Tako iskrenega zapisa Tanja Žagar o svojem Mikiju in sinu Karlu ni delila še nikoli

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ko boste prebrali, kar je razkrila, se vam bo naježila koža …

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je sklenila, da s svojimi številnimi spletnimi oboževalci deli zares intimen dogodek, ki se ji je pripetil pred leti.

»V tem zvezku, ki ga držim v rokah imam zapisane spomine in tudi eno prav posebno zgodbo, ki jo točno danes želim deliti z vami je pričela s svojim zapisom in nadaljevala:

»Bil je petek, 13.1.2017.Imela sem nastop na Bledu, kjer so bili na počitnicah poslušalci radia Ognjišče. Med publiko so bile družine, pa pari, tako starejši kot mlajši in tudi veliko otrok. Ti naši mali, sproščeni sončki so kmalu prišli k meni na oder, kjer smo skupaj peli, plesali, se objemali, se pocrkljali…ta prizor je bil res lep in ganljiv. Ko sem pela zadnjo pesem in počasi odhajala iz dvorane, pa se proti meni nagne starejša gospa, ki mi želi nekaj reči, zato se sklonim k njej. A nisem dobro slišala kar mi je povedala. Ko že odhajam naprej pa se ustavim in naredim nekaj korakov nazaj. Kot bi mi nek glas rekel, da moram slišat, kaj mi je želela povedat. Še enkrat počepnem in ji rečem: “Gospa oprostite, prosim povejte mi še enkrat, ker vas prej nisem slišala”. Ona pa me nežno prime za roko in mi počasi, s čutečim, angelskim glasom reče: “Tanja, ne pustite, da v življenju ostanete brez svojih otrok”. V tistem hipu pogledam Mikija, ki je stal na koncu dvorane in nekaj trenutkov se samo nepremično gledava. Ko pridem v garderobo me takoj vpraša kaj mi je gospa rekla, da sem imela tako blažen pogled. Povem mu in on v hecu pravi: “Ta gospa naju je sigurno začarala”.

Kot je še razkrila, se je istega leta oktobra rodil njun sin Karlo.

»Nekega dne v naslednjem letu pa naju obišče prijateljica, s katero se zagovorimo pozno v noč. Med drugim nama pripoveduje tudi o reinkarnaciji, pa o višjih silah, o tem kako smo vsi povezani, pa o energijah, raznoraznih signalih, ki jih v življenju dobivamo, pa jih velikokrat ne zaznamo…predno se poslovimo pa nama reče: “Le čakajta, bosta že videla o čem vama govorim”,« je razkrila pevka.

»Odpraviva se spat, ko Miki vzklikne: “Žagi”!!! A se ti spomniš tistega nastopa, ko ti je gospa rekla, da ne pusti, da v življenju ostaneš brez svojih otrok”? Jaz pravim :”Seveda se spomnim. Tega nikoli ne bom pozabila”. Pa pravi Miki: “A pa ti veš kdaj je bil ta nastop”? Povem mu, da januarja 2017. Pa nadaljuje: “A pa veš kateri datum je to bil”? Povem mu, da tega pa ne vem, nakar mi reče, da je to bil 13.1. In ne le to!Da je to bil PETEK 13.1.2017. Naš Karlo pa je prišel na svet V PETEK 13.10.2017. Natanko 9 mesecev zatem. Vsakič znova, ko komu pripovedujem to zgodbo sem naježena od glave do pet in nič drugače ni zdaj, ko vam to pišem,« je še zapisala.

Foto: facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice