Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lady Gaga kmalu v novi filmski vlogi

Objavljeno

V redu

V filmu bo stopila v čevlje italijanske modne ikone.

Lady Gaga je skupaj s svojim “filmskim možem” Adamom Driverjem razveselila s prvo fotografijo iz prihajajočega filma “House of Gucci”. V glavni vlogi je upodobila Patrizzio Reggiani, modno ikono o kateri se je leta govorilo v italijanski visoki družbi in modnih krogih.
Po odmevni vlogi v filmu “Zvezda je rojena”, v katerem je briljirala ob Bradleyju Cooperju, se je Lady Gaga vrnila k igranju. Oboževalce na družbenih omrežjih je navdušila s prvo fotografijo iz filma “Hiša Gucci”, ki se je pojavila v javnosti in na kateri sta Lady Gaga in Adam Driver v vlogah zakonskega para, ki je polnil stolpce italijanskega tiska v sedemdesetih in osemdesetih letih.

Na fotografiji, ki je pritegnila pohvale in pozitivne komentarje, sta Gaga in Driver smučala v odličnih kostumih iz osemdesetih let. 
Lady Gaga s črno lasuljo je nazorna upodobila Italijanko Patrizzio Reggiani, ki se je leta 1972 poročila z Mauriziom Guccijem, vnukom ustanovitelja hiše Gucci. V 15-letnem zakonu sta se paru rodili dve hčerki, borila sta se in zmagala v bitki za vodenje Guccija in postala stalnica v tabloidih. 

‘Lady Gucci’, kot so Patrizzio imenovali mediji, je bila znana po ljubezni do razkošnega nakita in dragih oblačil, na luksuzna potovanja je potovala z zasebnim letalom in živela, kot da jutri ne obstaja. Ena njenih najbolj znanih izjav je zagotovo: “Raje bi jokala v Rolls-Roycu, kot pa bila srečna na kolesu.”

Foto: Instagram

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals