Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ilka Štuhec, si to res ti?!

Objavljeno

V redu

Slovenska vrhunska smučarka Ilka Štuhec je mnoge presenetila s fotografijo, ki jo je objavila na družbeno omrežje Instagram.

Ko pomislimo na našo smučarko Ilko Štuhec, so med prvimi asociacijami sneg, zmaga, hitrost, borbenost, smučarska oprema, smuči in tako dalje. In takšni Ilko imamo tudi v spominu. Na družbeno omrežje Instagram pogosto doda tudi kak foto utrinek iz napornih treningov, smučarskih strmin in bregov, pokritih s snegom.

Tokrat pa je prav zares presenetila, saj je objavila zelo sproščeno fotografijo, iz katere se smeji v puloverju, očalih in z rdečimi nohti. A da ne bo pomote, tudi takšna Ilka nam je zelo všeč!

View this post on Instagram

🤓💃

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Razkrito, kako sta se Princ William in Kate zapletla

Objavljeno

V redu

Avtor

Kraljevski par je nedavno praznoval 10. obletnico poroke, a za njima sta dve desetletji poznanstva, prijateljstva in ljubezni. 

Odnos med vojvodinjo 39-letno Kate Middleton in 38-letnim princem Williamom je bil očiten že od začetka. Kraljevski par, ki je pred kratkim praznoval 10. obletnice zakona, se je spoznal leta 2001, ko sta bila bruca na univerzi St. Andrews na Škotskem in med njima se je takoj zaiskrilo. 

“Kemijo med njima je bilo vsekakor čutiti takoj,” je za revijo People povedala Laura Warshauer, sostanovalka iz doma, kjer sta živela Kate in William. “Kadar je bila Kate v sobi, je Will pozoren nanjo. Ko smo šli v jedilnico na kosilo in sta se za mizo  pogovarjala, je bilo neverjetno videti, kako naravna sta, koliko si imata za povedati. Če pogledam nazaj, ja, ti majhni trenutki bi že takrat lahko veliko povedali o njunem odnosu in njegovem razvoju v prihodnosti,” je dodala Warshauerjeva.

V drugem letniku sta Kate in William postala sostanovalca in si skupaj s še dvema sostanovalcema delila štirisobno stanovanje. “Pravzaprav mislim, da sem zardela, ko sem te spoznala. Bila sem sramežljiva,” je nedavno razkrila v video posnetku Kate ob deseti obletnici poroke. “Nekaj časa sva potrebovala, da sva se spoznala, a hitro sva si postala blizu,” je še dejala vojvodinja. 

Tudi William se je spomnil njihovih študentskih dni. ‘Skupaj smo se preselili v stanovanje, kjer sva živela s sostanovalci in tam je vse nekako steklo. Več sva se videla, bolj sva se družila. Več časa sva preživela skupaj «je povedal princ.

Kraljevi par v študentskih časih.

foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Melani Mekicar je bila nekoč v objemu tega znanega pevca

Objavljeno

V redu

Avtor

Radijska in televizijska voditeljica je nekoč grela srce zelo postavnega slovenskega glasbenika ….

Danes je ena izmed najbolj priljubljenih radijskih in televizijskih voditeljic, mnogi so jo spoznali sedaj, ko ob petkih zvečer skupaj z Blažem Švabom vodi zabavno glasbeno oddajo v Petek zvečer. Melani Mekicar je danes srečno zaljubljena, o svoji ljubezni pa ne pove kaj dosti v javnosti.

Je pa sedaj znano, da je bila pred leti dekle postavnega pevca skupine Joker out, Bojana Cvjetićanina. Ta je njun odnos razkril pred dnevi v vložku Quickie z Davidom Amaro na Hitradiu Antena. Med drugim je pevec priznal, da je nekoč bil v razmerju z znano in priljubljeno radijsko in televizijsko voditeljico. Kaj vse je povedal, si poglejte v spodnjem posnetku.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To je pravo razlog, da se Ellen DeGeneres umika

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla novica, da se Ellen DeGeneres poslavlja. Kaj je pravi razlog za ukinitev priljubljenega šova?

Kar 19 sezon je priljubljena voditeljica Ellen DeGeneres vodila oddajo The Ellen Show. Sedaj pa je 63- letna komedijantka povedala, da se poslavlja.

Mnogi ugibajo, da je to najbrž zaradi šokantnih novic, kaj vse se je dogajalo v zaodrju in kakšna je v resnici bila priljubljena voditeljica. Ta naj bi bila do svojih zaposlenih zelo zahtevna, arogantna, med njeno številno ekipo pa naj bi prišlo tudi do rasne diskriminacije in spolnega nadlegovanja. Ellen je seveda vse to vedno zanikala, dejala, da o tem ni vedela nič, da pa bo temeljito raziskala.

Njen odgovor, zakaj se priljubljena oddaja poslavlja je, da je to pač njen instinkt in da je že pred nekaj leti točno vedela, da bo 19. sezona tudi njena zadnja. O tem je spregovorila tudi z Oprah Winfrey. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO