Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Priljubljena vplivnica delila zapis, ki je ganil mnoge

Objavljeno

V redu

Na družbenih omrežjih je dobro poznana, mnogi jo radi berejo, spet nekateri se morda z njo ne strinjajo. A tokrat je delila zapis, ki je ganil množico.

Slovenska Instagram vplivnica Teja Jugovic se je z zadnjim zapisom dotaknila tistega, kar jo za svoje otroke skrbi. Želi si, da bi jih znala pravilno vzgojiti, želi si, da bi zrasli v močne osebe, ki bodo znale razmišljati s svojo glavo.

Moje vse.
Želim si, da bi vs lahko zaščitla. Da bi ohranl to brezskrbnost in igrivost. Da do vs nikoli ne bi prišla vsa negativa, ki jo svet premore. A žal ne gre. Zato bom nrdila vse, da boste zrastl v močne osebe, ki bodo znale razmišljati s svojo glavo in ki bodo prijazne in spoštljive do sočloveka. Dobro leto je že od dogodka “ostani človek”, kjer smo zbirali sredstva za sklad Viljem Julijan in se družili in bili povezani, pa čeprav samo za eno popoldne. OSTANI ČLOVEK … To je tisto, česar me je za vas moji zlati otroci najbolj strah. Da ljudje pozabljamo biti ljudje.,«
je zapisala Teja, znana tudi kot coolmamacitaa. Njen zapis pa se je dotaknil mnogih. Zapisali so ji, da je izbrala prave besede in da je svoje misli zelo lepo strnila v objavi.

Poleg zapisa si na spodnjih fotografijah poglejte še, kako veliki so njeni otroci.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals