Domov Življenjski Stil 8 Zabavnih spletnih tečajev, ki so brezplačni

8 Zabavnih spletnih tečajev, ki so brezplačni

1. NIKONSKA ŠOLA
Spoštovana znamka fotoapartov ponuja 10 spletnih razredov, osredotočenih na fotografijo. Vse jih lahko brezplačno opravite do 30. aprila. Naučite se vsega, od osnov kamere DSLR do umetnosti ustvarjanja glasbe. Medtem ko nekateri tečaji trajajo le 15 minut, drugi trajajo več kot eno uro.

2. DISNEY IMAGINEERING v škatli
Naučite se domišljije. Ljudje, odgovorni za ustvarjanje, oblikovanje in gradnjo tematskih parkov Disney, Akademije Khan, ponujajo videoposnetke Imagineers z interaktivnimi dejavnostmi, ki vam omogočajo, da sanjarite in oblikujete izkušnjo tematskega parka.

(Foto: Shutterstock)

3. HARVARD UNIVERSITY SCIENCE & COOKING
Preverite ta tečaj, ki ga poučujejo vrhunski kuharji in raziskovalci s Harvarda, ki raziskuje, kako lahko tradicionalne in modernistične tehnike kuhanja osvetlijo osnovna načela v kemiji, fiziki in tehniki. To je samo eden od 140. tečajev, ki jih Harvard ponuja brezplačno.

4. ZNANOST VADBE
Če vas ne zanima samo, kako se preznojiti, ampak tudi dogajanje v telesu med vadbo, je ta tečaj popoln za vas. To je eden izmed 100 tečajev, ki jih Coursera ponuja do 31. maja brezplačno.

5. MASTER GARDENER SERIJE: ZELENJAVNI VRT
Postanite profesionalni vrtnar s tem spletnim tečajem, ki traja od štiri do šest ur. Naučili se boste, kako izbrati pravilno vrtno mesto, pripraviti tla, posaditi zelenjavo in prepoznati običajne težave z žuželkami in boleznimi.

(Foto: Shutterstock)


6. LEKCIJE KITARE
Naučite se igranja kitare s tremi meseci brezplačnega dostopa do tečajev Fender Play Through. Svetovno znano podjetje za instrumente ponuja tri mesece brezplačnega dostopa do pouka basov in ukulele.

7. YALE ZNANSTVO BITO BITO
Ta vizredno priljubljen tečaj je v bistvu tečaj, kako biti srečen. Vključi vas v vrsto izzivov, katerih namen je povečati lastno srečo in zgraditi bolj produktivne navade.

8. FENG SHUI  in pisarna
Če vaša pisarna potrebuje resno pomoč pri pretoku energije, prenesite ta tečaj z videoposnetki in e-knjigo, ki vam bo pomagala. (Na blagajni vnesite kodo “freeoffice”).