Connect with us

Zabava

Ljubezen po domače: Zaradi Jureta Strune je Nataša Masten jokala. Kaj se dogaja?

Published

on

Jure ni odnehal in je želel izvedeti resnico.

Jure Struna naj bi na zmenek povabil Manuelo Fittkau, a je Nataša Masten izkoristila svojo zlato karto. Odšla sta na zmenek, na tratah sta sedla na odejo in v samoti sta imela dovolj časa, da sta spregovorila par besed. Jureta je zelo zanimalo, zakaj se je ponovno prijavila v šov, soočil jo je z dejstvom, da je gledal prejšnjo sezono, v kateri se je potegovala za srce Mitje Rusa in tudi videl, kakšna je bila. Zanimalo ga je, ali je igrala takrat ali igra sedaj.

»Tam sem igrala do ene meje, tukaj pa ne igram,« je dejala Nataša in dodala: »A ne čutiš?« Ampak Jure je želel izvedeti več in ni odnehal.

»Ko je Jure začel se pogovarjat z mano in mi omenjat to lansko sezono, v kateri je videti, da nisem bila srečna, in da mi tam ni bilo ok, sem se jaz malo slabo počutila,« je v kamero iskreno priznala.

A Jure je želel izvedeti le, ali so čustva Nataše pristna ali igra pred kamero. Njegovo direktne besede so jo prizadele in je zajokala. Dejala mu je, da mu je povedala celo zgodbo, kako je bilo tam in zgodbo, kako je sedaj tukaj.

Jure je bil nad solzami Nataše presenečen, dejal je, da je odreagirala zelo čustveno in da je takšne ne pozna.

Na koncu sta le uspela zaključiti pogovor tako, da sta bila oba zadovoljna. Svoja čustva drug do drugega pa sta izrazila z objemom.

Nataša je zaradi Juretovih vprašanj zajokala. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Gledalci razočarani nad Aleševo nevesto (Poroka na prvi pogled). Tega res niso pričakovali

Published

on

Mnogi menijo, da zanj ni primerna in da bo ostal sam …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled, se je letos zakompliciralo že na začetku. Iz medenih tednov sta predčasno odšla Jasmina in Aleš. Par, ki je bil sprva zelo naklonjen drug drugemu, nikakor ni mogel najti skupnega jezika. Odšla sta domov, se zadnjič videla na večerji parov, na prvo ceremonijo pa je Aleš prišel že sam.

A kmalu so gledalci izvedeli, da bo dobil novo priložnost in da prihaja nevesta, ki je zanj več kot ustvarjena.

Še preden so jo na Planet TV predstavili, pa se je preko družbenih omrežij šušljalo, da naj bi bila ta znan obraz in da naj bi jo že gledali v resničnostnemu šovu.

To pa je razočaralo številne gledalce eksperimenta Poroka na prvi pogled. Menijo namreč, da resničnostni obraz najbrž ni primeren in bo Aleš ponovno razočaran.

»Če je bila v šovih ni resna! Prav vidi se, da gre za zaslužek in prepoznavnost,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev na družbenih omrežjih.

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Damir (Delovna akcija) pokazal, kaj se je po nekaj tednih zgodilo s stanovanjem

Published

on

Objavil je posnetek, s katerim je pokazal, kakšno je njegovo stanovanje danes.

Delovna akcija z Ano na čelu, je v drugem delu letošnje sezone prenovila strešno stanovanje Damirju, ki živi pri svoji materi Cvetki.

Njegova sobica je bila mračna in hladna, a je kljub temu nekaj let prebival tam, k materi se je preselil, ko je umrl njen partner.

Mojstri Delovne akcije pa so zavihali rokave in prenovili celotno podstrešje. Damir ni dobil je sobice, ampak tudi kopalnico, kuhinjo in spalnico. Veselje je bilo neizmerno.

Da zelo lepo skrbi za svoj novi dom, je dokazal s posnetkom, ki ga je sedaj objavil na družbenem omrežju. Zapel je pesem, v ozadju posnetka pa se lepo vidi njegov urejen in čist dom.

To so opazili tudi njegovi spletni prijatelji, ki so zapisali, da ima zares lepo stanovanje, mu čestitali za prenovo in se z njim veselili.

»Zelo lepo stanovanje imaš, sem vesela zate,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ta tekmovalka zapustila MasterChef, kar je razkrila, je mnoge presenetilo

Published

on

Iskreno je povedala, da je bila fizično in psihično uničena. Kaj se je dogajalo s tekmovalko?

Kuharsko tekmovanje MasterChef je zapustila Špela Leskovar, tekmovalka, ki smo jo kot kandidatko Jureta Novaka spoznali v šovu Ljubezen po domače.

Tako kot tam, se je tudi njena pot v MasterChefu hitro zaključila, za 24ur.com pa je Špela potrdila, da si je želela domov, tekmovanje je bilo zanjo fizično in psihično prenaporno.

Poslovila se je po izločitvenem testu, na katerem je morala v jed vključiti sir brie in česen. Sodniki pa njene pite niso pohvalili.

“Ja, pita je bila slaba, tega sem si po eni strani tudi želela. Enostavno sem želela oditi. Drugače poznam sire in obvladam pite, vendar takrat enostavno ni bil moj dan, v moji glavi je bila tema. Doma mi je pita brez kamer in stresa uspela točno v 55 minutah,” je pojasnila za omenjeni portal.

Dejala je, da se ji je odvalil kamen od srca, ko je odložila črn predpasnik.

Res je, odleglo mi je, ker sem želela domov. Vsi moji bližnji so bili veseli, ko sem prišla, ker so vedeli, da sem uničena tako fizično kot tudi psihično in da je to bila najboljša opcija,” je še pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals