Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: Anina dekleta prelena za delo

Objavljeno

V redu

Mama Ana Sandalić je preverila delovno vnemo Markovih kandidatk in bila deležna velikega razočaranja.

Potem ko sta Ana in Marko Sandalić na Rabu sprejela dekleta, je sledil delovni preizkus, tekom katerega je nameravala Ana oceniti, kakšna so čedna dekleta, ko je potrebno zavihati rokave ter poskrbeti za red in čistočo doma. Ana je tako dekleta opremila s čistili in pripomočki za čiščenje, a kmalu ugotovila, da se jim še sanja ne, kako se lotiti dela.

»Menda jim ne bo težko čistiti. Če jim bo, bodo maske padle,« je razmišljal Marko, ki ga je čakalo veliko razočaranje. Dekleta so namreč dejala, da na Rab niso prišla čistiti, ko pa so le poprijela za delo, se je izkazalo, da s čiščenjem pravzaprav nimajo izkušenj.

»Zanje je to nekaj novega. Jaz mislim, da se doma ukvarjajo same s seboj. Urejajo se, lišpajo, potem pa hodijo ven. Čistijo pa mame ali kdo drug,« je razočarano ugotovila Ana.  »K meni pride mama in mi počisti. Jaz pa gledam,« je ponosno pojasnila Dragana, 32 – letna mamica osemletnega sina, Ana pa je zaključila, da se to tudi lepo vidi.

Foto: POP TV

Zabava

Nesoglasja v skupini Maneskin vse glasnejša, so tik pred razpadom?

Objavljeno

V redu

Avtor

Maneskin je zašel v težave, ker je frontman Damiano David namignil, da misli, da je boljši od drugih in da so tam kjer so torej na vrhu, predvsem zaradi njega.

Čeprav se je evforija okoli letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije umirila, se o Italijanih še vedno govori, saj so uspeli povsod po Evropi, koncerti so razprodani, oni na lestvicah in na terenu. Ni ga, ki ne bi pogledal, komentiral frontmena 22-letnega rockerja Damiana Davida, sploh ženski svet je ponorel za njim. Privlačna basistka Victoria De Angelis je sicer pritegnila pozornost tudi s provokativnimi fotografijami na družbenih omrežjih.

Oboževalci so opazili dejstvo, da se celotna ekipa v zadnjih dneh ne pojavlja na družabnih omrežjih. Tako so prišli do zaključka, da se znotraj ekipe dogaja nekaj slabega. V zadnjih dneh se namreč nenehno pojavlja posnetek Damianovega prepira z Victorij, na katerem pevec jasno poudari, da mu ni všeč, kako ga obravnavajo. Kot je slišati na posnetku, ga moti, da je vedno tam za vse ostale, medtem, ko mu nihče ne pomaga, če potzrebuje pomoč ali je bolan. Nekoč je tudi komentiral, da so zaradi njegovega truda tam, kjer so, pa tudi, da so nehvaležni in da si želi le spoštovanja.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Fotografije nore zabave znanih slovenskih obrazov pristale na družbenem omrežju

Objavljeno

V redu

Avtor

So pokazali malce preveč?

Da se tudi znani Slovenci znajo dobro zabavati, je najbrž jasno vsem. A včeraj so si očitno štirje znani obrazi privoščili kar obilico zabave in smeha. In ker so najbrž neznansko uživali, so želeli, da kanček zabave prenesejo tudi svojim zvestim oboževalcem.

Miha Hercog, Werner in njegova žena Andreja, ter Saša Lendero so pokazali, da ko se zabavajo, se zabavajo na polno.

Štirje dolgoletni prijatelji so se odločili, da si bodo privoščili dan ‘odklopa’ in s svojimi fotografijami so razveselili tudi spletne prijatelje, ki so bili nad njimi navdušeni.

In prav je tako! Življenje naj bo sestavljeno iz smeha in zabave.

Fotografije si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO