Savina Atai uživa na medenih tednih

Savini Atai se je življenje v zadnjem letu korenito spremenilo. Zapustila je sanjsko Grčijo in ljubečega partnerja Giorgosa in se odpravila novemu življenju naproti. Pa tudi novi ljubezni. Iz sončnih krajev se je preselila na sneg.

Njen novi partner Američan Garrett, s katerim sta srečno poročena že nekaj mesecev, je doma na Novi Zelandiji. Poznala sta se že prej, saj poslovno sodelujeta, med njima pa so očitno preskočile tudi iskrice ljubezni. Kot je Savina pred časom že povedala, se je njuna zaroka zgodila povsem spontano, ljubezen je vzplamtela šele pozneje, ko je Kreto in Giorgosa že zapistila. Dejala je tudi, da sta z bivšim partnerjem ostala v dobrih odnosih in da ga še vedno ljubi, a njena duša jo je odnesla drugam.

Kakorkoli že, simpatična Savina je nasmejana in uživa. Njen soprog Garrett ima podobno življenjsko zgodbo kot ona sama in najbrž sta se dejansko srečali dve surodni duši, ki se in se bosta dopolnjevali.

Pred dnevi je Savina svoje sledilce na Instagramu razveselila s čudovitimi fotografijami iz svojih medenih tednov.

View this post on Instagram

I will be flying today first time after 6 months…flying to my HONEYMOON…to SNOW.🙏💓❄️✈️ (Before lockdowns I was on at least 6 flights per month at on at least one transatlantic flight every two months.) This is my first weekend after wedding that I don’t teach or film Juicy & Strong videos. I was filming all day today,so I would be able to take 4 days off…and when I finished and wanted to send them to my team…I realized that the microphone battery was empty the whole time! No sound was recorded.🤪😋 So… here we went again. It is 7 am now, I was shooting all night,they are done…and the sound WORKS.😇 I have just enough time to quickly pack…well at least for something it is good that all my clothes are in Slovenia…I have very little to pack.🤣🤣 🇸🇮Prvič po šestih mesecih grem na letalo…in to na HONEYMOON…in to na SNEG!🙏💓❄️✈️ (Pred lockdowni sem bila vsak mesec vsaj na šestih letih,vsaka dva meseca pa vsaj na enem čezoceanskem letu.) To je prvi vikend po poroki,da ne učim ali snemam. In danes sem cel dan snemala Juicy & Strong videe,da si lahko vzamem 4 dni prosto…in potem,ko že vse posnamem ugotovim…da se je baterija v mikrofonu izpraznila in nimajo zvoka.😋😋 Pa vse še 1x. Zdajle je ura skoraj 7 zjutraj na Novi Zelandiji…ravnokar posnela vse – mikrofon zdaj dela! Jaz imam pa še toliko časa,da na hitro spakiram. Še dobro,da so vse moje obleke v Sloveniji…da nimam veliko za dati v kovček.🤣🤣 #honeymoontime #honeymoon #juicyandstrong #flyingagain #snowtime

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

Z letalom do Christchurcha…potem pa 480 km ob kristalnih jezerih in zasneženih gorah do Queenstowna. Za nama je Mount Cook,najvišja gora Nove Zelandije,” je zapisala Savina in objavila fotografije srečnih mladoporočencev.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com