Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jennifer Lopez iskreno spregovorila o težavah

Objavljeno

V redu

Pandemija udarila tudi med slavne pare. Izjema nista niti Jennifer Lopez in Alex Rodriguez.

Slavna pevka in športnik sta za lansko leto načrtovala razkošno poroko, a so se zaradi Covid-a vsi načrti ustavili, tako kot njun posel, ta šok sta premagala s pomočjo strokovnjakov.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta svoje razmerje postavila na prvo mesto. Pevka in nekdanji športnik živita skupaj v gospodinjstvu, kjer vzgajata skupaj štiri otroke, ki jih imata z nekdanjimi partnerji. Latino diva je razkrila, da sta z zaročencem že na začetku pandemije Covida-19 hodila na svetovanje za pare, pa tudi, da je njen poklicni in družinski del življenja nekako preživel precej zahtevno obdobje.

“Pogrešam ustvarjalno delo in to, da sem v pogonu 150 na uro. Toda med vsemi ljudmi je ravno Alex tisti, ki mu je všeč , da smo doma, rad je doma. Obožuje sestanke preko Zoom -a. Obožuje otroke ob sebi, da so ves čas doma,” je opisala razmere v njihovem domu. “Pravzaprav je bilo vseeno zelo dobro. Navsezadnje sva delala na sebi, hodila tudi na terapije. Mislim, da je bilo to vendar zelo koristno za najino zvezo,” je dejala slavna pevka.

Jennifer je tudi iskreno povedala, da sta bila z Alexom enako razočarana, ker sta morala odpovedati razkošno poročno slovesnost, ki sta jo nameravala organizirati lani poleti, a na koncu sta spoznala, da je tako najboljše. Res je vsaka stvar za nekaj dobra.
Načrtovali smo mesece in mesece, bilo naj bi na drugi celini. Mogoče res ni bil pravi trenutek. Potem začneš razmišljati o vseh teh stvareh in kako vedno obstaja popoln, božanska trenutek za vsakogar, “je še rekla J. Lo.

Par je preložil izmenjavo zaobljub, vendar jim to ni preprečilo, da bi si bila v preteklem letu še naprej največja opora. Rodriguez je bil njena največja podpora pri treh izjemno velikih dogodkih, vključno z nastopom na Super Bowlu 2020, nastopom na silvestrovo na Time Squareu in petjem na otvoritvi predsednika Joeja Bidena v začetku tega leta.

Foto: RMCL, NGRE/BACKGRID

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO