Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Danijela končno povedala resnico. To je pravi razlog, da z Grašem nista več skupaj

Objavljeno

V redu

Vas je njeno pojasnilo presenetilo?

Mnoge je razžalostila vest o razhodu dolgoletnega para, Danijela Martinović in Petar Grašo sta namreč sklenila, da bosta po 26 letih odšla vsak svojo pot. Po odmevni novici odločitve nista komentirala, nedavno pa je pevka le sklenila odstreti kanček zasebnosti in se nežno dotakniti razloga za razhod, ki v njunem primeru ni bil razburkan, pač pa sprejet v miru in razumevanju.

Kot je pojasnila za revijo Gloria, včasih pride do tega, da nam pomembne stvari postanejo nepomembne in ko slednje prične obremenjevati naša čustva, je bolje, da se zgodba zaključi. »Mislim, da je najslabše in najnevarnejše ostati v zvezi zaradi strahu ali obveznosti,« je razložila pevka, ki o nekdanjem partnerju v celotnem klepetu ni namenila nobene slabe besede. No, je pa morda nekoliko bolj zgovorno to, da je nedavno iz Instagrama izbrisala vse njune skupne fotografije in tako na simboličen način čez spomine potegnila črto. 

Foto: facebook

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals