Kontaktirajte nas

Zabava

Takšna je danes Anja Brkić iz šova Lepotice in geniji! Je to res ona? Dvakrat boste pogledali …

Objavljeno

V redu

Lahko verjamete, da je izbrala še bolj drzen videz? Vas preseneča, da prejema tako negativne odzive?

Anja Brkić lahko v teh dneh spremljate v hrvaškem šovu Lepotice in geniji, saj razvedrilno oddajo iz leta 2019 vrtijo na POP TV. Mlado dekle je zaradi svojega videza in nekoliko bolj vpadljivega modnega sloga izstopalo že v samem šovu, po snemanju pa je sklenila narediti še nekaj bolj drznih sprememb. Anja si je denimo svoje svetle lase pobarvala v rožnate odtenke in se na svoje veliko presenečenje hitro znašla v težavah, saj zaradi drzne barve las ne dobi zaposlitve.

»Pogosto se srečujem s predsodki na poslovnem področju, težko najdem delo, saj veliko delodajalcev ne odobrava roza las. Mislim, da je to zelo žalostno, saj ne razumem, kako naj bi to vplivalo na moje delo. Barva las nima veze z kvaliteto dela. Najprej me spoznajte, potem pa ocenjujte « je za hrvaške medije povedala Anja.

Kaj pa vi mislite? Je njen videz res tako zelo problematičen ali zgolj živi v nekoliko bolj konzervativnem okolju? Njeno fotografijo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

Foto: Nova TV

Zabava

Lina Majcen se je stiskala z njim, Aljažu pa dejala, naj dela, kar hoče. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ta lepotec je Lino popolnoma prevzel.

Zdi se, da ima prav posebno mesto v srcu Line Majcen, ki smo jo spoznali v lanskem šovu Kmetija. Ali niti Aljaž Pušnik, njen dragi, nima takšne pozornosti?

Lina je na Instagram zgodbi pokazala posnetek, kako se stiska s svojim lepim psičkom, v ozadju se sliši, da ji Aljaž nekaj prigovarja, a očitno je lina uživala v kosmatem objemu in se zanj ni menila. V zgodbo je Aljažu zapisala še: »ti delej kar hočš«

Verjamemo pa, da Aljaž popolnoma razume in sprejema ljubezen, ki jo njegova Lina čudi do svojega kosmatinca. Saj veste, kako pravi rek: »Če imaš rad živali, imaš rad tudi ljudi!«

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Vau, Romana iz Kmetije objavila takšno vročo fotografijo! Poglejte si to preobrazbo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed. Je to res ona?

Romana Lavrič se je očitno odločila, da stopi iz sence in pokaže svoje ženske čare. Na fotografiji, ki jo je poslala na družbena omrežja, je popolnoma spremenjena, samozavestna in zelo vroča.

»Samozavest? Zdaj jo imam !! je pripisala poleg čudovite fotografije, na kateri ima spet kitke, ki ji noro pristajajo.

Je pa njeno fotografijo komentirala tudi njena prijateljica Lina Majcen, ki je pripisala: »Tako se govori«

Romanino fotografijo boste našli tukaj. Verjemite, splača se jo pogledati!

PREBERITE ŠE: Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

V šovu z Adriano, doma ga je čakala lepotica!

Objavljeno

V redu

Avtor

Luka Deranja v resnici v šov Lepotice in geniji ni vstopil kot samski tekmovalec …

Čeprav Luka Deranja in Adriana Jakovljević sprva nista verjela, da se bosta kot tekmovalni par dobro ujela, se je zgodilo ravno to. Kljub temu, da sta si zelo različna, se je namreč izkazalo, da se tako lepo dopolnjujeta, da so celo pričele tleti govorice o njunem razmerju. Da se je med njima zgodilo več kot zgolj prijateljstvo, so slišali tudi njuni sotekmovalci.

A kot sta za hrvaške medije pojasnila po koncu šova, prav nič ne drži. Luka je ob tem še razkril, da ga je doma ves čas čakalo dekle. »Pred devetimi meseci sem pristopil k lepotici in od takrat nimam nobene potrebe po tem, da bi hodil okoli deklet – ne na ulici, ne v diskoteki,« je povedal Deranja in poudaril, da se je z Adriano ujel zgolj na prijateljski ravni.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals