Kontaktirajte nas

Zabava

Savina Atai uživa na medenih tednih

Objavljeno

V redu

Savini Atai se je življenje v zadnjem letu korenito spremenilo. Zapustila je sanjsko Grčijo in ljubečega partnerja Giorgosa in se odpravila novemu življenju naproti. Pa tudi novi ljubezni. Iz sončnih krajev se je preselila na sneg.

Njen novi partner Američan Garrett, s katerim sta srečno poročena že nekaj mesecev, je doma na Novi Zelandiji. Poznala sta se že prej, saj poslovno sodelujeta, med njima pa so očitno preskočile tudi iskrice ljubezni. Kot je Savina pred časom že povedala, se je njuna zaroka zgodila povsem spontano, ljubezen je vzplamtela šele pozneje, ko je Kreto in Giorgosa že zapistila. Dejala je tudi, da sta z bivšim partnerjem ostala v dobrih odnosih in da ga še vedno ljubi, a njena duša jo je odnesla drugam.

Kakorkoli že, simpatična Savina je nasmejana in uživa. Njen soprog Garrett ima podobno življenjsko zgodbo kot ona sama in najbrž sta se dejansko srečali dve surodni duši, ki se in se bosta dopolnjevali.

Pred dnevi je Savina svoje sledilce na Instagramu razveselila s čudovitimi fotografijami iz svojih medenih tednov.

View this post on Instagram

I will be flying today first time after 6 months…flying to my HONEYMOON…to SNOW.🙏💓❄️✈️ (Before lockdowns I was on at least 6 flights per month at on at least one transatlantic flight every two months.) This is my first weekend after wedding that I don’t teach or film Juicy & Strong videos. I was filming all day today,so I would be able to take 4 days off…and when I finished and wanted to send them to my team…I realized that the microphone battery was empty the whole time! No sound was recorded.🤪😋 So… here we went again. It is 7 am now, I was shooting all night,they are done…and the sound WORKS.😇 I have just enough time to quickly pack…well at least for something it is good that all my clothes are in Slovenia…I have very little to pack.🤣🤣 🇸🇮Prvič po šestih mesecih grem na letalo…in to na HONEYMOON…in to na SNEG!🙏💓❄️✈️ (Pred lockdowni sem bila vsak mesec vsaj na šestih letih,vsaka dva meseca pa vsaj na enem čezoceanskem letu.) To je prvi vikend po poroki,da ne učim ali snemam. In danes sem cel dan snemala Juicy & Strong videe,da si lahko vzamem 4 dni prosto…in potem,ko že vse posnamem ugotovim…da se je baterija v mikrofonu izpraznila in nimajo zvoka.😋😋 Pa vse še 1x. Zdajle je ura skoraj 7 zjutraj na Novi Zelandiji…ravnokar posnela vse – mikrofon zdaj dela! Jaz imam pa še toliko časa,da na hitro spakiram. Še dobro,da so vse moje obleke v Sloveniji…da nimam veliko za dati v kovček.🤣🤣 #honeymoontime #honeymoon #juicyandstrong #flyingagain #snowtime

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

Z letalom do Christchurcha…potem pa 480 km ob kristalnih jezerih in zasneženih gorah do Queenstowna. Za nama je Mount Cook,najvišja gora Nove Zelandije,” je zapisala Savina in objavila fotografije srečnih mladoporočencev.

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals