Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poglejte si to čudovito družino Luke Basija

Objavljeno

V redu

Tako lepo fotografijo je delil s svojimi oboževalci …

Priljubljeni slovenski pevec Luka Basi, ki poje večinoma v hrvaškem jeziku, je s svojim spletnimi prijatelji delil fotografijo svoje družine. In to se ne zgodi ravno pogosto. Pevec na družbenem omrežju svoje družine skoraj nikoli ne izpostavi. Tokrat pa je naredil izjemo in naletel na velik odziv.

Družinski zaključek poletja je za nami in bilo je čarobno! Prav ti trenutki so tisti najlepši, ki mi dajo veliko motivacijo. In nestrpno odštevam, da skupaj z vami doživimo še glasbeni zaključek poletja, a prav tako s pridihom družine, saj ga bom prav tako preživel “doma” – v svojih domačih Ravnah na Koroškem in to v dvorani kjer sem 15 let treniral odbojko! Hvaležen sem, da moje življenje piše takšno zgodbo, da še vedno vem, kje je moj dom in verjamem, da bomo 18.9.2021 zapisali še eno posebno stran!, ” je zapisal poleg čudovite fotografije, na kateri je s svojo življenjsko sopotnico Nastjo Gabor in njunima dvema otrokoma.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals