Kontaktirajte nas

Zabava

Nina Radi povedala resnico o šovu Kmetija in presenetila mnoge! To je razlog, da je prišla

Objavljeno

V redu

Pred vstopom v šov ji je bilo žal, da je to storila …

Kot je med drugim v pogovoru za portal 24ur.com povedala Nina Radi, je odšla v šov Kmetija z namenom, da sebe postavi v novo okolje, polno preizkušenj in da vidi, kako se bo odzvala.

“V Kmetijo sem šla, da se preizkusim v raznih stvareh. Kmetijo sem vzela kot novo izkušnjo. Vedela sem, da bo Kmetija čustveno verjetno bolj naporna kot Sanjski moški. Vemo, da je Kmetija polna spletk in zahrbtnosti, saj je v igri denar in za denar so ljudje pripravljeni narediti marsikaj. Vedela sem, da bo težko, definitivno pa nisem šla tja, da bi koga spoznala in tega sploh nisem pričakovala. Šla sem v neko novo izkušnjo, po nova poznanstva, ne pa po ljubezen in dejansko sem za to najbolj vesela. Tudi če bi mi dali ne vem koliko denarja, bi raje izbrala ljubezen,« je pojasnila za omenjeni portal in povedala tudi, da je bila pred odhodom v šov kar poklapana in da če ne bi že podpisala pogodbe, vprašanje, če bi šla.

Niti v sanjah pa ni pričakovala, da jo bo prav na kmetiji čakal njen sanjski moški.

Nina ni pričakovala, da se bo v šovu zaljubila. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znani obraz resničnostnih šovov sedaj objema takega lepotca

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svojo veliko ljubezen.

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Patricije Harl, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Potegovala se je za srčno naklonjenost mlajšega, nato pa še starejšega Jureta. V šovu ljubezni žal ni našla, jo je pa kasneje. Ima pa simpatično dekle še eno veliko ljubezen, to je ljubezen do živali, zato ni nič nenavadno, da rada pokaže tudi svoje pasje prijatelje.

»Mamin fant,« je zapisala poleg dveh fotografij, ki ju je dodala na svoj Instagram račun.

Res je lepotec ta njen pasji prijatelj, kajne?

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Je Hajdi (Poroka na prvi pogled) res postala mamica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim je sama pojasnila to. Ste to pričakovali?

Hajdi smo spoznali v priljubljenem šovu Poroka na prvi pogled, kjer se je zaljubila v svojega ženina Anžeta, njuna ljubezenska pravljica pa se še danes nadaljuje. Priljubljena nevesta ima na svojem Instagram računu veliko spletnih oboževalcev, pogosto odgovarja tudi na njihova vprašanja. Tako je pred kratkim delila lepo fotografijo, na kateri je skupaj s simpatičnim malčkom. Hitro se je pojavilo vprašanje, če je otrok njen, a Hajdi je pojasnila, da ni, da je to njen nečak Issa.

Hajdi in njen nečak (foto: oseb arhiv)

Odgovorila pa je tudi na vprašanje, ali sta z Anžetom še vedno poročena, ali sta le par: »Samo skupaj«

Instagram zgodba

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals