Domov Zanimivosti Zvezdano Mlakar so okradli

Zvezdano Mlakar so okradli

Preberite, kaj je o tem iskreno zapisala.

Zgodilo se je tudi priljubljeni slovenski igralki Zvezdani Mlakar, nekdo je ukradel njeno bančno kartico in pričel prazniti njen bančni račun. Celoten potek dogodka je igralka zapisala tudi na družbenih straneh.

Težko se je prebijati med vsemi informacijami in temami, ki so ta trenutek naša realnost.
Pred enim tednom sem bila priča vdoru na mojo bančno kartico. Vsak strošek mi zabeleži sms sporočilo. Priletelo je ob 21 h zvečer, da sem kupila nekaj v Gvatemali. Naslednji dvig je “ priletel” čez 5 minut. Medtem, ko sem klicala banko, je priletel tretji…
“ Hitro, hitro povejte svoj priimek, da blokiramo.”

Krasti, lagati, jemati, grabiti, manipulirati, so človeške lastnosti!

A pogoltnost, da nekomu, na drugem koncu sveta brezvestno ukradeš, kar si je ta človek zaslužil, je pokvarjenost najslabše sorte.
Prizadelo me je.

Jaz bi denar kar ukinila, ker se nam očitno meša zaradi njega!

Sledi poti denarja in vse ti bo jasno!

Vedno so eni imeli več, drugi manj, a danes so razlike prevelike. Pritisk na človeka, ki so ga ustvarili, da verjame, da je “ IMETI “ najboljše kar se mu lahko zgodi, je vedno večji. V imenu tega je dovoljeno krasti, jemati, zavajati, lagati in se nam nič več ne zdi tako “ grozno”.
Potem izgubljamo vitalno energijo, ker kot pravi amaterji raziskujemo kdo nam krade, kdo nam laže, kdo je kriv!
Toliko jeze, toliko pogoltnosti, toliko sodb, zgražanj, krivic, zlobe, manipulacij, izkoriščanja, precenjevanja je v tem gozdu, da je težko videti travnik!
Zato začnimo pri sebi!
Dovolj je dvojnih, trojnih moral, na tej naši skupni ladji je veliko več jeznih, ponižanih, nalaganih, oropanih ljudi, kot tistih, ki so res srečni in zadovoljni. Vprašanje je : ali zato ker so srečni z malim ali z velikim?

Zato najprej nehajmo lagati sebi, krasti energijo sebi.
Soočimo se z realnostjo kot je.
Je na svetu kdo, ki pri sebi ni začutil gona pogoltnosti?
Vsi, ki kategorično rečete , da ne, se ne poznate dovolj. Se bo treba še učiti in iti v globino. Ker ima človek to v sebi, to je del naše narave. A človek ima v sebi tudi neverjetno sposobnost sočutja, ljubezni, notranji kompas, ki “takšne” vzgibe prepozna in ve, da ni več v divjini, kjer velja zakon “ kdo bo koga”!
Ne bodimo žrtve!

Tudi stavek, da je sreča naša izbira, je manipultiven.
Kaj mislite zakaj?

V razmislekih, ki jih ponujam in v vaših odgovorih je jedro zdravja, tebe, mene, družbe! “je zapisala.

Se strinjate z njenim zapisom?

Foto: Facebook