Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdano Mlakar so okradli

Objavljeno

V redu

Preberite, kaj je o tem iskreno zapisala.

Zgodilo se je tudi priljubljeni slovenski igralki Zvezdani Mlakar, nekdo je ukradel njeno bančno kartico in pričel prazniti njen bančni račun. Celoten potek dogodka je igralka zapisala tudi na družbenih straneh.

Težko se je prebijati med vsemi informacijami in temami, ki so ta trenutek naša realnost.
Pred enim tednom sem bila priča vdoru na mojo bančno kartico. Vsak strošek mi zabeleži sms sporočilo. Priletelo je ob 21 h zvečer, da sem kupila nekaj v Gvatemali. Naslednji dvig je “ priletel” čez 5 minut. Medtem, ko sem klicala banko, je priletel tretji…
“ Hitro, hitro povejte svoj priimek, da blokiramo.”

Krasti, lagati, jemati, grabiti, manipulirati, so človeške lastnosti!

A pogoltnost, da nekomu, na drugem koncu sveta brezvestno ukradeš, kar si je ta človek zaslužil, je pokvarjenost najslabše sorte.
Prizadelo me je.

Jaz bi denar kar ukinila, ker se nam očitno meša zaradi njega!

Sledi poti denarja in vse ti bo jasno!

Vedno so eni imeli več, drugi manj, a danes so razlike prevelike. Pritisk na človeka, ki so ga ustvarili, da verjame, da je “ IMETI “ najboljše kar se mu lahko zgodi, je vedno večji. V imenu tega je dovoljeno krasti, jemati, zavajati, lagati in se nam nič več ne zdi tako “ grozno”.
Potem izgubljamo vitalno energijo, ker kot pravi amaterji raziskujemo kdo nam krade, kdo nam laže, kdo je kriv!
Toliko jeze, toliko pogoltnosti, toliko sodb, zgražanj, krivic, zlobe, manipulacij, izkoriščanja, precenjevanja je v tem gozdu, da je težko videti travnik!
Zato začnimo pri sebi!
Dovolj je dvojnih, trojnih moral, na tej naši skupni ladji je veliko več jeznih, ponižanih, nalaganih, oropanih ljudi, kot tistih, ki so res srečni in zadovoljni. Vprašanje je : ali zato ker so srečni z malim ali z velikim?

Zato najprej nehajmo lagati sebi, krasti energijo sebi.
Soočimo se z realnostjo kot je.
Je na svetu kdo, ki pri sebi ni začutil gona pogoltnosti?
Vsi, ki kategorično rečete , da ne, se ne poznate dovolj. Se bo treba še učiti in iti v globino. Ker ima človek to v sebi, to je del naše narave. A človek ima v sebi tudi neverjetno sposobnost sočutja, ljubezni, notranji kompas, ki “takšne” vzgibe prepozna in ve, da ni več v divjini, kjer velja zakon “ kdo bo koga”!
Ne bodimo žrtve!

Tudi stavek, da je sreča naša izbira, je manipultiven.
Kaj mislite zakaj?

V razmislekih, ki jih ponujam in v vaših odgovorih je jedro zdravja, tebe, mene, družbe! “je zapisala.

Se strinjate z njenim zapisom?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals