Kontaktirajte nas

Zabava

Savina Atai uživa na medenih tednih

Objavljeno

V redu

Savini Atai se je življenje v zadnjem letu korenito spremenilo. Zapustila je sanjsko Grčijo in ljubečega partnerja Giorgosa in se odpravila novemu življenju naproti. Pa tudi novi ljubezni. Iz sončnih krajev se je preselila na sneg.

Njen novi partner Američan Garrett, s katerim sta srečno poročena že nekaj mesecev, je doma na Novi Zelandiji. Poznala sta se že prej, saj poslovno sodelujeta, med njima pa so očitno preskočile tudi iskrice ljubezni. Kot je Savina pred časom že povedala, se je njuna zaroka zgodila povsem spontano, ljubezen je vzplamtela šele pozneje, ko je Kreto in Giorgosa že zapistila. Dejala je tudi, da sta z bivšim partnerjem ostala v dobrih odnosih in da ga še vedno ljubi, a njena duša jo je odnesla drugam.

Kakorkoli že, simpatična Savina je nasmejana in uživa. Njen soprog Garrett ima podobno življenjsko zgodbo kot ona sama in najbrž sta se dejansko srečali dve surodni duši, ki se in se bosta dopolnjevali.

Pred dnevi je Savina svoje sledilce na Instagramu razveselila s čudovitimi fotografijami iz svojih medenih tednov.

View this post on Instagram

I will be flying today first time after 6 months…flying to my HONEYMOON…to SNOW.🙏💓❄️✈️ (Before lockdowns I was on at least 6 flights per month at on at least one transatlantic flight every two months.) This is my first weekend after wedding that I don’t teach or film Juicy & Strong videos. I was filming all day today,so I would be able to take 4 days off…and when I finished and wanted to send them to my team…I realized that the microphone battery was empty the whole time! No sound was recorded.🤪😋 So… here we went again. It is 7 am now, I was shooting all night,they are done…and the sound WORKS.😇 I have just enough time to quickly pack…well at least for something it is good that all my clothes are in Slovenia…I have very little to pack.🤣🤣 🇸🇮Prvič po šestih mesecih grem na letalo…in to na HONEYMOON…in to na SNEG!🙏💓❄️✈️ (Pred lockdowni sem bila vsak mesec vsaj na šestih letih,vsaka dva meseca pa vsaj na enem čezoceanskem letu.) To je prvi vikend po poroki,da ne učim ali snemam. In danes sem cel dan snemala Juicy & Strong videe,da si lahko vzamem 4 dni prosto…in potem,ko že vse posnamem ugotovim…da se je baterija v mikrofonu izpraznila in nimajo zvoka.😋😋 Pa vse še 1x. Zdajle je ura skoraj 7 zjutraj na Novi Zelandiji…ravnokar posnela vse – mikrofon zdaj dela! Jaz imam pa še toliko časa,da na hitro spakiram. Še dobro,da so vse moje obleke v Sloveniji…da nimam veliko za dati v kovček.🤣🤣 #honeymoontime #honeymoon #juicyandstrong #flyingagain #snowtime

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

Z letalom do Christchurcha…potem pa 480 km ob kristalnih jezerih in zasneženih gorah do Queenstowna. Za nama je Mount Cook,najvišja gora Nove Zelandije,” je zapisala Savina in objavila fotografije srečnih mladoporočencev.

Foto: Facebook

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals