Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Gino in Tjaša sta se obrnila proti Lini in Aljažu. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Velik šok, tega gledalci šova Kmetija nismo pričakovali …

Potem ko je Aljaž postal prvi dvobojevalec in ostali člani klana niso mogli skrivati, kako šokirani so, se je zgodil nov preobrat. Čeprav Lina in Aljaž najbrž niti sumita ne, sta se Gino in Tjaša obrnila proti njima.

Danes bo razkrito, da se na posestvu kujejo nova zavezništva. Gino in Tjaša sta se povezala s Karin. Načrtujejo že, da bi Lina postala prva dvobojevalka. »Ker Lina je nevarna samo, če je druga,« je Tjaša tiho dejala Ginu in Karin, ki sta se strinjala.

Zakaj sta se Tjaša in Gino obrnila proti Aljažu in Lini? To bo pojasnil Gino: »Na nek način naš klan razpada, ker  pač s Tjašo misliva, da ni več za zaupati Aljažu in Lini

Ste to pričakovali od štirice, ki je še do nedavnega veljala za nezlomljivo?

Aljaž in Lina nista več varna. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Kaj se dogaja na Kmetiji? Takšnih hudih groženj nismo vajeni. So šli tokrat predaleč?

Objavljeno

V redu

Avtor

V resničnostnem šovu Kmetija je zelo napeto. Tekmovalci so pod hudim stresom, taktizirajo, igrajo, lažejo, zavajajo in celo – grozijo.

Takšnih in drugačnih skrivnostnih sporočil, nekateri jim pravijo kar grožnje, je vse več.

Najprej je pismo in strupeno mušnico na svoji postelji našla Nina. Ta sumi, da za vsem stoji Lina, a se je razkrilo, da temu ni čisto tako. Pismo je napisala in mušnico odtrgala Karin.

»Sedaj samo še čakamo na vrhunec večera, da ona to vidi, pa da vidimo reakcijo,« je v kamero povedala Karin potem, ko je sporočilo in mušnico položila na Ninino posteljo.

Nina nad dobljenim ni bila pretirano pretresena. »Sprejemam izziv,« je mirno dejala in dodala še: »Ali je bila to grožnja ali pa želijo začeti igrati igro.«

Ni pa edina, ki je dobila nekoliko strašljivo sporočilo. Deležna ga je bila tudi Romana, ki pa ni sprejela najbolje. Majda je obesila njenega medvedka in ji pustila sporočilo.

»Romana je taka dvolična oseba, ampak si bo malo zamislila,« je dejala Majda.

Kako se bo na obešenega medveda odzvala Romana in zakaj je Majda jokala, bomo izvedeli kmalu …

Mušnico in pismo je Nini nastavila Karin. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Med tekmovalci je tudi dvojni agent. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Le kdo izmed tekmovalcev je tako pretkan, da je kar dvojni agent in tega nihče ne opazi?

Vsak igra svojo igro, vsak izmed njim si želi glavne nagrade, to je 50 tisoč evrov. Tudi zato imajo eni takšno in drugi drugačno taktiko. Katera bo prava, bomo izvedeli ob koncu šova.

Anže pa je ubral popolnoma svojo pot. Čeprav je v hiški v gozdu, pa je prepričan, da z dobro taktiko še vedno lahko daleč pride. Zato je dvojni agent.

Zvečer se je dobil z Aljažem in mu omenil, da si Ambrož želi, da bi šla v dvoboj in nato prišla k njemu v hiško Nina. Aljaž je potrdil, da to že ve in da Nina ne bo druga dvobojevalka.

Zakaj je Anže to povedal Aljažu?

»Jaz tukaj delujem kot dvojni agent med Ambrožem pa Aljažem. Vsak od njiju mi delno zaupa, pa z vsakim od njiju sem tudi tekmec,« je pojasnil Anže v kamero in dodal še: »Ta igra je dosegla kritično točko napetosti!«

Je Anžetova igra tista, ki ga bo privedla do glavne nagrade?

Anže je izbral svoj način taktiziranja. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kaj je s svojim videzom naredila Sonja Plešnar iz šova Ljubezen po domače. Vam je všeč?

Objavljeno

V redu

Avtor

Rada ima spremembe, to njeni sledilci in spletni prijatelji že dobro vedo …

Sonjo Plešnar lahko trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, kjer se je pokazala kot pozitivna in nasmejana ženska.

Vsi, ki jo spremljajo preko družbenih omrežij, pa tudi dobro vedo, da je Sonja vedno brezhibno urejena, naličena, da ima rada spremembe. Tako je bila pred časom črnolaska, nato svetlolaska, rada pa ima tudi bolj modne odtenke las. Spodaj si lahko pogledate nekaj njenih zadnjih fotografij, ki dokazujejo, da ima Sonja rada tudi odtenke roza na svojih laseh.

Vam je všeč?

View this post on Instagram

A post shared by Sonja Plešnar (@sonjaplesnar3081)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals