Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč sedaj razkril, zakaj so zares odšli na Švedsko

Objavljeno

V redu

Odločil se je, da bo pojasnil, zakaj je pred meseci skupaj s svojo družino zapustil Slovenijo …

Nekoč priljubljeni radijski in televizijski voditelj, danes pa uspešen podjetnik, Marko Potrč, je s svojo družino preživel nekaj zelo lepih mesecev na Švedskem. In povsem normalno je, da še danes zelo rad obuja spomine, zapisal je tudi, da se bodo zagotovo še vrnili.

Je pa svojim spletnim prijateljem tudi razložil, kaj je bil vzrok, da so odšli novim dogodivščinam naproti. »V zadnjem času je večkrat kdo vprašal, zakaj smo šli na Švedsko. Vsak s svojim razlogom, seveda… Pa o tem kaj veliko nisem razlagal. A prvi razlog za to se je dejansko zgodil že na začetku leta 2020. Ko smo se dogovorili za projekt na področju video produkcije. Kak razlog več pa se je tako rečeno še pojavil tekom leta…,« je s svojo razlago prišel Potrč.

Povedal je tudi, da s svojo ženo Lili zelo skrbita za zdrav način življenja.

Rad sem zunaj in živim aktivno. V športu, naravi uživam v vsakem vremenu. V vsem vidim čar. Tudi v vetru, dežju in tistem, čemu drugi pravijo »slabo vreme«. Nekaj pa verjetno delam prav glede na to, da kljub precej surovemu Švedskemu vremenu, tudi tam niti enkrat nismo zboleli. Res pa je, da zelo skrbno izbiramo hrano in vse ostalo. Torej tudi dopolnila, ki jih telo (še posebej ob mnogih izzivih) potrebuje. Ne trdim, da so zgolj dopolnila kriva za našo odpornost, zdravje. Celoto po mojem mnenju naredi življenjski slog. Del tega pa dopolnila vsekakor so. Če so res kakovostna, vem, da so lahko zelo močan zaveznik. In ko gre za zdravje, ne sprejemam kompromisov. Moje mnenje je, da jih nihče ne bi smel,« je še pojasnil. Njegov celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO