Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jennifer Lopez iskreno spregovorila o težavah

Objavljeno

V redu

Pandemija udarila tudi med slavne pare. Izjema nista niti Jennifer Lopez in Alex Rodriguez.

Slavna pevka in športnik sta za lansko leto načrtovala razkošno poroko, a so se zaradi Covid-a vsi načrti ustavili, tako kot njun posel, ta šok sta premagala s pomočjo strokovnjakov.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta svoje razmerje postavila na prvo mesto. Pevka in nekdanji športnik živita skupaj v gospodinjstvu, kjer vzgajata skupaj štiri otroke, ki jih imata z nekdanjimi partnerji. Latino diva je razkrila, da sta z zaročencem že na začetku pandemije Covida-19 hodila na svetovanje za pare, pa tudi, da je njen poklicni in družinski del življenja nekako preživel precej zahtevno obdobje.

“Pogrešam ustvarjalno delo in to, da sem v pogonu 150 na uro. Toda med vsemi ljudmi je ravno Alex tisti, ki mu je všeč , da smo doma, rad je doma. Obožuje sestanke preko Zoom -a. Obožuje otroke ob sebi, da so ves čas doma,” je opisala razmere v njihovem domu. “Pravzaprav je bilo vseeno zelo dobro. Navsezadnje sva delala na sebi, hodila tudi na terapije. Mislim, da je bilo to vendar zelo koristno za najino zvezo,” je dejala slavna pevka.

Jennifer je tudi iskreno povedala, da sta bila z Alexom enako razočarana, ker sta morala odpovedati razkošno poročno slovesnost, ki sta jo nameravala organizirati lani poleti, a na koncu sta spoznala, da je tako najboljše. Res je vsaka stvar za nekaj dobra.
Načrtovali smo mesece in mesece, bilo naj bi na drugi celini. Mogoče res ni bil pravi trenutek. Potem začneš razmišljati o vseh teh stvareh in kako vedno obstaja popoln, božanska trenutek za vsakogar, “je še rekla J. Lo.

Par je preložil izmenjavo zaobljub, vendar jim to ni preprečilo, da bi si bila v preteklem letu še naprej največja opora. Rodriguez je bil njena največja podpora pri treh izjemno velikih dogodkih, vključno z nastopom na Super Bowlu 2020, nastopom na silvestrovo na Time Squareu in petjem na otvoritvi predsednika Joeja Bidena v začetku tega leta.

Foto: RMCL, NGRE/BACKGRID

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Tereza Kesovija dobila zares posebno darilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kaj jo je tako osrečilo.

Glasbena diva Tereza Kesovija je v svojem življenju prejela veliko res čudovitih daril, kot je sama razkrila ji je enkrat za Novo leto oboževalec podaril rdeče spodnje perilo, to, ki ja dobila nazadnje pa je prav posebno in jo je močno razveselilo. Tako močno, da se je takoj pohvalila tudi na svojem Instagram profilu, zelo všeč pa je tudi njenim oboževalcem. 
Pod fotografijo je zapisala: “Moj dragi prijatelj Goran Diklić, sin Draga Diklića, me je presenetil s svojim doslej neznanim talentom in pogumom, ki ga je spremenil v to umetniško delo. Zelo je iznajdljiv.”

Pravzaprav je Goran Diklić po zaslugi očeta Draga Dikliča, znanega hrvaškega glasbenika, avtorja, kantavtorja zabavne in jazz glasbe, že od malih nog zaljubljen v glasbo. Čeprav dela kot glasbeni urednik,  ga to, da je končal srednjo šolo za uporabno umetnost in oblikovanje, vleče tudi v to smer in tako sem in tja nariše sliko ali portret. Zato res ni čudno, da je v tem portretu povezal glasbo in umetnost, portret dive Tereze Kesovije, s katerim jo je presenetil, prikazuje njegov talent.

Tereza Kesovija, ki trenutno največ časa preživi na svojem vrtu in se tudi v teh negotovih časih trudi biti vesela in polna energije pravi: “Pred nami je čas, v katerem ne bi smeli biti panični, moramo se le odgovorno obnašati. Tako do sebe kot do drugih.”

foto:  TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX  

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, poglejte, kaj so naredili z lasmi Zvezdane Mlakar

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka je posnetek delila kar preko družbenega omrežja.

Slovenska igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar je preko svojega Instagram računa delila posnetek, ki je videti malce boleč. A za lepoto se pač mora tudi potrpeti. Zvezdani na posnetku namreč urejajo pričesko.

»Au, auuv,« se je slišalo s posnetka med Zvezdaninim smehom. Poleg pa je zapisala še: »Danes snemam na rtv Slo svojo oddajo Zvezdana.
Vznemirjena sem , čakata me 2 gostji, ki se ju neizmerno veselim, teme pa so za cel svet…res sem hvaležna, da sem lahko del te čudovite ideje, ki širi dobro, pomembno…
Danes snemamo tudi nov napovednik, pa moram biti lepa, haha…
Objem , 3.3. je datum, ki mi je nekoč spremenil življenje, tradicija se nadaljuje ❤️ v drugačni preobleki, vedno pa gre za ljubezen !«

Ste jo včeraj gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste videli? Takšno napako so storili na Pop TVju

Objavljeno

V redu

Avtor

Takoj, ko so prejeli opozorilo, so se tudi javno opravičili.

V torkovi vremenski napovedi, ki jo je vodila priljubljena vremenarka Katja Jevšek, se je zgodila neljuba napaka, na katero pa je Pop TV opozoril pozorni gledalec. V ozadju so namreč objavili fotografijo nekega gledalca. Ta jim je poslal fotografijo Blejskega otoka z rahlim popravkom.

»V uredništvo nas je poklical gledalec, ki je opazil, da smo sinoči v vremenski napovedi objavili fotografijo Blejskega otoka, na katerem stoji Cerkev Marijinega vnebovzetja, s katere pa je avtor očitno pobrisal oba križa, česar žal nismo opazili.,« so preko Facebooka pojasnili iz uredništva 24UR in poudarili še: »V vremenski napovedi vsak dan objavimo fotografije gledalcev, objavili smo že veliko cerkva, križev pa nikoli nismo in tudi ne bomo brisali, zato se od tovrstnih manipulacij v celoti distanciramo. Vsem, ki jih je objava prizadela, se iskreno opravičujemo. V prihodnje bomo še bolj pozorni.«

Pa vi, ste opazili, da je fotografija popravljena?

V uredništvo nas je poklical gledalec, ki je opazil, da smo sinoči v vremenski napovedi objavili fotografijo Blejskega…

Objavil/a 24ur dne Sreda, 03. marec 2021

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO