Domov Glasba Tanja Žagar sporočila lepo novico, ki je razveselila mnoge

Tanja Žagar sporočila lepo novico, ki je razveselila mnoge

Letos spomladi se je za nekaj tednov življenje skoraj ustavilo. Zaradi novega koronavirusa covid-19, smo vsi občutili neprijetne spremembe in prepovedi. Tudi naši glasbeniki, ki so morali eden za drugim odpovedati svoje koncerte.

Med njimi je bila tudi Tanja Žagar, ki pa je na nek način vesela, da ji je uspelo izvesti vsaj del koncertne turneje. Nastopila je v Ljubljani, vse nadaljnje koncerte pa je morala odpovedati.

»Imam lepo novico za vas! Natanko čez teden dni, naslednji petek 18.9.2020 bo ob 20.00 na POP TV posnetek mojega plesno glasbenega spektakla “Ples z zvezdami”, ki sem ga imela letos februarja v Hali Tivoli. Čeprav mi je žal, ker koncertne turneje nisem mogla nadaljevati, pa sem po drugi strani hvaležna, da smo ta koncert sploh lahko izpeljali, saj bi ga, če bi ga imeli teden dni pozneje, morali odpovedati. Tako mi zdaj ostaja nepozaben spomin z vsemi mojimi plesnimi in glasbenimi gosti, v katerem boste naslednji petek lahko uživali tudi vi,« je zapisala na družbeno omrežje Facebook in z novico razveselila mnoge svoje oboževalce.

https://www.facebook.com/tanjazagar/posts/10157939997765674

Foto: Facebook