Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Si je Miha Hercog premislil glede poroke?

Objavljeno

V redu

Priljubljeni slovenski par, Saša Lendero in Miha Hercog sta tik pred poroko. A Miha je takšno vprašanje postavil svojim prijateljem …

Medtem ko je slovenska pevka Saša Lendero še vedno pod vtisi svoje dekliščine, ki jo je imela pred kratkim, pa se Miha Hercog sprašuje, kako je po poroki.

Srčni izbranec je svojim spletnim prijateljem zastavil zanimivo vprašanje.

»Razmišljam, da ,a pol, k si poročen, daš status na “married” al “it’s complicated”?
Sprašujem za prjatla…,
« je zapisal na svoj Instagram račun. Mogoče pa Miho že malce izdajajo živčki …

Njegovi oboževalci in sledilci so se seveda takoj razpisali, nekateri so se tudi malce šalili na njegov račun. Več kot očitno je, da se v družini Lendero – Hercog res že vse vrti okrog poroke …

Kako bi mu odgovorili vi?

Foto Facebook

Zanimivosti

Ingrid Ulaga: “Navdušena sem nad preprostostjo in toplino” INTERVJU

Objavljeno

V redu

»Greš iz ene regije v drugo pa je kot bi prišel v drugo državo. Drugačno narečje, drugačni običaji, drugačna hrana in pijača, skorajda drugačno podnebje.«

Spoznajte Slovenijo skozi zabavna popotovanja in uganke. Tako bi lahko napovedali novo, zanimivo in zabavno avtorsko oddajo na TV3.

Oddaja Zlati ključi vas bo ob večerih med tednom popeljala po Sloveniji. S prikupno voditeljico Ingrid Ulaga, boste gledalci v zabavnem popotniškem raziskovalnem kvizu odkrivali slovenske občine, zagotovo izvedeli kaj novega in dobili idejo za izlet.

Ingrid, ki je veliko krajev že doživela, nam bo o pustolovščini, ki nova oddaja vsekakor je, povedala kaj več.

Oddaja je odlična ideja, poučna in zabavna dogodivščina, ki odkriva posebnosti krajev. Kako dobro pa vi poznate Slovenijo?

Moja družina je razkropljena skoraj po celi Sloveniji, zato že iz tega razloga Slovenijo dokaj dobro poznam. Res je tudi, da vsepovsod kamor grem rada spoznam nove ljudi, tako, da predele naše lepe države, ki jih ne pokrivajo moji sorodniki, zagotovo pokrivajo prijatelji in znanci. Po duši sem raziskovalka in rada odkrivam nove kraje, zato se večkrat odpravim na kak izlet. Kot v moji oddaji me tudi drugače zanima vse od naravnih do kulturnih in zgodovinskih znamenitosti.

Simpatična Ingrid Ulaga.

Zdaj, ko vidite in občutite raznolikost naše dežele, kaj vas še posebej navdušuje?

Navdušuje me predvsem prelepa narava, pestra zgodovina in pa lokalna gastronomija. Slovenija ima veliko regij, ki so si med seboj zelo različne. Prav ta raznolikost je nekaj kar me vedno znova očara. Greš iz ene regije v drugo pa je kot bi prišel v drugo državo. Drugačno narečje, drugačni običaji, drugačna hrana in pijača, skorajda drugačno podnebje. Krasno.

Domačini so zagotovo presenečeni, ko pridete v njihov kraj? Kako vas sprejmejo?

Bolj kot presenečeni se mi zdijo srečni, da imajo možnost deliti to,  na kar so ponosni s sodržavljani. Sploh zdaj v času korone poudarjajo, da k njim prihaja vse več Slovencev. Torej ni presenečenja, da jih obiščemo tudi mi. Vsi nas izredno toplo sprejmejo, skoraj povsod pripravijo pogostitev. Naravnost navdušena sem nad preprostostjo in toplino, ki jo premorejo na raznih turističnih, ekoloških kmetijah, v muzejih itd. Povsod kjer sem bila do sedaj bi se želela vrniti in ostati tam dlje kot le uro.

Zdaj, ko tudi zaradi aktualne situacije več obiskujemo domače kraje, je vaša oddaja lahko super ideja za izlet ali aktiven dopust kajne?

Ja res je. Priporočala bi vsem, ki se v teh časih niso lotili raziskovanja Slovenije, naj to storijo.  V vsaki občini se najde malo morje destinacij. Za vsakogar nekaj. Jaz kot ljubiteljica dobre hrane sem bila še čisto v vsaki občini presenečena nad ponudbo. Prav tako ne razočarajo razne zbirke, muzeji, sobe pobega, adrenalinski športi, učne poti za naše najmlajše ipd. Predlagala bi parom, naj gredo na pokušino vin v kakšno zidanico, tam prespijo, se sprehodijo do kakšne naravne znamenitosti in si pogledajo kakšen muzej. V naši oddaji lahko najdejo super ideje za zmenke. Tudi družine vsekakor najdejo kaj zase, saj so oddaje lahko lepa osnova za izlet – kaj vse si v določeni občini ogledati in kaj doživeti.

Slovenija ima veliko gradov.

Preostane še vabilo k ogledu oddaje Zlati ključi?

Kot sem omenila, boste v oddajah prav zares spoznali občine, začutili njihov utrip in pridobili ideje za enodnevne ali večdnevne izlete. Vsak teden pa se lahko potegujete za nagrade v povezavi z občino, ki jo tisti teden raziskujemo. Morda bo prav nagrada osnova za kreacijo nepozabnega izleta z vašimi najdražjimi.

Foto: FB Zlati ključi

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modni slog Lady Diane je še vedno živ, celo vse bolj iskan

Objavljeno

V redu

Avtor

Danes Lady Diana živi v srcih tistih, ki so jo imeli radi, njene modne kombinacije pa so še vedno mejnik, ko gre za eleganco in vrhunski slog.

Princesa, katere življenje se je poleti 1997 prezgodaj končalo v usodni prometni nesreči v Parizu, bi te letos praznovala 60. rojstni dan. Toda njena usoda je bila napisana drugače. Lady Diana danes živi v srcih tistih, ki so jo imeli radi, njene modne kombinacije pa so še vedno mejnik, ko gre za eleganco in vrhunski slog.

Od kolesarskih kratkih hlač s prevelikimi majicami, kavbojk, zategnjenih s kavbojskim pasom v kombinaciji s preprosto belo srajco, očal z debelimi okvirji, pastelnih kompletov do seksi interpretacije male črne obleke z biserno ogrlico, to je bila ona.

Takrat je njen slog veljal za posebnega, drugačnega, danes pa si številne dame prizadevajo prav za to, ležernost in prefinjenost v enem.

Tudi zaradi tega je imela v status in sicer v 80. in 90. letih je bila najbolj občudovana in fotografirana ženska na svetu.

Foto: Getty Images, Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Miša Molk se boji, da nima dovolj časa …

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju je delila utrinek svojega dne.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, se je oglasila na družbenem omrežju z zapisom, s katerim je povedala, da je na oddihu. Pojasnila je, da je s seboj vzela tudi veliko knjig, a da ji najbrž ne bo uspelo vseh prebrati, saj je dogajanje v vasi, v kateri je nastanjena, zelo zanimivo. Miša zna prisluhniti ljudem in očitno so to začutili tudi domačini, kjer dopustuje.

Ker vem, da bo kmalu mimo, da se izteka in da mi še dolgo ne bo nazdravil neznanec pri sosednji mizi, za katero sedi še osem ljudi; verjetno je domačin in je dvignil kozarec v pozdrav »novi« v tej vasi; toliko bolj spoštujem ta odmerjen čas, te vonjave, te potope v zgodbe mimoidočih, to drugačnost, kjer čas teče počasneje, kar me včasih moti, včasih navduši.

Je, kar je, in kmalu bo zgolj to, kar je bilo.

Hočem reči, da je včasih, ne vedno, dobro nazdraviti nazaj in potem zgodbe kar letijo. In oni povejo vse, za ogromno mizo. Od največjih jeb do najlepših skokov v kakšni garderobi.

Verjetno bom knjige brala še doma /veliko sem jih spakirala/, ker so zgodbe domačinov tako privlačne, da mi bo očitno zmanjkalo časa..,« je zapisala poleg fotografij, ki jih je dodala na svoj Facebook račun.

Oglasila se je tudi njena hči Ula Furlan in svoji materi zapisala: »Na zgodbe, ki letijo. Pa nate. Pa naju. Pa en cimprejsnji krog skupnega prhutanja in pripovedi. Lavju, Mamaaa!«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO