Kontaktirajte nas

Zabava

Ranko Babić v veliki zadregi zaradi hčere

Objavljeno

V redu

Poglejte si, kaj mu je naredila!

Priljubljeni igralec in humorist Ranko Babić je oče dveh hčera, Taje in Kaje. Mlajša Kaja je očitno polna vragolij, saj jo je svojemu očetu pošteno zagodla. Medtem ko mamice Nataše ni bilo doma, sta oče in hči po svoje izkoristila čas in se zabavala. A kot vemo, so otroci kot male spužvice, vase vsrkajo vse, tudi tisto, česar ne bi smeli. In prav tisto še hitreje!

Tako je Kaja poskrbela za obilico smeha, ko je Babić posnetek delil na družbena omrežja. Oglasili so se številni in komentirali, da pri njih ni nič drugače, da otroci posnemajo vse tisto, česar ne bi smeli.

Poglejte si spodnji posnetek, nasmejal vas bo.

Foto: Facebook

Zabava

Nesoglasja v skupini Maneskin vse glasnejša, so tik pred razpadom?

Objavljeno

V redu

Avtor

Maneskin je zašel v težave, ker je frontman Damiano David namignil, da misli, da je boljši od drugih in da so tam kjer so torej na vrhu, predvsem zaradi njega.

Čeprav se je evforija okoli letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije umirila, se o Italijanih še vedno govori, saj so uspeli povsod po Evropi, koncerti so razprodani, oni na lestvicah in na terenu. Ni ga, ki ne bi pogledal, komentiral frontmena 22-letnega rockerja Damiana Davida, sploh ženski svet je ponorel za njim. Privlačna basistka Victoria De Angelis je sicer pritegnila pozornost tudi s provokativnimi fotografijami na družbenih omrežjih.

Oboževalci so opazili dejstvo, da se celotna ekipa v zadnjih dneh ne pojavlja na družabnih omrežjih. Tako so prišli do zaključka, da se znotraj ekipe dogaja nekaj slabega. V zadnjih dneh se namreč nenehno pojavlja posnetek Damianovega prepira z Victorij, na katerem pevec jasno poudari, da mu ni všeč, kako ga obravnavajo. Kot je slišati na posnetku, ga moti, da je vedno tam za vse ostale, medtem, ko mu nihče ne pomaga, če potzrebuje pomoč ali je bolan. Nekoč je tudi komentiral, da so zaradi njegovega truda tam, kjer so, pa tudi, da so nehvaležni in da si želi le spoštovanja.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Fotografije nore zabave znanih slovenskih obrazov pristale na družbenem omrežju

Objavljeno

V redu

Avtor

So pokazali malce preveč?

Da se tudi znani Slovenci znajo dobro zabavati, je najbrž jasno vsem. A včeraj so si očitno štirje znani obrazi privoščili kar obilico zabave in smeha. In ker so najbrž neznansko uživali, so želeli, da kanček zabave prenesejo tudi svojim zvestim oboževalcem.

Miha Hercog, Werner in njegova žena Andreja, ter Saša Lendero so pokazali, da ko se zabavajo, se zabavajo na polno.

Štirje dolgoletni prijatelji so se odločili, da si bodo privoščili dan ‘odklopa’ in s svojimi fotografijami so razveselili tudi spletne prijatelje, ki so bili nad njimi navdušeni.

In prav je tako! Življenje naj bo sestavljeno iz smeha in zabave.

Fotografije si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO