Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 14. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 14. 1. 2021

»Naj gre, kar mora iti, da pride, kar mora priti.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom usodne dvojke, ki nas lahko kadarkoli preseneti. Predlagam, da danes opustite načrte in se prepustite dnevu. Ali pa počnite, kar ste si zamislili, a pričakujte nepričakovano. Lahko v plus ali v minus. Delovanje usode niti ni tako slabo. Pomaga vsem, ki sami ne zmorete storiti odločilnega koraka. Naj bo to v zasebnem življenju, na področju kariere, zdravja,…S tem, ko kakšno reč podre, v bistvu pomaga storiti spremembo, za katero ni bilo moči ali poguma. S svojo usodnostjo nas fokusira točno tja, kjer nas »najbolj čevelj žuli«. Če se to komu zgodi, naj namesto jeze in strahu prižge radovednost in išče okna novih priložnosti. Zagotovo jih bo našel.

Bioritem dneva kaže na nagnjenost k podrejanju svoji družini. Veliko nam bo pomenila, predani bomo svojim domačim. Tukaj bo treba paziti, da ne gremo daleč preko meja svojih zmožnosti. Preveliko razdajanje vodi v nezadovoljstvo in pregorelost.

Na splošno bodo energije današnjega dne vplivale na nagnjenost k podvrženosti tujim vplivom. Današnje razpoloženje ne bo konsistentno. Najbolj senzibilni bomo najbolj obremenjeni in utrujeni. Pametno se je izogibati vsakršnim negativnim medijskim novicam in ljudem, ki ne resonirajo z nami.

Kakorkoli, bodimo nežni in prizanesljivi do sebe, mirno obvladujmo svoje strahove in jasno izrazimo to, kar čutimo.

Miren dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya