Connect with us

Zanimivosti

Sin Borisa Cavazze in Oriane Girotto s tem močno presenetil javnost. Tudi vi boste zelo presenečeni

Objavljeno

on

Aleksander Cavazza je s svojim nastopom pritegnil mnoge …

Sin igralca Borisa Cavazze in televizijske voditeljice Oriane Girotto, Aleksander Cavazza, je mnoge zelo presenetil s svojim nastopom na Popevki. Mnogi namreč niso vedeli, da nastopa tudi kot back vokalist. To je storil na odru festivala Slovenske popevke, nastopil je kot eden izmed treh back vokalistov Nine Grilc, ki se je predstavila s pesmijo Ni isto.

»Pesem je napisal prijatelj s svojim prijateljem leta 2021. Poklical me je in mi rekel, naj pridem v studio, da naredimo demo posnetek. Rekla sem si, zakaj pa ne. Pesem smo posneli, potem pa o njej nismo več govorili. Marko je bil takrat še med nami. Pred nekaj meseci pa me je Uroš Buh poklical, da bi ta komad še enkrat posneli, in mi predlagal, da ga prijavimo na Popevko 2023. Jaz temu nisem dajala prav velike pozornosti, nakar me je nekdo poklical in mi povedal, da sem izbrana. Sprva nisem mogla verjeti,« je pojasnila Nina za revijo Lady.

Aleksander Cavazza je umetniško zelo nadarjen, pleše, slika, v slovenski seriji Gospod profesor se je preizkusil tudi kot igralec, znan je tudi kot ulični pevec.

Foto: Facebook, You Tube

Zanimivosti

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako je videti danes in kaj počne

Objavljeno

on

Avtor:

Zagotovo se še spomnite pevke Marte Zore. Poglejte, kako je videti danes …

Pevka Marta Zore je s svojimi hiti leta 1998 razveseljevala številne. Najbolj uspešne so bile njene skladbe: Še si tu, Pojdi z njo, Le s teboj.

A pevka se je kmalu umaknila z glasbenih odrov in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo.

Sedaj pa je z njeno fotografijo presenetil znani slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Skupno fotografijo je objavil na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Marta Zore: ZVONČEK predstava za najmlajše.«

Bi prepoznali Zoretovo?

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tako postaven je danes sin Simone Weiss. Tudi vas bo ganil ta zapis o njem

Objavljeno

on

Avtor:

Takšen lep zapis mu je namenil njegov oče, Goran Šarac. Ganilo bo tudi vas …

Sin Simone Weiss in Gorana Šarca je dopolnil 31 let. Tako postaven mladenič je.

Sin pokojne pevke Simone Weiss, ki so jo mnogi imenovali tudi kraljica ljudskih src, in glasbenega producenta Gorana Šarca, Simon Šarac, je dopolnil 31 let.

Čestitko za njegov rojstni dan je ponosni oče Goran objavil tudi na družbeno omrežje.

“Drago moje dete, danes bo na tvoji torti zagorela 31 sveča. Čas gre tako hitro, da težko dojamem, da si iz malega fanta zrasel v pravega moža in očeta. Naj bo tvoje srce še vedno iskreno in dobro. Uživaj svojo življenjsko srečo z malim Erikom in Anito 31 in da še velikokrat slavimo tvoj rojstni dan.

Srečno moj zlati Simon Šarac,« je zapisal poleg fotografije, na kateri je njegov sin Simon.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska TV-voditeljica doživela hudo nesrečo

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica se je tik preden bi morala voditi oddajo, poškodovala.

Preko družbenega omrežja so pri POP TV sporočili, da oddaje Vizita ne bo, saj se je voditeljica Urška Šestan poškodovala.

“Dragi gledalke in gledalci oddaje 24UR

Žal danes v oddaji ob 19h ne boste videli rubrike Vizita, ker se je naši Urški Šestan pripetila nesreča. Na fotografiji je njena roka že v gipsu, na urgenci je namreč pristala zaradi padca na ledu.

Urška vam z gipsom na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo. Medtem pa vam polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo isto, kot njej.

Urška! Želimo ti čim prejšnje okrevanje Drži se,« so zapisali na družbene omrežju poleg fotografije, na kateri je razvidno, da je Šestanova dobila mavec.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals