Domov Zanimivosti Priljubljena vplivnica delila zapis, ki je ganil mnoge

Priljubljena vplivnica delila zapis, ki je ganil mnoge

Na družbenih omrežjih je dobro poznana, mnogi jo radi berejo, spet nekateri se morda z njo ne strinjajo. A tokrat je delila zapis, ki je ganil množico.

Slovenska Instagram vplivnica Teja Jugovic se je z zadnjim zapisom dotaknila tistega, kar jo za svoje otroke skrbi. Želi si, da bi jih znala pravilno vzgojiti, želi si, da bi zrasli v močne osebe, ki bodo znale razmišljati s svojo glavo.

Moje vse.
Želim si, da bi vs lahko zaščitla. Da bi ohranl to brezskrbnost in igrivost. Da do vs nikoli ne bi prišla vsa negativa, ki jo svet premore. A žal ne gre. Zato bom nrdila vse, da boste zrastl v močne osebe, ki bodo znale razmišljati s svojo glavo in ki bodo prijazne in spoštljive do sočloveka. Dobro leto je že od dogodka “ostani človek”, kjer smo zbirali sredstva za sklad Viljem Julijan in se družili in bili povezani, pa čeprav samo za eno popoldne. OSTANI ČLOVEK … To je tisto, česar me je za vas moji zlati otroci najbolj strah. Da ljudje pozabljamo biti ljudje.,«
je zapisala Teja, znana tudi kot coolmamacitaa. Njen zapis pa se je dotaknil mnogih. Zapisali so ji, da je izbrala prave besede in da je svoje misli zelo lepo strnila v objavi.

Poleg zapisa si na spodnjih fotografijah poglejte še, kako veliki so njeni otroci.

Foto: Facebook