Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč sedaj razkril, zakaj so zares odšli na Švedsko

Objavljeno

V redu

Odločil se je, da bo pojasnil, zakaj je pred meseci skupaj s svojo družino zapustil Slovenijo …

Nekoč priljubljeni radijski in televizijski voditelj, danes pa uspešen podjetnik, Marko Potrč, je s svojo družino preživel nekaj zelo lepih mesecev na Švedskem. In povsem normalno je, da še danes zelo rad obuja spomine, zapisal je tudi, da se bodo zagotovo še vrnili.

Je pa svojim spletnim prijateljem tudi razložil, kaj je bil vzrok, da so odšli novim dogodivščinam naproti. »V zadnjem času je večkrat kdo vprašal, zakaj smo šli na Švedsko. Vsak s svojim razlogom, seveda… Pa o tem kaj veliko nisem razlagal. A prvi razlog za to se je dejansko zgodil že na začetku leta 2020. Ko smo se dogovorili za projekt na področju video produkcije. Kak razlog več pa se je tako rečeno še pojavil tekom leta…,« je s svojo razlago prišel Potrč.

Povedal je tudi, da s svojo ženo Lili zelo skrbita za zdrav način življenja.

Rad sem zunaj in živim aktivno. V športu, naravi uživam v vsakem vremenu. V vsem vidim čar. Tudi v vetru, dežju in tistem, čemu drugi pravijo »slabo vreme«. Nekaj pa verjetno delam prav glede na to, da kljub precej surovemu Švedskemu vremenu, tudi tam niti enkrat nismo zboleli. Res pa je, da zelo skrbno izbiramo hrano in vse ostalo. Torej tudi dopolnila, ki jih telo (še posebej ob mnogih izzivih) potrebuje. Ne trdim, da so zgolj dopolnila kriva za našo odpornost, zdravje. Celoto po mojem mnenju naredi življenjski slog. Del tega pa dopolnila vsekakor so. Če so res kakovostna, vem, da so lahko zelo močan zaveznik. In ko gre za zdravje, ne sprejemam kompromisov. Moje mnenje je, da jih nihče ne bi smel,« je še pojasnil. Njegov celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals