Jan Plestenjak povedal resnico o nakupu blagovne znamke

Slovenski mediji so se razpisali o tem, da je podjetje Talent-Planet iz Strunjana, čigar lastnik je znani pevec Jan Plestenjak, kupilo blagovno znamko Mura. Plestenjak je za nakup odštel 3300 evrov in sprva so mediji pisali, da je nakup opravil za hec. A se je pevec hitro oglasil na družbenih omrežjih in javnosti pojasnil, kaj je bil povod njegovega nakupa:
Vesel sem, da bo znamka Mura ostala v slovenskih rokah. Znamka, ki je bila vcasih ponos slovenske tekstilne industrije. Mnogo prekmurskih druzin je dalo svoje srce in duso za to znamko. Tudi ce ostane obesena v mojem studiu, med zlatimi in platinastimi ploscami…ostala bo v Sloveniji…morda pa nekoc spet dvigne svoja krila…s spostovanjem do vseh krojacev in sivilj, ki so jo soustvarili! J.
P.S.:in ni bilo ‘za hec’, kot se je nekaterim v medijih zapisalo, ampak iz mojega spostovanja do trdega dela mnogih ljudi, skozi vsa desetletja.”

Vesel sem, da bo znamka Mura ostala v slovenskih rokah. Znamka, ki je bila vcasih ponos slovenske tekstilne industrije….

Objavil/a Jan Plestenjak dne Ponedeljek, 12. oktober 2020

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com