Hide Preloader

Vau, poglejte, kako se ‘deček s Kinder čokolade’ zabava v Sloveniji! Takšen lepotec je postal

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zagotovo poznate podobo dečka s Kinder čokolade, kajne? Znan obraz je danes maneken in igralec v Hollywoodu, ki se v teh dneh s svojo zaročenko mudi v Sloveniji. Poglejte, kje in kako se zabavata!

Simpatičen deček s čokolade danes šteje 30 let, pohvali pa se lahko z zavidljivo manekensko kariero. Še več, Alessandro Egger se uveljavlja tudi kot hollywoodski igralec, ponaša se lahko denimo z vlogo lika v uspešnici House of Gucci (Hiša Gucci).

Alessandro je januarske dni preživljal na slovenskih tleh, z zaročenko Madalino Doroftei, ki je uspešna manekenka, namreč odkrivata lepote Slovenije. In kako jima je všeč naša dežela?

»Rad imam pustolovščine in Slovenija je zagotovo kraj, ki združuje ravnovesje med tovrstnimi avanturističnimi doživetji in relaksacijo, kakršno sva imela na Bledu. Sproščanje z malce pohodništva in že sva imela najbolj neverjeten piknik na Pokljuki. Tako čudovito in neverjetno, ko ti narava da vse, kar potrebuješ,« je za njena.si povedal igralec in dodal, da ju je najbolj navdušila Postojnska jama, hvaležna pa sta tudi za topel in prijazen sprejem, ki sta ga deležna.

Foto: Instagram

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice