Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nočna mora: Slovenska voditeljica razkrila, zakaj se je oglasila šele dva meseca po porodu

Objavljeno

V redu

Slovenska voditeljica Lea Mederal je sina rodila že septembra in si najbrž niti v najhujši nočni mori ni predstavljala, da se bodo stvari po porodu tako zapletle …

Voditeljica Lea Mederal, ki smo jo lahko do njene pozne nosečnosti gledali v priljubljeni oddaji Potep z Leo, je septembra postala mamica, rodila fantka, ki sta mu z možem izbrala čudovito ime – Julijan.

A že nekaj minut po rojstvu dečka, sta starša pričela doživljati najhujšo nočno moro, novorojenček je imel težave z dihanjem in zato je bil odpeljan na intenzivni oddelek.

Mamica Lea se je preko družbenega omrežja Instagram oglasila včeraj in na kratko pojasnila, kaj se je dogajalo: »Po 2 mesecih je Julijan končno doma. Niti v najhujših nočnih morah si ne bi predstavljala, da mi bodo otroka le nekaj minut po rojstvu odpeljali na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem. Za mano je res težko obdobje, ki mi je popolnoma spremenilo pogled na svet. Zdravje je res na prvem mestu. Materina in očetova ljubezen pa dela čudeže.«

Pod objavo so ji mnogi njeni sledilci in oboževalci čestitali za rojstvo sina, oglasili so se tudi znani Slovenci in Slovenke. Manca Špik je napisala: »Vse lepo! Skupaj zmorete!«

Čestitali so ji tudi Ana Praznik, igralec Jernej Kuntner, s srčki se je oglasila Maja Prašnikar, Ana Maria Mitić je zapisala: »Ohh, Lea, sem nestrpno čakala novico o dojenčku: čestitke in vse dobro družinici, vem, da boš zmogla!«

Tudi v uredništvu BumNovice.si čestitamo mladi družinici ob rojstvu sina in želimo obilo zdravja!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, ali je Tanja Žagar kar gola v postelji? Sedaj je to tudi pokazala

Objavljeno

V redu

Avtor

Z nasmehom do ušes je pokazala, kaj nosi v postelji.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je preko svoje Instagram zgodbe tokrat oglasila z razkritjem, kaj najraje nosi za v posteljo.

»Občutek je tak, kot da nimaš nič na sebi,« je v smehu priznala in pokazala svojo poletno pižamo. Mi pa smo opazili tudi, da je mlada mamica dveh majhnih otrok, sina Karla in hčere Marine, že nazaj v top formi. Njena postava je čudovita.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: V hudi nesreči umrla mlada slovenska športnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Tragična nesreča se je zgodila na pripravah …

Kot poroča portal Siol, je na pripravah na Norveškem umrla komaj 19-letna Hana Mazi Jamnik, ki je bila članica slovenske A-reprezentance v teku na smučeh. Javnost so o njeni smrti obvestili iz Smučarske zveze Slovenija, prosijo za spoštovanje zasebnosti njenih domačih.

»Hana Mazi Jamnik je bila ena od najbolj perspektivnih tekmovalk v smučarskem teku, odlična pa je bila tudi v rolkarskem teku.

Lani je na svetovnem prvenstvu na tekaških rolkah na prelazu Lavazze in v Zianu v Italiji osvojila zlato in srebrno odličje v mladinski konkurenci. Naslov svetovne mladinske prvakinje je osvojila v drsalni tehniki, naslov podprvakinje pa v klasični tehniki,« med drugim še poroča omenjeni portal.

Iskreno sožalje svojcem.

Foto: facebook

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, ta želeni slovenski pevec nič več samski! Kdo je njegova nova lepotica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Če smo ravnokar pisali o tem, da je samski, sedaj ni več tako.

Najmlajši član priljubljene skupine Čuki, Miha Novak, je očitno ponovno zaljubljen do ušes. Pred nekaj meseci smo pisali, da je končal svojo zvezo z Lili Rodošek, takrat je za revijo Lady dal tudi izjavo: »Ja, res je, z Lili nisva več skupaj. Najine poti so se razšle, a o tem ne bi želel javno razglabljati

Sedaj pa portal njena piše, da je ponovno srečen v ljubezni. Njegova nova srčna izbranka naj bi bila simpatična Lea Slapar, s katero sta skupaj dopustovala tudi na Kreti.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals