Domov Zabava Ljubezen po domače: Zaradi Jureta Strune je Nataša Masten jokala. Kaj se...

Ljubezen po domače: Zaradi Jureta Strune je Nataša Masten jokala. Kaj se dogaja?

Nataša v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače.

Jure ni odnehal in je želel izvedeti resnico.

Jure Struna naj bi na zmenek povabil Manuelo Fittkau, a je Nataša Masten izkoristila svojo zlato karto. Odšla sta na zmenek, na tratah sta sedla na odejo in v samoti sta imela dovolj časa, da sta spregovorila par besed. Jureta je zelo zanimalo, zakaj se je ponovno prijavila v šov, soočil jo je z dejstvom, da je gledal prejšnjo sezono, v kateri se je potegovala za srce Mitje Rusa in tudi videl, kakšna je bila. Zanimalo ga je, ali je igrala takrat ali igra sedaj.

»Tam sem igrala do ene meje, tukaj pa ne igram,« je dejala Nataša in dodala: »A ne čutiš?« Ampak Jure je želel izvedeti več in ni odnehal.

»Ko je Jure začel se pogovarjat z mano in mi omenjat to lansko sezono, v kateri je videti, da nisem bila srečna, in da mi tam ni bilo ok, sem se jaz malo slabo počutila,« je v kamero iskreno priznala.

A Jure je želel izvedeti le, ali so čustva Nataše pristna ali igra pred kamero. Njegovo direktne besede so jo prizadele in je zajokala. Dejala mu je, da mu je povedala celo zgodbo, kako je bilo tam in zgodbo, kako je sedaj tukaj.

Jure je bil nad solzami Nataše presenečen, dejal je, da je odreagirala zelo čustveno in da je takšne ne pozna.

Na koncu sta le uspela zaključiti pogovor tako, da sta bila oba zadovoljna. Svoja čustva drug do drugega pa sta izrazila z objemom.

Nataša je zaradi Juretovih vprašanj zajokala. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo