Kontaktirajte nas

Zabava

Marjan komaj preživel plovbo okoli sveta

Objavljeno

V redu

Marjan Jakša iz šova Ljubezen po domače v resnici ni tako nedojemljiv za realno življenje, kot se zdi na prvi pogled.

Marjana Jakšo smo v šovu Ljubezen po domače spoznali kot mirnega in čutečega moškega, učitelja joge, ki ga svet duhovnosti nenehno vabi v svoje globine. Pa bi verjeli, da se mnogi še zdaleč ne moremo kosati z njegovo pustolovsko preteklostjo? Marjan je namreč kot pomorščak kar trikrat plul okoli sveta, kjer so skupaj s posadko zgolj po čudežu preživeli tajfun, medtem ko so nemočno opazovali tragičen konec pomorščakov sosednje ladje.

»Kot pomorščak sem na ladji preživel 1 leto in 9 mesecev. Trikrat smo pluli okoli sveta z ladjo Korotan. Izpluli smo iz Jokohame na Japonskem proti Vancouvru v Kanadi. Po dobrem tednu plovbe je začelo ladjo premetavati, kar je trajalo okoli 10 dni. Blizu nas je plula grška ladja in se potopila. Nismo jim mogli pomagati,« se z žalostjo spominja Marjan.

Foto: POP TV

PODOBNE NOVICE: Miran iz šova Ljubezen po domače uživa v slavi

Tako je videti Indira Ekić doma! Presenečeni?

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals