Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezana Mlakar v šoku: Ostala je brez dela

Objavljeno

V redu

Igralka pravi, da še sama ne more verjeti, da se je to res zgodilo.

Mnogi oboževalci priljubljene igralke in televizijske voditeljice Zvezdane Mlakar menijo, da je njena oddaja ukinjena, ker je iskrena in ker pove, kar si misli. Tudi sama se je oglasila na družbenem omrežju in vsem razložila, kaj si misli.

Njen zapis objavljamo v celoti:

KDO UKINJA ZVEZDANO, me sprašujete…

Iz čistega miru, pojma nisem imela,kaj se dogaja v Sloveniji, me je presenetilo…

z čistega miru, pojma nisem imela,

Niti sanjalo se mi ni, da novi generalni direktor Rtv Slovenija želi ukiniti mojo oddajo.
“ Moja” drobna oddaja, ki traja 50 minut, okrog 22h na 2. programu, za marsikoga od vas prepozno in nikoli v stalnem terminu, pogovor na katerega se pripravim sama, v pomoč mi je urednik, ki nosi odgovornost za izbiro gostov. Oba predlagava. Oba živiva za to oddajo, pošteno, iskreno, nepreračunljivo!
Je to zaušnica mojemu delu?
Ga slabo opravljam?
Kje grešim?
Bi lahko bilo še bolje?
Bi, Rok mi vedno reče, dajva, dajva še več od sebe!
Moji pogovori z gosti so iskreni, na vsakega se dobro pripravim, zaupajo mi, povedo vedno veliko več, kot si mislim. V vsakem sem do zdaj našla neverjetno bogastvo. Iz vseh svetov jih izbiram, podpiram in širim filozofijo dialoga, strpnosti, razumevanja.
Ustvarja se vedno večji krog ljudi, ki nam prisluhnejo, me spremljajo, mnogi mi celo napišejo, da smo jim s pogovori spremenili življenje? Da je to še ena od redkih oddaj, ki jo spremljajo na tv. Da je to oddaja, o kateri se pogovarjate ob kavi.

Kje torej grešim?
Snemam dve oddaji hkrati, da so produkcijski stroški nižji. Za vsako oddajo zagotovimo sponzorja, ki v celoti pokrije moj honorar. In “moja” drobna pogovorna oddaja se praviloma tedensko znajde med najbolj gledanimi oddajami na spletu (rtvslo.si), v družbi glamuroznih showov, pompoznih športnih dogodkov, političnih prerekanj, visokoproračunskih filmov in serij … drobna pogovorna oddaja o življenjskih stvareh. Oddaja, v kateri si prisluhnemo!

Žalostna sem in to je vse, kar lahko rečem.
To je zaušnica mojemu delu in vsem, ki verjamete v to oddajo.

Sicer pa je televizija naša-vaša, ni ekskluzivna last katerekoli oblasti in njenih interesov, vsi plačujemo rtv naročnino, torej se lahko oglasimo in povemo svoje mnenje!
Pišete lahko na: [email protected], RTV ima celo svojega varuha gledalčevih pravic: [email protected], pa še je naslovov …
Hvala vsem za pozornost!
Zvezdana

P.s.
Na tehtno, strokovno in argumentirano kritiko pa sem pripravljena!
V nobeno škatlo me ne bo nihče spravil!

Oglasili so se številni njeni oboževalci in jo podprli, zapisali, da je bila njena oddaja ena boljših.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals