Connect with us

Zanimivosti

Nočna mora: Slovenska voditeljica razkrila, zakaj se je oglasila šele dva meseca po porodu

Published

on

Slovenska voditeljica Lea Mederal je sina rodila že septembra in si najbrž niti v najhujši nočni mori ni predstavljala, da se bodo stvari po porodu tako zapletle …

Voditeljica Lea Mederal, ki smo jo lahko do njene pozne nosečnosti gledali v priljubljeni oddaji Potep z Leo, je septembra postala mamica, rodila fantka, ki sta mu z možem izbrala čudovito ime – Julijan.

A že nekaj minut po rojstvu dečka, sta starša pričela doživljati najhujšo nočno moro, novorojenček je imel težave z dihanjem in zato je bil odpeljan na intenzivni oddelek.

Mamica Lea se je preko družbenega omrežja Instagram oglasila včeraj in na kratko pojasnila, kaj se je dogajalo: »Po 2 mesecih je Julijan končno doma. Niti v najhujših nočnih morah si ne bi predstavljala, da mi bodo otroka le nekaj minut po rojstvu odpeljali na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem. Za mano je res težko obdobje, ki mi je popolnoma spremenilo pogled na svet. Zdravje je res na prvem mestu. Materina in očetova ljubezen pa dela čudeže.«

Pod objavo so ji mnogi njeni sledilci in oboževalci čestitali za rojstvo sina, oglasili so se tudi znani Slovenci in Slovenke. Manca Špik je napisala: »Vse lepo! Skupaj zmorete!«

Čestitali so ji tudi Ana Praznik, igralec Jernej Kuntner, s srčki se je oglasila Maja Prašnikar, Ana Maria Mitić je zapisala: »Ohh, Lea, sem nestrpno čakala novico o dojenčku: čestitke in vse dobro družinici, vem, da boš zmogla!«

Tudi v uredništvu BumNovice.si čestitamo mladi družinici ob rojstvu sina in želimo obilo zdravja!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tina Gaber iskreno priznala, da je bila ljubezen na prvi pogled. To pa je presenečenje

Published

on

Pokazala je posnetek s katerim je razkrila, kako se stiska k njej, Tina pa ga ljubeče objema …

Nekdanja manekenka, danes pa zelo priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber, je s svojimi spletnimi prijatelji delila zelo lep posnetek.

Ni skrivnost, da je Gabrova velika ljubiteljica živali in zdi se, da tudi živali čutijo njeno pozitivno energijo.

Objavila je posnetek, ki je nastal v lepotnem salonu, kamor je odšla na tretma, pokazala je, kako se je prijazni psiček stisnil k njej.

»Ljubezen pa prvi pogled,« je pripisala poleg.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Priljubljena Slovenka prestrašila mnoge: Zaradi tega je morala v bolnišnico

Published

on

Priljubljena in zelo znana Slovenka je popolnoma izginila iz družbenih omrežij. Sedaj je razkrila, kaj je bil vzrok za to nenadno izginotje …

Znana in priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica Ana Pusovnik, je nenadoma izginila iz družbenih omrežij, kar pa je zanjo zelo nenavadno, saj se svojim zvestim sledilcem pogosto javlja. Seveda so bili mnogi zaskrbljeni, kaj se dogaja, zato je Ana sklenila, da vse razloži.

»Očitno se vam moram takole javiti … Samo da povem, da nič ni narobe, nič se ne dogaja. Dejansko smo imeli en manjši lažni alarm, da nam je odtekla voda, ampak ni odtekla voda. Tako da, danes smo že kul,« je pojasnila, zakaj je za dva dneva izginila iz družbenih omrežij in zakaj je v bolnišnici.

»Sedaj pa pač morava biti pridna, počivat, dosti tekočine piti in morava ostati v kosu vsaj še en teden. Bomo se potrudili,« je povedala.

Foto: Instagram zgodba

Continue Reading

Zanimivosti

Grozljivo: To se danes dogaja Urški Hočevar (Čepin)

Published

on

Javno je spregovorila o tem in odločno povedala, da se ne bo prestrašila in da bo šla do konca …

Nekdanja resničnostna zvezdnica Urška Hočevar, nekoč Čepin, ki smo jo gledali v šovu Big Brother, je s svojimi številnimi prijatelji razkrila, kaj se zadnje čase z njo dogaja.

“Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetičnih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, socialna omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče,” je zapisala v sporočilu.

“Tistim, ki izvajajo te napade, sporočam: Ne boste našli, kar iščete.V svojem telefonu NE skrivam ničesar sramotnega ali perverznega. Vaš trud bo zaman, ker ničesar takega ne obstaja.

Vendar to ni le stvar moje osebne varnosti, ampak tudi načela. Ni prav, da se katerikoli posameznik sooča s takšnimi vdori v svojo zasebnost, ne glede na to, kdo so ali kaj imajo. To je napad na našo skupno digitalno svobodo.

Obljubim vam, da sem pripravljena iti do konca. Ne bom se umaknila ali dopustila, da me prestrašijo. Naša zasebnost, svoboda in varnost so preveč dragocene, da bi jih pustili kršiti. Skupaj lahko naredimo konec temu,” je pojasnila.

Za konec pa je dodala: “Ps. To je moja najbolj gola slika v tel., da se ne boste trudili z vdiranjem vanj…”

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals