Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdano Mlakar so okradli

Objavljeno

V redu

Preberite, kaj je o tem iskreno zapisala.

Zgodilo se je tudi priljubljeni slovenski igralki Zvezdani Mlakar, nekdo je ukradel njeno bančno kartico in pričel prazniti njen bančni račun. Celoten potek dogodka je igralka zapisala tudi na družbenih straneh.

Težko se je prebijati med vsemi informacijami in temami, ki so ta trenutek naša realnost.
Pred enim tednom sem bila priča vdoru na mojo bančno kartico. Vsak strošek mi zabeleži sms sporočilo. Priletelo je ob 21 h zvečer, da sem kupila nekaj v Gvatemali. Naslednji dvig je “ priletel” čez 5 minut. Medtem, ko sem klicala banko, je priletel tretji…
“ Hitro, hitro povejte svoj priimek, da blokiramo.”

Krasti, lagati, jemati, grabiti, manipulirati, so človeške lastnosti!

A pogoltnost, da nekomu, na drugem koncu sveta brezvestno ukradeš, kar si je ta človek zaslužil, je pokvarjenost najslabše sorte.
Prizadelo me je.

Jaz bi denar kar ukinila, ker se nam očitno meša zaradi njega!

Sledi poti denarja in vse ti bo jasno!

Vedno so eni imeli več, drugi manj, a danes so razlike prevelike. Pritisk na človeka, ki so ga ustvarili, da verjame, da je “ IMETI “ najboljše kar se mu lahko zgodi, je vedno večji. V imenu tega je dovoljeno krasti, jemati, zavajati, lagati in se nam nič več ne zdi tako “ grozno”.
Potem izgubljamo vitalno energijo, ker kot pravi amaterji raziskujemo kdo nam krade, kdo nam laže, kdo je kriv!
Toliko jeze, toliko pogoltnosti, toliko sodb, zgražanj, krivic, zlobe, manipulacij, izkoriščanja, precenjevanja je v tem gozdu, da je težko videti travnik!
Zato začnimo pri sebi!
Dovolj je dvojnih, trojnih moral, na tej naši skupni ladji je veliko več jeznih, ponižanih, nalaganih, oropanih ljudi, kot tistih, ki so res srečni in zadovoljni. Vprašanje je : ali zato ker so srečni z malim ali z velikim?

Zato najprej nehajmo lagati sebi, krasti energijo sebi.
Soočimo se z realnostjo kot je.
Je na svetu kdo, ki pri sebi ni začutil gona pogoltnosti?
Vsi, ki kategorično rečete , da ne, se ne poznate dovolj. Se bo treba še učiti in iti v globino. Ker ima človek to v sebi, to je del naše narave. A človek ima v sebi tudi neverjetno sposobnost sočutja, ljubezni, notranji kompas, ki “takšne” vzgibe prepozna in ve, da ni več v divjini, kjer velja zakon “ kdo bo koga”!
Ne bodimo žrtve!

Tudi stavek, da je sreča naša izbira, je manipultiven.
Kaj mislite zakaj?

V razmislekih, ki jih ponujam in v vaših odgovorih je jedro zdravja, tebe, mene, družbe! “je zapisala.

Se strinjate z njenim zapisom?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Nika Zorjan s posebnim namenom pokazala svojo družino

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je navdušila s to fotografijo, na kateri je njena družina.

Znano je, da je pevka Nika Zorjan tudi velika ljubiteljica živali. Ima psičko Lili, ki se ji pri njej godi zelo dobro. In prav zaradi nje se je na družbenih omrežjih znašla pevkina celotna družina. Nemška bokserka je namreč praznovala rojstni dan in v ta namen so ji priredili pravo slavje. Lepa pevka pravi, da je Lili njihova družinska članica in zato si zasluži vse ugodnosti.

Danes praznuje 7. rojstni dan (oz. 50 človeških let ) naša ljubezen, LILI! Za večino izmed vas smo verjetno malo “usekana” družina, ampak Lili je naša družinska članica, ki nas osrečuje vsak dan. Lili, želim si, da boš z nami še doooolgo let, najrajši te mamo,”  je pripisala zraven fotografije, ki je požela veliko všečkov in rojstnodnevnih želja.

Naj bo Lili še naprej tako zadovoljna, pa želimo tudi iz uredništva portala BumNovice.si.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno povedal, da je zaradi tega močno vznemirjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec je razkril delček skrivnosti …

No, sedaj to sploh ni več skrivnost, Jan Plestenjak je izdal novo pesem skupaj v duetu z Marjetko Vovk. To je njuno prvo sodelovanje in verjamemo, da nas čaka zares prava glasbena poslastica.

Je pa Jan včeraj na družbeno omrežje dodal krajši posnetek, s katerim je pokazal, kako je snemanje videospota za pesem V naju še verjamem, potekalo in kje so snemali.

Jutri je dan…med vas bo zajadrala moja nova pesem-duet z Maraayo ‘V naju se verjamem’…Vedno znova, po toliko letih in po toliko izdanih pesmih, sem se vedno prijetno vznemirjen in v pricakovanju ali bo prisla do vasih src…,” pa je pripisal poleg posnetka. Vse si lahko ogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nov par na sceni, čeprav tega hollywoodskega para ni nihče pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Demi Moore in John Travolta sta po poročanju nova zaljubljenca, tako pravijo govorice, ki postajajo vse glasnejše. Po poročanju tujih medijev se John Travolta v zadnjem času ne loči od Demi Moore, videli pa so ju tudi na romantični večerji. Glavni ‘matchmaker’ je bil tokrat Bruce Willis, Demiin bivši mož.

Willis in Travolta sta prijatelja že vrsto let in potem, ko mu je Travolta priznal, da je po smrti žene Kelly Preston pripravljen na novo ljubezen, mu je Bruce predlagal, da se sreča z Demi. Nihče ni pričakoval tega novega hollywoodskega para, a o tem še nista spregovorila.

Spomnimo, žena Johna Travolte, igralka Kelly Preston, je lani izgubila težko bitko z rakom dojke, s katero se je borila na skrivaj. Poročena sta bila skoraj 30 let in skupaj sta imela tri otroke. Njun sin Jett, ki je leta 2009 tragično izgubil življenje v nesreči, je le povečala bolečino. Da se z izgubo žene in sina težko spopada, igralec ne skriva pred javnostjo in jima pogosto posveča objave na družbenih omrežjih.

Demi Moore, Travoltina domnevna nova zaročenka, je bila poročena trikrat. Prvič s Freddyjem Moorom, nato pa se je poročila z Bruceom Willisom. Z njim ima tri hčere. Tretji zakon je sklenila s 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem in z njim preživela 8 let. Demi od zadnje ločitve v javnosti ni potrdila nobene zveze in videli bomo, če bo priznala, da je njen novi fant John Travolta.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

NOVO! BUM IGRE

Igrajte spletne igre na Bum novicah! Obiščite naše BUM Igre!

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO