Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska voditeljica priznala, zakaj je jokala

Objavljeno

V redu

Med drugim je opisala tudi srečanje z morskim psom.

Nekdanja radijska voditeljica Ivjana Banić, ki s svojo družino že nekaj let uživa na Havajih, je med svoje oboževalce delila čudovite fotografije narave.

»Prvič vem, da so mi solze od lepote vodnih športov tekle v Egiptu. Sredi lagune sem se ustavila s kajtom in gledala v sončni zahod, v katerega sem kitesurfala.

Vmes je bilo v teh 10ih letih toliko ustavljenih in zapavziranih trenutkov, da bi človek mislil, da mi bodo solzne žleze presušile ali pa da me bodo vodni športi minili. Oh, couldn’t be more far from the truth

Pa kako ne bi človek vekal na dnevni bazi … samo poglej ti te havajske vulkanske velikane zadej. Poglej to zeleno gmoto, ki tako pomirja, ko mi adrenalin na valovih naraste. Kdo se ne bi ustavil, zadihal in solzo sreče potočil. Znanstveni dokaz, da je to celo zdravo ➳
,« je zapisala.

Povedala pa je tudi, da je v tem zalivčku srečala morskega psa. »Točno v tem zalivčku je bilo tudi moje prvo nenačrtovano srečanje z morskim psom.,« je še zapisala. A glede na to, da je simpatična Ivjana še vedno cela in zdrava, se je njuno srečanje očitno dobro končalo.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals