Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nočna mora: Slovenska voditeljica razkrila, zakaj se je oglasila šele dva meseca po porodu

Objavljeno

V redu

Slovenska voditeljica Lea Mederal je sina rodila že septembra in si najbrž niti v najhujši nočni mori ni predstavljala, da se bodo stvari po porodu tako zapletle …

Voditeljica Lea Mederal, ki smo jo lahko do njene pozne nosečnosti gledali v priljubljeni oddaji Potep z Leo, je septembra postala mamica, rodila fantka, ki sta mu z možem izbrala čudovito ime – Julijan.

A že nekaj minut po rojstvu dečka, sta starša pričela doživljati najhujšo nočno moro, novorojenček je imel težave z dihanjem in zato je bil odpeljan na intenzivni oddelek.

Mamica Lea se je preko družbenega omrežja Instagram oglasila včeraj in na kratko pojasnila, kaj se je dogajalo: »Po 2 mesecih je Julijan končno doma. Niti v najhujših nočnih morah si ne bi predstavljala, da mi bodo otroka le nekaj minut po rojstvu odpeljali na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem. Za mano je res težko obdobje, ki mi je popolnoma spremenilo pogled na svet. Zdravje je res na prvem mestu. Materina in očetova ljubezen pa dela čudeže.«

Pod objavo so ji mnogi njeni sledilci in oboževalci čestitali za rojstvo sina, oglasili so se tudi znani Slovenci in Slovenke. Manca Špik je napisala: »Vse lepo! Skupaj zmorete!«

Čestitali so ji tudi Ana Praznik, igralec Jernej Kuntner, s srčki se je oglasila Maja Prašnikar, Ana Maria Mitić je zapisala: »Ohh, Lea, sem nestrpno čakala novico o dojenčku: čestitke in vse dobro družinici, vem, da boš zmogla!«

Tudi v uredništvu BumNovice.si čestitamo mladi družinici ob rojstvu sina in želimo obilo zdravja!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals