Domov Glasba Gimnazijka ANNA predstavlja tretjo avtorsko skladbo ‘KAM’

Gimnazijka ANNA predstavlja tretjo avtorsko skladbo ‘KAM’


‘Kam’
 je Anina že peta avtorska skladba a prva, ki jo je ustvarila z Alexom Volaskom, avtorjem glasbe in aranžmaja skladbe.

»Pesem govori o najstniški zmedenosti in neučakanosti v ljubezni,« je povedala ANNA in še dodala: »zato sem se odločila izliti lastne misli o tem, da včasih enostavno ne vemo kaj pričakovati in kam nas pelje usoda.«

Pred ustvarjanjem nove skladbe je ANNA poklicala našega mladega ustvarjalca uspešnic, Alex Volaska, ki je odličen avtor romantičnih balad. Ravno zaradi teh se je ANNA odločila za sodelovanje z priljubljenim glasbenikom.

Videospot je bil posnet v Mariboru in ANNInem domačem kraju, Lovrencu na Pohorju, pod režisersko taktirko Gala Vivata ter dveh izjemnih ustvarjalcev, Žige Kalana in Christiana Fluherja.

Več o ANNI:

ANNA je 16-letna glasbenica, ki obiskuje tretji letnik II. Gimnazije v Mariboru in obiskuje program EST (English Student Teathre), saj nastopa v muzikalu ‘Figarova svatba’.

Po končani osnovni glasbeni šoli se je udeleževala različnih mednarodnih tekmovanj in domov odnesla številne nagrade, med drugim tudi Junior Grand-Prix Blejskega zlatega mikrofona in nagrado za prvo nagrado na glasbenem tekmovanju na Malti.

V prostem času poleg petja in pisanja novih skladb rada bere in jaha konje.

Foto: Menart SLO