Domov Zabava Goran in 3. sezona šova Sanjski moški

Goran in 3. sezona šova Sanjski moški

Medtem ko ustvarjalci oddaje vabijo dekleta v 3. sezono šova Sanjski moški, je Goran Jurenec podal nekaj nasvetov za vse, ki bodo pred kamerami iskali ljubezen.

Prvi sanjski moški Goran Jurenec je za hrvaško revijo Storypoklepetal o lastni izkušnji s šovom in podal nekaj nasvetov za vse, ki bodo postali del težko pričakovane nove sezone.

»Moram priznati, da je vse skupaj res hitro minilo in kar težko verjamem, da sta od 1.  sezone minili že dve leti. V dveh letih se je veliko spremenilo, saj nenehno delam na novih projektih, zaradi posla tudi veliko potujem, ampak saj sem se navadil na takšen stil življenja,« je pojasnil Goran, ki mu naziv sanjski moški predstavlja veliko čast, a se hkrati zaveda, da titula s seboj prinaša tudi veliko mero odgovornosti.

To je tudi razlog, da bi naslednjemu sanjskemu moškemu svetoval, da naj bo takšen, kot se od sanjskega moškega pričakuje. »Prepričan sem, da bo to zanj nepozabna izkušnja in da bo spoznal marsikaj novega o sebi. Svetujem mu, naj posluša svoje srce in izbere tisto pravo, saj ljubezen pride, ko to najmanj pričakuješ. Kar pa se tiče deklet, njim bi svetoval, naj bodo iskrene, naj ne skrivajo svojih čustev, hkrati pa naj se zavedajo, da je prav vsaka izmed njih posebna,«jepodelil nasvete Goran, ki je v zadnjem obdobju precej skrivnosten. Čeprav s Hano nič več ne živita skupaj, je v klepetu dejal, da sta še vedno v razmerju.

Foto: Story