Domov Zanimivosti Slovenska voditeljica priznala, zakaj je jokala

Slovenska voditeljica priznala, zakaj je jokala

Med drugim je opisala tudi srečanje z morskim psom.

Nekdanja radijska voditeljica Ivjana Banić, ki s svojo družino že nekaj let uživa na Havajih, je med svoje oboževalce delila čudovite fotografije narave.

»Prvič vem, da so mi solze od lepote vodnih športov tekle v Egiptu. Sredi lagune sem se ustavila s kajtom in gledala v sončni zahod, v katerega sem kitesurfala.

Vmes je bilo v teh 10ih letih toliko ustavljenih in zapavziranih trenutkov, da bi človek mislil, da mi bodo solzne žleze presušile ali pa da me bodo vodni športi minili. Oh, couldn’t be more far from the truth

Pa kako ne bi človek vekal na dnevni bazi … samo poglej ti te havajske vulkanske velikane zadej. Poglej to zeleno gmoto, ki tako pomirja, ko mi adrenalin na valovih naraste. Kdo se ne bi ustavil, zadihal in solzo sreče potočil. Znanstveni dokaz, da je to celo zdravo ➳
,« je zapisala.

Povedala pa je tudi, da je v tem zalivčku srečala morskega psa. »Točno v tem zalivčku je bilo tudi moje prvo nenačrtovano srečanje z morskim psom.,« je še zapisala. A glede na to, da je simpatična Ivjana še vedno cela in zdrava, se je njuno srečanje očitno dobro končalo.

Foto: Facebook