Anamarija iz Ljubezni po domače uživa kot sivolasa babica

Anamarija Gorjup je danes nekoliko drugačna, kot jeseni 2019, ko so snemali oddajo Ljubezen po domače. Zaradi težav z zdravjem se je namreč poslovila od rdečih las, tako da jo lahko danes srečate v povsem naravni podobi. Kot sivolaska se odlično počuti, pa tudi sicer so ji spremembe barve las zelo blizu, saj je po osnovnem poklicu frizerka.

»Skozi vse moje življenje sledim trendom in pogosto sem menjala barvo las, ker mi za to sploh ni treba iti k frizerju,« nam pove Anamarija, ki sicer ni ostala v frizerskih vodah, saj se je odločila za zdravstveno šolo in tako vse do upokojitve delala v domu starejših občanov.

In kaj natanko je botrovalo spremembi? »Po snemanju oddaje je nastopilo obdobje, ko sem imela težave z hrbtenico in se dlje časa nisem pobarva. Ugotovila sem, da sem močno osivela in se odločila, da se prepustim naravi, ki mi je na svoj naraven način pobarvala lase. Jaz nisem le zadržana in za nekatere tečna, gospodovalna gospa, sem presrečna babi in moja barva las mi kot babici najlepše pristaja. V svoji koži se počutim odlično, res odlično,« je zaključila junakinja šova Ljubezen po domače.

Foto: Pop tv in osebni arhiv

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com