Connect with us

Zanimivosti

Lady Gaga kmalu v novi filmski vlogi

Published

on

V filmu bo stopila v čevlje italijanske modne ikone.

Lady Gaga je skupaj s svojim “filmskim možem” Adamom Driverjem razveselila s prvo fotografijo iz prihajajočega filma “House of Gucci”. V glavni vlogi je upodobila Patrizzio Reggiani, modno ikono o kateri se je leta govorilo v italijanski visoki družbi in modnih krogih.
Po odmevni vlogi v filmu “Zvezda je rojena”, v katerem je briljirala ob Bradleyju Cooperju, se je Lady Gaga vrnila k igranju. Oboževalce na družbenih omrežjih je navdušila s prvo fotografijo iz filma “Hiša Gucci”, ki se je pojavila v javnosti in na kateri sta Lady Gaga in Adam Driver v vlogah zakonskega para, ki je polnil stolpce italijanskega tiska v sedemdesetih in osemdesetih letih.

Na fotografiji, ki je pritegnila pohvale in pozitivne komentarje, sta Gaga in Driver smučala v odličnih kostumih iz osemdesetih let. 
Lady Gaga s črno lasuljo je nazorna upodobila Italijanko Patrizzio Reggiani, ki se je leta 1972 poročila z Mauriziom Guccijem, vnukom ustanovitelja hiše Gucci. V 15-letnem zakonu sta se paru rodili dve hčerki, borila sta se in zmagala v bitki za vodenje Guccija in postala stalnica v tabloidih. 

‘Lady Gucci’, kot so Patrizzio imenovali mediji, je bila znana po ljubezni do razkošnega nakita in dragih oblačil, na luksuzna potovanja je potovala z zasebnim letalom in živela, kot da jutri ne obstaja. Ena njenih najbolj znanih izjav je zagotovo: “Raje bi jokala v Rolls-Roycu, kot pa bila srečna na kolesu.”

Foto: Instagram

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals