Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 13. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 13. 9. 2020

“Današnjo rutino lahko prekinejo nepričakovani dogodki.”

Današnji dan je namenjen materialnim prizadevanjem in ambicijam. Osmica v seštevku cifer današnjega datuma je materialno število, ki vabi k aktivnostim vse posameznike in podjetnike željne denarja in poslovnega uspeha.  Tudi tiste, ki morate urediti svoje materialne stvari in plačati račune in položnice.

Marsikdo bo danes začutil, da se z vso odločnostjo in avtoriteto požene proti svojim materialnim ciljem.  A danes ne bo šlo hitro, pač pa zelooo počasi in s precejšnjimi napori. Kot kaže bioritem dneva, nič ne bo padlo z neba. Uspeli  boste tisti, ki boste držali svojo smer. Tisti, ki se boste po prvih ovirah začeli obračali po vetru, češ, bo že tako kot mora biti, ne boste uspeli.  Ne prepuščajte se trenutnemu razpoloženju. To velja za področja, kot so zemljiška posest, posli, odvetništvo, politika. Uspeh in prepoznavnost sta namenjena trdoživim danes.  

Danes boste mnogi z glavo v poslu, kjer ni prostora za čustva. Za uspeh v poslu se izplača kakšni stvari tudi odreči. Malce zna trpeti partnersko življenje in področje prijateljstva. 

V denarnici se bodo prizadevanja poznala. Le pozoren je treba biti na kraje in goljufije.  Pred odločitvami se posvetujte s strokovnjakom.  Pazite tudi pri nakupu nepremičnin. Veliko lahko pridobite ali izgubite.

Ne pozabite na sprostitev možgančkov danes. In tudi za telo poskrbite.

Točen vpliv dneva  na posameznika  je odvisen od njegove osebne numerološke slike.

Naj se čim več zgodi po vaših željah.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya