Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 13. 11. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 13. 11. 2020

“Današnjo rutino lahko prekinejo nenadni in nepričakovani dogodki.”

Danes se boste počutili močni. Zna se zgoditi, da se boste vneto zapodili v delo in garali kot mule. Vaše delovne sposobnosti bodo skoraj neomejene. Pomembni vam bodo detajli. Ker ničesar ne boste želeli prepustiti naključju, boste resno sledili skrbno izdelanim načrtom.  Vestnost, delavnost in zanesljivost se vam lahko zelo obrestujejo in vas nepričakovano zavihtijo kakšno stopničko višje v hierarhiji vaše delovne organizacije ter malce obogatijo vaše denarnice.

Katera pa so področja, za katera bo smotrno trošiti svojo energijo? Seštevek današnjega datuma je ena , ki daje ambicije, želje po uspehu in samopotrjevanju, avtoriteto in vzpodbuja vodenje. Razmislite, ali imate v mislih kakšno noviteto na poslovnem področju. Vsega, kar ni dobro, kar je preživeto, zastarelo in nekoristno, transformirajte, da bo nastalo nekaj novega. Preporod  bo  tako odprl prostor novim možnostim.

Želim vam,  da v nepričakovanih spremembah prepoznate tudi kakšno darilo.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya