Domov Zanimivosti Presenečenje: Ima Zvezdana Mlakar res mlajšega moškega? Poglejte, kako simpatičen je!

Presenečenje: Ima Zvezdana Mlakar res mlajšega moškega? Poglejte, kako simpatičen je!

Poglejte, kaj je priljubljena igralka počela s tem mlajšim in zelo šarmantnim moškim. To fotografijo morate videti tudi vi.

Pevec Rory Hughes, ki ima kanadsko – irske korenine, na Instagramu je znan pod umetniškim imenom Wookie the Huge, je presenetil z video spotom Spinning, v njem nastopa priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar.

V svoji objavi pa je želel opozoriti na naslov, ki je pritegnil mnoge.
ZVEZDANA MLAKAR IMA MLAJŠEGA MOŠKEGA (glej sliko 2)

Noro, kako znajo mediji narest dober click bait in s takšnim člankom dobijo več ogledov kot imajo vsi moji spoti skupaj in to v majn kot enem dnevu,” je zapisal poleg fotografije, na kateri je skupaj z Mlakarjevo.

“Ne glede na to, sem ful vesel, da je Zvezdana sprejela moje povabilo za snemanje in da sem lahko od blizu videl kako nekdo, ki ima vrsto let izkušenj z igranjem res zažari pred kamero. Ne samo da zažari, ampak z mikro emocijo prevzame gledalca in v njemu sproži čustven odziv,” je še zapisal.

Pod njegovo objavo se je oglasila tudi Mlakarjeva, ki je komentirala: »Haha, jaz sem se namigovanjem iz srca nasmejala… v glavnem pa je najbolj pomembno to, da sta spot in muzika odlični.«

Foto: Instagram