Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 13. 10. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 13. 10. 2020

Dobro jutro, dober dan! Poglejmo, kaj za danes predvidevajo števila.

»Zalivaj področje svojega življenja, ki je ovenelo in prebudil boš področja svojega življenja, za katera sploh ne veš, da lahko zrastejo še bolj. »

Tjaša Dorelay

Današnji dan je namenjen zaključevanju vsega, kar smo v preteklosti pričeli, a nismo dokončali. Pa naj bodo to delo, projekti, urejanje, pospravljanje, dogovarjanje, preživeti odnosi, priprave na izpite in podobno. 

Energija dne nam bo povečala občutek za sebe, za  ljudi, za umetnost, za naravo, za svobodo. Obhajala nas bodo vprašanja, kot sta, kaj le počnem na tem svetu in zakaj sem sploh tukaj? Zna se nam zgoditi, da bomo bolj melanholični in nagnjeni k samoizpraševanju v zvezi z našim bivanjem in obstojem. Verjetno bomo razmišljali o bremenih, izkušnjah, skrbeh in problemih, ki bi jih radi pustili za seboj. Zakaj ne? Saj smo jih že preživeli. Treba je zreti v prihodnost in hoditi naprej. Spremembam bomo naklonjeni in znali se bomo prilagoditi, bolj kot običajno. V tem silnem razmišljanju se lahko zgodi, da skrenemo s poti in pobegnemo v svoje svetove.

Število 13 kaže na to, da bo potrebno trdo delo, da pridemo do določenih dosežkov. Danes lahko pričakujemo kakšne nenavadne in nepričakovane zaključke. Ključ je fokus, urnik, urejenost in preprosto ne smemo odlašati s stvarmi.  

Naj nas ne razjedajo skrbi, saj so spremembe in zaključki del življenja. Tudi narava se spomladi prebuja, pozimi pa počiva in tako svoj cikel ponovi.

Veliko ljubezni do sebe vam želim danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya