Connect with us

Zanimivosti

Tako iskrenega zapisa Tanja Žagar o svojem Mikiju in sinu Karlu ni delila še nikoli

Published

on

Ko boste prebrali, kar je razkrila, se vam bo naježila koža …

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je sklenila, da s svojimi številnimi spletnimi oboževalci deli zares intimen dogodek, ki se ji je pripetil pred leti.

»V tem zvezku, ki ga držim v rokah imam zapisane spomine in tudi eno prav posebno zgodbo, ki jo točno danes želim deliti z vami je pričela s svojim zapisom in nadaljevala:

»Bil je petek, 13.1.2017.Imela sem nastop na Bledu, kjer so bili na počitnicah poslušalci radia Ognjišče. Med publiko so bile družine, pa pari, tako starejši kot mlajši in tudi veliko otrok. Ti naši mali, sproščeni sončki so kmalu prišli k meni na oder, kjer smo skupaj peli, plesali, se objemali, se pocrkljali…ta prizor je bil res lep in ganljiv. Ko sem pela zadnjo pesem in počasi odhajala iz dvorane, pa se proti meni nagne starejša gospa, ki mi želi nekaj reči, zato se sklonim k njej. A nisem dobro slišala kar mi je povedala. Ko že odhajam naprej pa se ustavim in naredim nekaj korakov nazaj. Kot bi mi nek glas rekel, da moram slišat, kaj mi je želela povedat. Še enkrat počepnem in ji rečem: “Gospa oprostite, prosim povejte mi še enkrat, ker vas prej nisem slišala”. Ona pa me nežno prime za roko in mi počasi, s čutečim, angelskim glasom reče: “Tanja, ne pustite, da v življenju ostanete brez svojih otrok”. V tistem hipu pogledam Mikija, ki je stal na koncu dvorane in nekaj trenutkov se samo nepremično gledava. Ko pridem v garderobo me takoj vpraša kaj mi je gospa rekla, da sem imela tako blažen pogled. Povem mu in on v hecu pravi: “Ta gospa naju je sigurno začarala”.

Kot je še razkrila, se je istega leta oktobra rodil njun sin Karlo.

»Nekega dne v naslednjem letu pa naju obišče prijateljica, s katero se zagovorimo pozno v noč. Med drugim nama pripoveduje tudi o reinkarnaciji, pa o višjih silah, o tem kako smo vsi povezani, pa o energijah, raznoraznih signalih, ki jih v življenju dobivamo, pa jih velikokrat ne zaznamo…predno se poslovimo pa nama reče: “Le čakajta, bosta že videla o čem vama govorim”,« je razkrila pevka.

»Odpraviva se spat, ko Miki vzklikne: “Žagi”!!! A se ti spomniš tistega nastopa, ko ti je gospa rekla, da ne pusti, da v življenju ostaneš brez svojih otrok”? Jaz pravim :”Seveda se spomnim. Tega nikoli ne bom pozabila”. Pa pravi Miki: “A pa ti veš kdaj je bil ta nastop”? Povem mu, da januarja 2017. Pa nadaljuje: “A pa veš kateri datum je to bil”? Povem mu, da tega pa ne vem, nakar mi reče, da je to bil 13.1. In ne le to!Da je to bil PETEK 13.1.2017. Naš Karlo pa je prišel na svet V PETEK 13.10.2017. Natanko 9 mesecev zatem. Vsakič znova, ko komu pripovedujem to zgodbo sem naježena od glave do pet in nič drugače ni zdaj, ko vam to pišem,« je še zapisala.

Foto: facebook

Zanimivosti

Znana Slovenka v mračnem obdobju: Izgubila je vse, tudi stanovanje in avto

Published

on

Javno je spregovorila o vsem. Ko boste prebrali njene besede, se vam bo naježila koža …

Priljubljena slovenska mojstrica joge in skrbnica žensk, Savina Atai, je že pred časom preko družbenega omrežja razkrila, kako krute stvari je morala doživljati v otroštvu.

»Skoraj dva tedna sem se psihično pripravljala, da sem pogledala oddajo Preverjeno, ki govori o kriminalni sekti ‘Hepi, Hepi’.

Kot deklica sem bila primorana sedeti v prvi vrsti, pri Aiping Wang v kinu Šiška … ki je vse to skupaj začela.

Moja mama je kasneje v goljufivi Nigerijski sklad poslala še zadnji denar, ki ji jih toksična duhovnost ni vzela. Tega zadnjega denarja je bilo kar nekaj. V enem dnevu smo kot družina izgubil vse.

Tudi stanovanje v katerem smo živeli, je odšlo v Nigerijo.

Prav tako garsonjera, ki naj bi postala moja, ko bi šla študirat.

Naš avto …,« je iskreno zapisala in dodala, da je njena mati po hudih mukah dobila kredit.

Zaradi vsega, kar se jim je dogajalo, je bila Ataijeva primorana najti službo, da jim ne bi odklopili elektrike.

»Jaz sem si ob šolanju in skrbi za dva bratca (en je malo pred tem umrl) našla še dodatno službo, ter plačevala marsikatero položnico, da nam ne bi odklopili elektrike. Zaradi bratcev. Mami še zdaj po toliko letih ni prišla na zeleno vejo je dodala k zapisu, ki je srce parajoč.

Njen celotni zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečka na fotografiji? Verjemite, tega znanega Slovenca zelo dobro ga poznate

Published

on

Ste prepoznali dečka na fotografiji? Danes ga zelo dobro poznamo vsi, znan pa je tudi onkraj Slovenije …

Če ste ugibali, da je deček na fotografiji nihče drug, kot nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor, se niste zmotili.

Fotografijo je dodal na družbeno omrežje Instagram že pred časom, pojasnil je, da je nepričakovano naletel nanjo, dobil jo je med materinim arhivom in tudi sam videl prvič.

»Zelo redko naletim na stare fotke, ki jih vidim prvič. Ta je iz arhiva pokojne mame. Posneta je v kuhinji, verjetno pred okoli 50 leti. Po arhivu brskam, ker bi sicer mami jutri obhajala rojstni dan. En šopek ji bom jutri nesel v Šempeter,« je pripisal poleg fotografije. Ni pa zapisal, koliko točno je bil star, ko je bila le ta posneta.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Mirjam Poterbin razveselila mnoge: Poglejte, s kom se stiska

Published

on

Nekdanji model, uspešna podjetnica in mati vrhunskega košarkarja Luke Dončiča, Mirjam Poterbin je s takšno objavo razveselila mnoge …

Nekdanji model, lepotica Mirjam Poterbin, ki je mati enega najbolj uspešnih košarkarjev na svetu, je s svojo objavo, ki jo je dodala na družbeno omrežje Instagram ponovno razveselila mnoge.

Na fotografiji se smehlja, v naročju pa ima pasjega kosmatinca.

»Najboljša prijatelja,« je zapisala, med ključnike pa dodala tudi, da je ljubiteljica psov.

S svojo objavo je povzročila številne všečke, mnogi pa menijo, da sta oba na fotografiji zelo lepa. Dejstvo je, da je Poterbinova vedno videti popolno, njen obraz je zares zelo mladosten.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals