Connect with us

Zabava

Savina Atai uživa na medenih tednih

Published

on

Savini Atai se je življenje v zadnjem letu korenito spremenilo. Zapustila je sanjsko Grčijo in ljubečega partnerja Giorgosa in se odpravila novemu življenju naproti. Pa tudi novi ljubezni. Iz sončnih krajev se je preselila na sneg.

Njen novi partner Američan Garrett, s katerim sta srečno poročena že nekaj mesecev, je doma na Novi Zelandiji. Poznala sta se že prej, saj poslovno sodelujeta, med njima pa so očitno preskočile tudi iskrice ljubezni. Kot je Savina pred časom že povedala, se je njuna zaroka zgodila povsem spontano, ljubezen je vzplamtela šele pozneje, ko je Kreto in Giorgosa že zapistila. Dejala je tudi, da sta z bivšim partnerjem ostala v dobrih odnosih in da ga še vedno ljubi, a njena duša jo je odnesla drugam.

Kakorkoli že, simpatična Savina je nasmejana in uživa. Njen soprog Garrett ima podobno življenjsko zgodbo kot ona sama in najbrž sta se dejansko srečali dve surodni duši, ki se in se bosta dopolnjevali.

Pred dnevi je Savina svoje sledilce na Instagramu razveselila s čudovitimi fotografijami iz svojih medenih tednov.

View this post on Instagram

I will be flying today first time after 6 months…flying to my HONEYMOON…to SNOW.🙏💓❄️✈️ (Before lockdowns I was on at least 6 flights per month at on at least one transatlantic flight every two months.) This is my first weekend after wedding that I don’t teach or film Juicy & Strong videos. I was filming all day today,so I would be able to take 4 days off…and when I finished and wanted to send them to my team…I realized that the microphone battery was empty the whole time! No sound was recorded.🤪😋 So… here we went again. It is 7 am now, I was shooting all night,they are done…and the sound WORKS.😇 I have just enough time to quickly pack…well at least for something it is good that all my clothes are in Slovenia…I have very little to pack.🤣🤣 🇸🇮Prvič po šestih mesecih grem na letalo…in to na HONEYMOON…in to na SNEG!🙏💓❄️✈️ (Pred lockdowni sem bila vsak mesec vsaj na šestih letih,vsaka dva meseca pa vsaj na enem čezoceanskem letu.) To je prvi vikend po poroki,da ne učim ali snemam. In danes sem cel dan snemala Juicy & Strong videe,da si lahko vzamem 4 dni prosto…in potem,ko že vse posnamem ugotovim…da se je baterija v mikrofonu izpraznila in nimajo zvoka.😋😋 Pa vse še 1x. Zdajle je ura skoraj 7 zjutraj na Novi Zelandiji…ravnokar posnela vse – mikrofon zdaj dela! Jaz imam pa še toliko časa,da na hitro spakiram. Še dobro,da so vse moje obleke v Sloveniji…da nimam veliko za dati v kovček.🤣🤣 #honeymoontime #honeymoon #juicyandstrong #flyingagain #snowtime

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

Z letalom do Christchurcha…potem pa 480 km ob kristalnih jezerih in zasneženih gorah do Queenstowna. Za nama je Mount Cook,najvišja gora Nove Zelandije,” je zapisala Savina in objavila fotografije srečnih mladoporočencev.

Foto: Facebook

Zabava

Razkrito, kaj bo počel Bine Volčič, ki je zapustil šov MasterChef! Presenečeni?

Published

on

Priljubljeni slovenski kuhar Bine Volčič se je oglasil preko družbenih omrežij in razkril, kaj bo počel …

Pred kratkim je javnost presenetila novica, da priljubljeni kuhar Bine Volčič ne bo več sodnik kuharskega šova MasterChef. Kot je takrat dejal, bi bila pot predolga in prenaporna, z družino se je namreč preselil v Prekmurje.

»Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči ‘Vikend oddih’ ali na kuharske dogodke 4×4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin,« je dejal ob novici, da zapušča MasterChef.

Sedaj pa je preko družbenega omrežja razkril, kaj bo počel mo bo na sporedu kuharski šov.

»A veste, kaj bom pa jaz letos delal? MasterChefa bom gledal. Tako da, dajte se prijavit, da bom jaz lahko takole na kavču sedel in vas bom komentiral. To je najlažje,« je dejal v Instagram zgodbi.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Vau, takšna lepotica čaka doma Alena iz šova Kmetija

Published

on

Alen, ki tekmuje v šovu Kmetija je v srečni zvezi že mnogo let …

V resničnostnem šovu Kmetija letos tekmuje tudi športnik Alen Ploj, ki prihaja iz Lenarta. Kot so gledalci do sedaj že lahko spoznali, je zelo prijazen, miren, nekonflikten.

»Discipliniran, dobrosrčen, zanesljiv. Odvisno od situacije, če vidim, da je nekdo drug prevzel vodenje, mu prepustim, rad pa tudi sam prevzamem vlogo vodje je dejal o sebi pred vstopom v šov. Razkril pa tudi, da se pred kamerami ne bo romantično zapletal.

Kot pa poroča portal cosmopolitan.si, pa je vrsto let tudi že srečno zaljubljen, doma zanj navija njegova srčna izbranka Sana, s katero pa naj bi bila skupaj že 17 let.

Njuno skupno fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Luka po šovu Kmetija šokiral z žalostno resnico iz resničnega življenja

Published

on

Luka je javno razkril, kaj vse je v življenju doživel …

V zadnjih oddajah šova Kmetija smo videli, kako je Kristijan razkrinkal Luko, ta je potem, ko je dobil največ kamenčkov, vse tudi priznal. Pred družino je razkril, da je on skrivni novinar, kar je povzročilo veliko šoka med ostalimi.

Ko je odhajal iz šova, je dejal, da ga bomo zagotovo še videli. Kaj je s tem mislil, pa ni razkril niti za portal 24ur.com. »Žal mora to ostati presenečenje je dejal.

Na vprašanje, zakaj je dejal Suzani med nekim pogovorom, ali sploh ve, kaj je že dal v življenju skozi, je pojasnil: “Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, kateri sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marskido ne doživi, morda v celem življenju.”

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals