Connect with us

Zanimivosti

Znana slovenska voditeljica vsem povedala, kako so jo odpustili

Published

on

Izgubila je službo in se sredi delovnega dne odpravila proti domu.

Leto dni je minilo od dne, ko je priljubljena radijska voditeljica Tanja Kocman izgubila službo. Kot je zapisala na svojem Instagram računu, ji po sedmih letih trdega dela niso rekli niti hvala. Tako kot vsakega, je tudi njo nenadna izguba službe pretresla. Ni lahko, pa naj si znan ali neznan obraz. Vsi si s službo služimo kruh in seveda si prav vsi želimo, da bi bilo naše delo cenjeno.

Kako se danes Tanja sooča s spominom na tisti dan, ko je izgubila službo, si lahko preberete spodaj. njen zapis objavljamo v celoti: “Ej! Danes mineva eno leto od začetka konca. In s tem istočasno od začetka novega začetka.🤓Pisal se je petek, 13.3. In poslana sem bila domov. Iz službe. Za nedoločen čas. Z zelo jasnim priokusom, da se jim je razlog za pošiljanje domov podaril prej kot so si sami znali naglas upati, da bi se. In celo – semi legalno. Brao. 🤗Veste. Vedno sem verjela v zgodbe z razlogom. Tudi svoje. Predvsem svoje. In, ko sem slišala za ta virus in 14 kritičnih dni … sem za sekundo menila, da je začasno. A potem sem se spomnila, kje sem. Kdo sem. S katerim naglason in glasom in genitalijo sem. In vedela sem.🤷🏼‍♀️Korona je marsikaj. Predvsem pa krasen izgovor za šibke (delodajalce). In skupaj (ne z njimi) smo dali že ogromno skozi. Čeprav se vam mogoče ne zdi, da skupaj, a je bilo. Ker tu nismo ‘znani’, ki zaslužimo milijone in drugi. In tudi, če vam gremo na živce – prisežem, da vam država za nas ne jemlje dodatnega davka. Ker smo vsi zelo skupaj. Razen tistih, ki jim zelo uspeva, da nas držijo narazen. Eh. Hočem vam povedati, da sem v dveh letih izgubila več kot veste. Več kot sem pripravljena povedati sebi, kajšele drugim. Kot verjetno marsikdo izmed vas. In vsak od nas po svoje. In, da ne rabimo tekmovati v bolečini. Meni je pomembno to, da se borimo. Skupaj. Ne drug proti drugemu. Da malo vdihnemo preden napademo. Da se ne izgubimo medtem ko izgubljamo. Ker niso vsi porazi dokončni temveč so samo opozorilo na to, da si zaslužimo zmago.Leto dni nazaj so mi dali vedeti, da si za 7 let trdega dela in cele sebe ne zaslužim niti besede hvala. Zato sem toliko bolj vesela, da 12 mesecev kasneje … uresničujem sebe samo še bolj. Ter ob tem zmorem tako ‘hvala’ kot tudi ‘prosim’.Biti človek ne boli. Tudi ne poslovno.”

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Nuša Lesar je postala mamica! Vse to je razkrila o porodu

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar je postala mamica …

Televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki smo jo spremljali v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je svojim sodelavcem sporočila veselo novico. Postala je mamica, njen prvorojenec pa se je rodil nekaj po 18. uri. Lesarjeva je dodala, da je pravi »svetovec«, saj je ob tej uri sama vodila informativno oddajo.

Kot še razkrila portal 24ur.com se je s partnerjem sina razveselila že 31. maja.

Voditeljici so čestitali iz uredništva, sovoditelj Gregor Trebušak je dejal: “Za Nušo se zdaj začenja najlepša in najbolj odgovorna naloga, ki se nikoli ne neha. Ponuja pa, ob malo manj spanja in precejšnji utrujenosti, en kup nepozabnih trenutkov in verjetno poln telefon fotografij. Naj uživa. vse še prehitro mine.”

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Bine Volčič odprl vrata svoje nove hiše. Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli, v kakšni vili živi Bine Volčič, boste ostali brez besed …

Eden najboljših kuharskih mojstrov pri nas, Bine Volčič, ki je tudi sodnik v kuharskemu šovu MasterChef, se je pred kratkim s svojo družino preselil na Goričko, kjer ustvarja svojo novo gastronomsko zgodbo.

Da se pripravlja res nekaj posebnega, je razvidno tudi iz fotografij, ki jih dodaja na družbeno omrežje, preko objav razkriva delčke svoje čudovite vile, ki je zares dih jemajoča.

»Po enem letu, odkar smo se preselili v “zeleni mir” Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje – midva s Katarino mu rečeva kar “4×4”, saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje “najdražje”). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo je razkril v eni izmed objav in s tem potrdil, da se pripravlja nekaj zares posebnega.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znano Slovenko na zadnjo pot pospremili številni znani obrazi

Published

on

Pred dnevi je odjeknila žalostna novica, da se je poslovila priljubljena slovenska tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar.

Pred dnevi je Slovenijo pretresla novica o smrti priljubljene tekmovalke resničnostnih šovov, Sabine Mlakar. Mlakarjeva je tekmovala v šovih Kmetija in Ljubezen po domače. Že pred časom je za javnost povedala, da je zbolela za rakom, borila se je z vso silo, a bolezen je bila prehuda.

Kot poroča portal njena.si, so Mlakarjevo na njeni zadnji poti poleg žalujočih domačih, pospremili tudi številni znani obrazi.

»Med njimi je bila denimo gospodarica Kmetije Nada Zorec, ter tekmovalci – dobra prijatelja Monika Košenina in Jan Klobasa, Milena Žižek in Darja Tomažin ter Janez Marn iz oddaje Ljubezen po domače,« piše omenjeni portal.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals