Kontaktirajte nas

Zabava

Ko potrka ljubezen: Ayfer se vsako jutro zbuja zaljubljena

Objavljeno

V redu

Kdo je moški, ki ji je spodnesel tla pod nogami?

Igralka Evrim Doğan, ki smo jo tekom lika Edine tete Ayfer Yildiz spoznali v seriji Ko potrka ljubezen, je bila v preteklosti v ljubezni močno razočarana. A vse to je le še grenak spomin, saj danes ljubi z vsem srcem in dušo. Evrim ima sicer na ljubezen precej globok pogled, zaveda se namreč, da ljubih oseb navkljub močni navezanosti ne smemo dušiti, saj s tem ugasnemo žar, v katerega smo se zaljubili.

View this post on Instagram

A post shared by Evrim Doğan (@evrimdogan)


»Ali ni ljubezen najbolj brutalen, a hkrati tudi najlepši občutek na svetu? Ko se zaljubim, se počutim tako močno, da lahko odtrgam košček sebe in ga poklonim osebi, ki jo ljubim. Skrbim, poslušam, podpiram. Čeprav se včasih vse to zdi preveč za tistega, ki se mu razdajam, se še nikoli nisem odrekla temu delu sebe. V življenju sem doživela že mnogo razočaranj. Toda zdaj sem z osebo, ki je izkusila prav takšna razočaranja, kot sem jih jaz. Vsako jutro se zbujam zaljubljena, kljub zavedanju, da se lahko tudi ta ljubezen nekoč konča,« je svoj pogled na ljubezen in pripadnost ljubljeni osebi za turški medij razgalila Evrim.

Foto: FOX

Zabava

Lina Majcen se je stiskala z njim, Aljažu pa dejala, naj dela, kar hoče. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ta lepotec je Lino popolnoma prevzel.

Zdi se, da ima prav posebno mesto v srcu Line Majcen, ki smo jo spoznali v lanskem šovu Kmetija. Ali niti Aljaž Pušnik, njen dragi, nima takšne pozornosti?

Lina je na Instagram zgodbi pokazala posnetek, kako se stiska s svojim lepim psičkom, v ozadju se sliši, da ji Aljaž nekaj prigovarja, a očitno je lina uživala v kosmatem objemu in se zanj ni menila. V zgodbo je Aljažu zapisala še: »ti delej kar hočš«

Verjamemo pa, da Aljaž popolnoma razume in sprejema ljubezen, ki jo njegova Lina čudi do svojega kosmatinca. Saj veste, kako pravi rek: »Če imaš rad živali, imaš rad tudi ljudi!«

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Vau, Romana iz Kmetije objavila takšno vročo fotografijo! Poglejte si to preobrazbo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed. Je to res ona?

Romana Lavrič se je očitno odločila, da stopi iz sence in pokaže svoje ženske čare. Na fotografiji, ki jo je poslala na družbena omrežja, je popolnoma spremenjena, samozavestna in zelo vroča.

»Samozavest? Zdaj jo imam !! je pripisala poleg čudovite fotografije, na kateri ima spet kitke, ki ji noro pristajajo.

Je pa njeno fotografijo komentirala tudi njena prijateljica Lina Majcen, ki je pripisala: »Tako se govori«

Romanino fotografijo boste našli tukaj. Verjemite, splača se jo pogledati!

PREBERITE ŠE: Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

V šovu z Adriano, doma ga je čakala lepotica!

Objavljeno

V redu

Avtor

Luka Deranja v resnici v šov Lepotice in geniji ni vstopil kot samski tekmovalec …

Čeprav Luka Deranja in Adriana Jakovljević sprva nista verjela, da se bosta kot tekmovalni par dobro ujela, se je zgodilo ravno to. Kljub temu, da sta si zelo različna, se je namreč izkazalo, da se tako lepo dopolnjujeta, da so celo pričele tleti govorice o njunem razmerju. Da se je med njima zgodilo več kot zgolj prijateljstvo, so slišali tudi njuni sotekmovalci.

A kot sta za hrvaške medije pojasnila po koncu šova, prav nič ne drži. Luka je ob tem še razkril, da ga je doma ves čas čakalo dekle. »Pred devetimi meseci sem pristopil k lepotici in od takrat nimam nobene potrebe po tem, da bi hodil okoli deklet – ne na ulici, ne v diskoteki,« je povedal Deranja in poudaril, da se je z Adriano ujel zgolj na prijateljski ravni.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals