Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sanjskega Mija doletele tri težke življenjske lekcije

Objavljeno

V redu

Hrvaški sanjski moški Mijo Matić je doživel finančno stisko, uničenje sanj in strto srce. Vse tri lekcije dojema kot najboljše življenjske učitelje.

Mijo Matić je svojim spletnim prijateljem pojasnil, da so prazni žepi, uničene sanje in strto srce trije najboljši življenjski učitelji. »Običajno se vse zgodi naenkrat. Govorim iz izkušenj,« je priznal hrvaški sanjski moški in se med drugim dotaknil obdobja, ki je nastopilo po tem, ko se je moral zaradi poškodbe posloviti od nogometa.

»Poškodovan in razočaran sem svojo energijo in fokus preusmeril v telovadnico. Prav kmalu sem se udeležil državnega tekmovanja, kjer sem kljub veliki konkurenci slavil zmago. Ko sem bil še otrok, me je babica pogosto spraševala, če me bo kdaj gledala po televiziji. Žal ni dočakala, da bi videla, kako se je nadaljevalo moje življenje,« je svoje misli povzel Mio ter za konec za spletne prijatelje nanizal lekcije, ki jih je okusil na svoji življenjski poti.

»Živite na tem svetu, vendar ne dovolite, da svet živi v vas. Bodite tukaj, zdaj, naučite se spremeniti svoje strupe v med, delite vse pozitivne stvari, ki jih imate … Glava je postala tako dominantna, da ne dopušča niti najmanjše spontanosti. Spremenila se je v diktatorja. Srcu ne dovoli izgovoriti niti ene besede; prisilila ga je k molku,« je pomenljivo zaključil.  

Foto: Warner Bros

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals