Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Kakšen je Anže v resnici?

Objavljeno

V redu

V šovu Poroka na prvi pogled bomo spoznali tudi Anžeta, ki pa se bo s svojo preprostostjo zagotovo takoj priljubil gledalcem.

Kljub temu, da je Anže, ki prihaja iz Tržiča, star šele 26 let, pa je zelo premišljen in realen mladenič. Dobro ve, kaj je v življenju pomembno in to bo takoj pokazal tudi v šovu Poroka na prvi pogled, v katerem se je poročil z lepo Hajdi.

Ko smo Anžeta vprašali, kaj bi povedal o sebi, je v nekaj stavkih nanizal vse. In iz njegovih besed je razvidno, da je resnično preprost fant, ki zna uživati v malenkostih in ki najde srečo vsepovsod.

»Imam mami in sestro, lepo sta me vzgojili, imam nekaj iskrenih prijateljev, rad imam fitnes. Vesel sem, da sem zdrav, ko sem bil otrok, mi nikoli ni nič manjkalo,« nam je zaupal in razkril, da so njegove sanje to, da ne bi bil nikoli odvisen od drugih, da ima svoje otroke, ker jih ima zelo rad.

»Družina mi pomeni vse, osrečuje me to, da lahko nekomu pomagam. Rad pomagam! Sem pozitivna oseba in v vsaki stvari najdem nekaj dobrega. Nisem materialist, več mi pomeni to, da mi nekdo nameni svoj čas,« je še dodal in zaključil z besedami, ki bi jih vsak moral prebrati večkrat: »Nikoli ne veš, kdaj je tvoj zadnji dan, zato izkoristi vsak dan kar se da!«

Anže nas bo s svojimi besedami in dejanji razveseljeval v šovu in komaj čakamo, da vidimo, kako se bo razpletala njegova zveza s Hajdi.

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals