Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 13.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 13/07/2020

“Bolj je pomembno, kako nekaj počneš, kot samo početje.”Tjaša Dorelay

Dobro jutro, dober dan, pa smo zopet ponedeljkovi. 

Poglejmo, kako kažejo števila danes.

Današnji dan je namenjen posvečanju družini: odnosom v družini, ožji ali širši, izkazovanju ljubezni družinskim članom in skrbnemu ravnanju z imetjem. Za svoje drage se lahko potrudite z uporabo nove recepture pri kuhi, mlajše otroke razveselite s kakšno novo pravljico za lahko noč, vse pa s kakšnim skupnim kolesarkim izletom ali doživetjem v adrenalinskem parku, na raftingu, na nekem novem otroškem igrišču,…,ali pa preživite čas s svojimi dragimi tako, kot si oni želijo. Enostavno bodite z njimi. Razveselite jih z nečim, česar ne bi pričakovali od vas, morda pa bo dovolj že vaša prijetna in vesela prisotnost in pogovor z vami. Dan je primeren tudi za urejanje stanovanja, hiše, kleti, podstrehe, pomožnih objektov, vrta, za razna popravila in obnove inštalacij itd…

Torej, dan, primeren za prenovo, obnovo družinskih odnosov in svojih domov. 

Nenadne spremembe se bodo danes dogajale. Vaše želje in hrepenenja v zvezi z družino boste uspeli uresničiti s pomočjo povečane empatije in sodelovanja. 

Potrudte se združiti navidezna nasprotja, ljudi, ideje in zadeve. Manj načrtujte in bodite bolj spontani. 

Bodite malo manj skopuški in malce bolj odprtega srca, da vam prijatelji ne obrnejo hrbtov. 

Voditeljske sposobnosti in delavnost se bodo poznali v denarnici. 

Veliko ljubezni vam želim danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com