Maraaya: Pravi trenutki ljubezni

Maraaya sta se po singlu Obujem nove čevlje odločila na radijske valove poslati moderno, čustveno in čutno balado Drevo.

Prihajajo meseci, ko so na prvem mestu medsebojna povezanost, družina in ljubezen, zato se nama je Drevo zdela prava izbira za naslednjo pesem,” je Marjetka pospremila izid skladbe.

»Besedilo sem posvetila najinima otrokma Vidu in Oskarju, idejo za besedilo sem dobila iz svoje življenjske zgodbe. Malo je skladb v popu, ki se lotevajo nekoliko drugačnih tematik, zato sem vesela, da sva ustvarila Drevo. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama,« je še dodala Marjetka.

Ob izidu pesmi sta izdala tudi videospot, ki zgodbo njunega singla pospremi s čustvenimi prizori družin njunih najbližjih prijateljev.

Raay je ob izidu o videospotu povedal: »K sodelovanju sva povabila družine, ki so del najinega življenja, najinih prijateljev, najinih najbližjih. Med drugim so v videu vsi moji najbližji, obe sestri, brat, starši. Za to sva se odločila, ker sva si zaželela pravih trenutkov ljubezni, ne igranega videa.« 

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com