Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Špela Grošelj pokazala 17 let staro fotografijo in navdušila

Objavljeno

V redu

Se še spomnite, kakšna je bila 17 let nazaj in kje je bila takrat? Preverite.

Priljubljena pevka Špela Grošelj, ki je nedavno izdala nov duet z Domnom Kumrom, je na družbeno omrežje dodala fotografijo in pripisala nekaj lepih besed. Gre za takrat zelo uspešno skupino Atomik Harmonik, katere del je bila tudi sama. Se jih še spomnite? Špela je dodala dve fotografiji, na prvi so člani nekdanje skupine danes, na drugi pa 17 let nazaj.

“17 LET NAZAJ… …smo se @atomikharmonik prvič predstavili javnosti… (podrs v levo )Če bo kdaj res padla moja knjiga…bojo vsaj 3 poglavja namenjena temu obdobju. Smeh, solze, sreča, jeza, hajp…in vse kar paše uspehu, ki smo ga bili takrat deležni praktično čez noč! Bili so lepi časi, danes so še lepši spomini…in skupaj smo jih obujali v soboto na festivalu @melodijemorjainsonca , kjer smo 17/07/2004 zmagali in…spisali neponovljivo zgodbo, ki je zagotovo zaznamovala naša življenja. @jani_pavec , @spelapavlin237 in Frai Toni, ki ga socialna omrežja ne zanimajo. Koliko ste bili stari, ko se je vrtela Brizgalna brizga?,” je Špela zapisala poleg objave in mnogi so seveda komentirali ter zapisali, da so bili to super časi in super pesmi.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals