Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Zaradi Jureta Strune je Nataša Masten jokala. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Jure ni odnehal in je želel izvedeti resnico.

Jure Struna naj bi na zmenek povabil Manuelo Fittkau, a je Nataša Masten izkoristila svojo zlato karto. Odšla sta na zmenek, na tratah sta sedla na odejo in v samoti sta imela dovolj časa, da sta spregovorila par besed. Jureta je zelo zanimalo, zakaj se je ponovno prijavila v šov, soočil jo je z dejstvom, da je gledal prejšnjo sezono, v kateri se je potegovala za srce Mitje Rusa in tudi videl, kakšna je bila. Zanimalo ga je, ali je igrala takrat ali igra sedaj.

»Tam sem igrala do ene meje, tukaj pa ne igram,« je dejala Nataša in dodala: »A ne čutiš?« Ampak Jure je želel izvedeti več in ni odnehal.

»Ko je Jure začel se pogovarjat z mano in mi omenjat to lansko sezono, v kateri je videti, da nisem bila srečna, in da mi tam ni bilo ok, sem se jaz malo slabo počutila,« je v kamero iskreno priznala.

A Jure je želel izvedeti le, ali so čustva Nataše pristna ali igra pred kamero. Njegovo direktne besede so jo prizadele in je zajokala. Dejala mu je, da mu je povedala celo zgodbo, kako je bilo tam in zgodbo, kako je sedaj tukaj.

Jure je bil nad solzami Nataše presenečen, dejal je, da je odreagirala zelo čustveno in da je takšne ne pozna.

Na koncu sta le uspela zaključiti pogovor tako, da sta bila oba zadovoljna. Svoja čustva drug do drugega pa sta izrazila z objemom.

Nataša je zaradi Juretovih vprašanj zajokala. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals