Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Werner ima kar dvojni razlog za veselje

Objavljeno

V redu

S svojim zapisom je sprožil veselje in čestitke. Čestitali so mu tudi znani obrazi …

Priljubljeni pevec Werner je znan tudi po tem, da ima zelo rad svojo družino. Njegovi dve punci mu pomenita največ na tem svetu. Z ženo Andrejo sta že mnogo let zelo lep in ljubeč par, njuna hči Kanenas pa je seveda v središču pozornosti in sta starša nanjo izredno ponosna.

Wernerjev zapis je bil namenjen prav njima, ženi in hčeri.

Danes praznujeta moji dve punci❤❤ Ena je moja največja ljubezen druga pa moj svet…..Ena mi je na svoj rojstni dan pred natačno dvanajstimi leti podarila najlepše darilo…mojo malo punčko…nagajivo, radovedno deklico, ki je že zrasla v čudovito punco, ki obožuje živali, morje, naravo in njeno srce premore neverjetno veliko sočutja do ljudi…Ati je ponosen💪💪Andreja..ti si pa moje sonce, ki sveti zame v dobrem in slabem❤ Danes je vajin dan…hvala vama da ste tukaj..v mojem življenju..da je vesolje izbralo natančno vaju dve❤❤ Da mi lepšata ure in ure poti, ki jo hodimo skupaj..ponosno in srčno,” je iskreno zapisal in prejel mnogo lepih želja in čestitk.

Pridružujemo se jim tudi iz uredništva Bumnovice.si.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO