro jutro, vsem pa dober dan!

Trinajstega smo danes. A numerologi nismo praznoverni. Število 13 ni nič slabše ali boljše od drugih. Najavlja pa hitrejše in nepredvidene spremembe usode, ki so za nekatere pozitivne, za druge negativne. Število 13 samo po sebi ne pomeni nič več od tega. 

Energija dneva bo nemirna in nestabilna, ki ne bo vzdržala na enem mestu in prav kliče po spremembah. 

Število 13 je predvsem močno število. Karkoli se zna nepredvidenega zgoditi, bo “zagrmelo in usekalo” kot streha iz jasnega. Vendar pa je to včasih dobro, saj se z uničenjem vsega, kar ni dobro, odpre prostor novim možnostim in priložnostim. Tako da, nič bati! Zastala energija mora steči, kot svobodna reka. 

Z jasno logiko, delavnostjo, odločnostjo, novim načinom in organizacijo boste zmogli premagati vse izzive.

Karkoli se vam bo danes dogajalo, želim vam, da zadržite mir v srcu. Kar ne vibrira več z vami, pustite, naj odide. In takšen način delovanja naj vam preide v kri. 

Vaša Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko