Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 13. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 13/08/2020

“Današnjo rutino lahko prekinejo nenadni in nepričakovani dogodki.”

Današnji dan je namenjen ukvarjanju z lastnimi prepričanji, iskanju neodvisnosti tako v službi, kot v partnerstvu in v svoji dejavnosti. Pametno se je tudi izogibati rutini in monotoniji in se prepustiti ustvarjanju izven utečenosti.  Danes se bomo učili zaupanja v življenje, v druge ljudi in zanimanja za svet okrog sebe.

Preko dneva bomo bolj čustveni in impulzivni. Pazimo, da zaradi nepremišljenega ravnanja sebi ne povzročimo težav.

Danes nas bo lahko hitro odnesla povečana potreba po sladkarijah, alkoholu, cigaretah in kakšni drugi odvisnosti. Tukaj je treba biti previden. Problemov ne smemo ignorirati in reševanje le-teh ne sme biti izgovor, da se zatečemo v odvisnost. 

Danes bo tudi intuicija povečana. Hitro bomo zaslutili in tudi premagali določene težave.

Duhovni razvoj danes je nujnost. Prav tako izogibanje stikov z ljudmi, ki lahko nanje negativno vplivajo.

Kakšni stvari se je danes pametno odpovedati zato, da bomo duhovno napredovali.

Pridnemu delu in iniciativnosti se bo kasneje obrestovalo na tekočem računu.

Če imate težave z zdravjem, je danes priporočljiv obisk naravnega zdravilca.

Miren dan vam želim danes.

Vaša Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko