Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska voditeljica vsem povedala, kako so jo odpustili

Objavljeno

V redu

Izgubila je službo in se sredi delovnega dne odpravila proti domu.

Leto dni je minilo od dne, ko je priljubljena radijska voditeljica Tanja Kocman izgubila službo. Kot je zapisala na svojem Instagram računu, ji po sedmih letih trdega dela niso rekli niti hvala. Tako kot vsakega, je tudi njo nenadna izguba službe pretresla. Ni lahko, pa naj si znan ali neznan obraz. Vsi si s službo služimo kruh in seveda si prav vsi želimo, da bi bilo naše delo cenjeno.

Kako se danes Tanja sooča s spominom na tisti dan, ko je izgubila službo, si lahko preberete spodaj. njen zapis objavljamo v celoti: “Ej! Danes mineva eno leto od začetka konca. In s tem istočasno od začetka novega začetka.🤓Pisal se je petek, 13.3. In poslana sem bila domov. Iz službe. Za nedoločen čas. Z zelo jasnim priokusom, da se jim je razlog za pošiljanje domov podaril prej kot so si sami znali naglas upati, da bi se. In celo – semi legalno. Brao. 🤗Veste. Vedno sem verjela v zgodbe z razlogom. Tudi svoje. Predvsem svoje. In, ko sem slišala za ta virus in 14 kritičnih dni … sem za sekundo menila, da je začasno. A potem sem se spomnila, kje sem. Kdo sem. S katerim naglason in glasom in genitalijo sem. In vedela sem.🤷🏼‍♀️Korona je marsikaj. Predvsem pa krasen izgovor za šibke (delodajalce). In skupaj (ne z njimi) smo dali že ogromno skozi. Čeprav se vam mogoče ne zdi, da skupaj, a je bilo. Ker tu nismo ‘znani’, ki zaslužimo milijone in drugi. In tudi, če vam gremo na živce – prisežem, da vam država za nas ne jemlje dodatnega davka. Ker smo vsi zelo skupaj. Razen tistih, ki jim zelo uspeva, da nas držijo narazen. Eh. Hočem vam povedati, da sem v dveh letih izgubila več kot veste. Več kot sem pripravljena povedati sebi, kajšele drugim. Kot verjetno marsikdo izmed vas. In vsak od nas po svoje. In, da ne rabimo tekmovati v bolečini. Meni je pomembno to, da se borimo. Skupaj. Ne drug proti drugemu. Da malo vdihnemo preden napademo. Da se ne izgubimo medtem ko izgubljamo. Ker niso vsi porazi dokončni temveč so samo opozorilo na to, da si zaslužimo zmago.Leto dni nazaj so mi dali vedeti, da si za 7 let trdega dela in cele sebe ne zaslužim niti besede hvala. Zato sem toliko bolj vesela, da 12 mesecev kasneje … uresničujem sebe samo še bolj. Ter ob tem zmorem tako ‘hvala’ kot tudi ‘prosim’.Biti človek ne boli. Tudi ne poslovno.”

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals