Domov Zanimivosti Marko Potrč sedaj razkril, zakaj so zares odšli na Švedsko

Marko Potrč sedaj razkril, zakaj so zares odšli na Švedsko

Odločil se je, da bo pojasnil, zakaj je pred meseci skupaj s svojo družino zapustil Slovenijo …

Nekoč priljubljeni radijski in televizijski voditelj, danes pa uspešen podjetnik, Marko Potrč, je s svojo družino preživel nekaj zelo lepih mesecev na Švedskem. In povsem normalno je, da še danes zelo rad obuja spomine, zapisal je tudi, da se bodo zagotovo še vrnili.

Je pa svojim spletnim prijateljem tudi razložil, kaj je bil vzrok, da so odšli novim dogodivščinam naproti. »V zadnjem času je večkrat kdo vprašal, zakaj smo šli na Švedsko. Vsak s svojim razlogom, seveda… Pa o tem kaj veliko nisem razlagal. A prvi razlog za to se je dejansko zgodil že na začetku leta 2020. Ko smo se dogovorili za projekt na področju video produkcije. Kak razlog več pa se je tako rečeno še pojavil tekom leta…,« je s svojo razlago prišel Potrč.

Povedal je tudi, da s svojo ženo Lili zelo skrbita za zdrav način življenja.

Rad sem zunaj in živim aktivno. V športu, naravi uživam v vsakem vremenu. V vsem vidim čar. Tudi v vetru, dežju in tistem, čemu drugi pravijo »slabo vreme«. Nekaj pa verjetno delam prav glede na to, da kljub precej surovemu Švedskemu vremenu, tudi tam niti enkrat nismo zboleli. Res pa je, da zelo skrbno izbiramo hrano in vse ostalo. Torej tudi dopolnila, ki jih telo (še posebej ob mnogih izzivih) potrebuje. Ne trdim, da so zgolj dopolnila kriva za našo odpornost, zdravje. Celoto po mojem mnenju naredi življenjski slog. Del tega pa dopolnila vsekakor so. Če so res kakovostna, vem, da so lahko zelo močan zaveznik. In ko gre za zdravje, ne sprejemam kompromisov. Moje mnenje je, da jih nihče ne bi smel,« je še pojasnil. Njegov celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook