Kontaktirajte nas

Zabava

VIDEO: Se spomnite Fredija Milerja? Poglejte, kaj počne danes!

Objavljeno

V redu

S svojo Vedno si sanjala njega, je bil prava senzacija. Vas zanima, kaj počne te dni? Poglejte in preberite!

Sedemnajst let je že minilo od Fredijeve uspešnice Vedno si sanjala njega, ki jo je prepevala vsa Slovenija. Kjer se je pojavil Fredi Miler, je bila zabava zagotovljena. Potem se mu je pred nekaj leti zgodila huda nesreča – na odru ga je zadela kap, a k sreči je okreval.

Tudi danes Fredi ne počiva, ampak išče nove načine, s katerimi se želi približati svojim oboževalcem. Tako je pred kratkim na svoj Facebook račun dodal posnetek, v katerem kar s pesmijo sporoča, kaj trenutno počne. Razkril je, da še vedno ustvarja glasbo, po novem pa tudi personalizirane vsebine.

Več si poglejte v posnetku spodaj.

Foto: Facebook

Zabava

Nesoglasja v skupini Maneskin vse glasnejša, so tik pred razpadom?

Objavljeno

V redu

Avtor

Maneskin je zašel v težave, ker je frontman Damiano David namignil, da misli, da je boljši od drugih in da so tam kjer so torej na vrhu, predvsem zaradi njega.

Čeprav se je evforija okoli letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije umirila, se o Italijanih še vedno govori, saj so uspeli povsod po Evropi, koncerti so razprodani, oni na lestvicah in na terenu. Ni ga, ki ne bi pogledal, komentiral frontmena 22-letnega rockerja Damiana Davida, sploh ženski svet je ponorel za njim. Privlačna basistka Victoria De Angelis je sicer pritegnila pozornost tudi s provokativnimi fotografijami na družbenih omrežjih.

Oboževalci so opazili dejstvo, da se celotna ekipa v zadnjih dneh ne pojavlja na družabnih omrežjih. Tako so prišli do zaključka, da se znotraj ekipe dogaja nekaj slabega. V zadnjih dneh se namreč nenehno pojavlja posnetek Damianovega prepira z Victorij, na katerem pevec jasno poudari, da mu ni všeč, kako ga obravnavajo. Kot je slišati na posnetku, ga moti, da je vedno tam za vse ostale, medtem, ko mu nihče ne pomaga, če potzrebuje pomoč ali je bolan. Nekoč je tudi komentiral, da so zaradi njegovega truda tam, kjer so, pa tudi, da so nehvaležni in da si želi le spoštovanja.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Fotografije nore zabave znanih slovenskih obrazov pristale na družbenem omrežju

Objavljeno

V redu

Avtor

So pokazali malce preveč?

Da se tudi znani Slovenci znajo dobro zabavati, je najbrž jasno vsem. A včeraj so si očitno štirje znani obrazi privoščili kar obilico zabave in smeha. In ker so najbrž neznansko uživali, so želeli, da kanček zabave prenesejo tudi svojim zvestim oboževalcem.

Miha Hercog, Werner in njegova žena Andreja, ter Saša Lendero so pokazali, da ko se zabavajo, se zabavajo na polno.

Štirje dolgoletni prijatelji so se odločili, da si bodo privoščili dan ‘odklopa’ in s svojimi fotografijami so razveselili tudi spletne prijatelje, ki so bili nad njimi navdušeni.

In prav je tako! Življenje naj bo sestavljeno iz smeha in zabave.

Fotografije si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO